INSEMINARE 75
Raspunsuri - Pagina 10

petronela_99 spune:
pe toate...
Altesa- ce pot sa-ti spun de Dr Cocei, este ca noi una simtit ca am gasit dr cu care safim compatibili.
Daca vrei sa te programezi sa stai de vorba cu ea, fara graba, te sfatuiesc sa te duci la Nord Medica, 021/2231906, dar costa 150 lei sedinta. Daca nu la Giulesti 021/3161277 si intrebi cd vine dr Cocei si te programezi ptr o ecografie, consultatie...nu costa nimic, doar daca vrei sa-i dai tu ceva.
Eu la inceput pana am prins mersul treburilor ma duceam la Nord Medica, insa acum sun si ma programez ptr ecografie sau inseminare si atat.
Daca te ajuta iti dau si numarul ei de mobil dar raspunde foarte greu.
La inseminarea am avut predominat 1 folicul.
Daca te mai pot ajuta cu ceva...cu cea mai mare placere...
Va pup si o zi plina de realizari

ALTESA spune:
petronela nord medic este diferit de dacia medical center ca siut ca odata era acolo.
tu unde ai facut inseminarea la giulesti sau cabinetul asta?
cat de des o gasesc la cabinet?
stiu ca la marinescu medical center vine odata pe saptamana.
cate monitorizari ti-a facut inainte de IA? si cat costa monitorizarea.

MARINAENACHE spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rammy_79 Va multumesc fetelor altesa, aruam, sensibila, alexa 78...... Astept de la voi vestile cu cele doua liniute. Va pup si mult noroc. |
FELICITARI RAMMY SARCINA USOARA !!!

Zuzet spune:
Buna fetelor,
Va rog sa-mi spuneti si mie daca este ok un endometru de 11,5 si folicul de 19 in ziua 14, eu ovuland normal in z 16. Care este idealul sau normalul?
Voi face inseminare cu Dr. Ion Ionut luna viitoare (luna asta ovulez pe stanga si nu se pune).
Multumesc

aristica spune:
zuzet este o.k. si grosimea endometrului si marimea foliculului. Ce-ai mai putea intreba; daca endometru e triplustratificat. Si daca sti ca ovulezi in ziua 16, testeaza si progesteronul la 7 zile dupa ovulatie (in cazul tau in ziua 23) sa vezi daca n-ai un usor deficit, ca daca ai - poti face progesteron injectabil, daca n-ai, poti merge pe utrogestan intravaginal dupa inseminare
buna alexa - stii ca-s rezervata si la IA si la FIV si incerc sa raman asa ca la transferul de congelati de acum un an eram convinsa ca-s graviduta si tare greu mi-a picat esecul, asa ca : Pieptul inainte, dodoasca la caldura si fie ce-o fi!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

ALTESA spune:
hei zuzet deci te-ai hotarat la IA?
tu parca nu ai facut stimulare nu ,in cazul asta eu zic ca ai niste valori bune.
eu cu stimulare abia am ajuns la un folicul de 18 si endo 8 la prima ia.

ALTESA spune:
artistica explica-mi si mie putin cu progesteronul!
eu banui ca ovulez prin ziua 18,19chiar 20 in cazul asta ar trebuii sa-mi fac progesteronul in ziua 25,26? si nu in ziua 21 cum se cere?
se poate sa nu ramai gravida ca ai progesteronul prea mic sau prea mare? ca parca am mai auzit dar nu sunt sigura ca am auzit bine

aristica spune:
pai ziua 21 se cere pentru un ciclu de 28 zile in care ovulatia se produce, de obicei, in ziua 14. (in cazul asta se adauga 7 zile la ziua ovulatiei: 14+7 si se ajunge la ziua 21 - asta e pentru un ciclu ideal)
Normal, el se recolteaza la 7 zile de la ovulatie, deci, daca la tine, aceasta se produce in ziua 19, sa zicem, tu faci 19+7, si recoltezi progesteronul in ziua 26. Dar la cate zile iti vine ciclul, de obicei, la 37-40 de zile?
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Zuzet spune:
Fetelor, va multumesc pentru raspuns.
Altesa, sunt hotarata de ceva vreme, era doar problema banilor. Acum ca mi-am gasit job, lucrurile vor sta altfel.
Nu am facut stimulare, astea sunt valorile "naturale". Din acest motiv nu mi-a recomandat sa fac stimulare.
Nu pot sa fac inseminare decat din 2 in 2 luni, pentru ca exista posibilitatea sa am aderente pe trompa stanga. Cum luna asta foliculul este pe stanga...stau pe bara, dar doar de la inseminare nu si de la. Pup fetele.