INSEMINARE 75

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

a elena, scuze ca iti respund cu intarziere. Doar prima inseminare am facut-o la spital, cu un alt medic de la Giulesti si cu dr Moisa. Urmatoarele le-am facut la cabinetul dr. Moisa.
Legat de comunicare, nu intra in foarte multe amanunte, dar intotdeauna m-a intrebat daca am nelamuriri si mi-a raspuns la orice intrebare.
Bafta multa, sa fie cu ochisori.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IAS, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadeluta spune:

Buna fetele. La multi ani si o primavara frumoasa va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hadeluta

Eu nu pot pleca de la serviciu decat atunci cand imi iau cate o saptamana de CO (doua nu se accepta), asa ca tare as vrea sa stiu exact care sunt etapele pentru a face o inseminare. Incepand cu programarea la un dr (ce-mi recomandati?), care sunt analizele care se cer (inteleg ca daca vin cu ele gata facute, nu se accepta) si cat dureaza pana sa obtine rezultatul si apoi ce o mai fi de facut?

Incerc sa-ti raspund la intrebarile puse.
Eu sunt pacienta d-nei dr. Moisa in care am multa incredere. Cand am mers la ea aveam deja o gramada de analize facute, nu m-a pus sa le repet pe cele pe care le aveam deja, dar pe parcurs mi-a mai dat si altele de facut.
Analizele care ni s-au cerut:
- pt. sot: spermograma, spermocultura, anticorpi antispermatici
- pt mine: dozari hormonale in ziua 3 si 21, eco de monitorizare a ovulatiei, anticorpi antispermatici, histeroscopie, HSG, culturi din col, Clamydia, Ureaplasma, Mycoplasma, etc.
Analizele le gasesti detaliate pe prima pagina (pot varia putin de la medic la medic).
Legat de problema cu serviciul, nu ai nevoie de saptamana intreaga pt inseminare ci de catava zile, nelegate inte ele. Intotdeauna am facut o eco in ziua 2 sau 3 a ciclului si apoi in ziua a 10-a pt a vedea cum am raspuns la tratamentul de stimulare (nu e fix ziua 10, se stabileste in functie de lungimea ciclului), alta eco in ziua stabilita de dr si apoi inseminarea. Cam astia au fost pasii in cazul meu.
Iti doresc sa gasesti medicul in care sa ai incredere, nu conteaza cat de renumit este un medic sau cate rezultate are, daca tie nu-ti inspira incredere, daca nu esti pe aceeasi lungime de unda, ca sa zic asa.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IAS, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_elena spune:

Fetelor, va doresc sa aveti o primavara fericita, linistita si cu multe, multe realizari!
Eu am facut ieri a2a IA si sper sa fie un BB de martisor . Ma rog la Dzeu sa ma ajute si va doresc si voua tot binele din lume si, la toate care asteptati, sa va iasa cele doua liniute, iar celorlalte care ati aflat ca veti fi mamici, SA FITI SANATOASE SI SA AVETI SARCINA USOARA.
Va pup si ne auzim curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

a_elena sa fie cu ochisori !

Ce valori ai avut in ziua inseminarii ?

Petronela - unde esti ? nu ai facut inca testul ?

Nu mai face nimeni inseminari sau e in perioada de asteptare ?

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

eu astept

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufunos spune:

buna seara!as vrea sa stiu daca a facut vreuna dintre voi IA cu dr albu?as avea nevoie de mai multe relatii deoarece urmeaza sa fac si eu...o primavara frumoasa va urez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

aristica hai cu II !

A cata zi de la IA esti ?

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

sar-mana din suflet sensibila, dar eu astept sa vina ciclosul, ca sa fac hormonalele, apoi sa vad daca ovulez pe stanga, apoi sa vad daca fac IA dubla...dar, inca odata, SAR'MANA!...Si, cine stie? poate presimti tu ceva frumos si n-o mai aparea ciclosul?...ca am fost amandoi foarte detasati ultima luna

pufunos deci vom fi colege de inseminat? Si eu tot la Albu Dragos de la Medlife fac...eu ii spun: "Maretul cititor in vagine", sau "Dr. White", sau "grizonatul"...deci, daca ma vezi scriind asa ceva, sa stii ca-i acelasi doctor.
Eu am o laparo si-un FIV facute cu el, am mai vorbit cu alte fete despre IA la el si-ti pot spune cam ce-am inteles eu despre IA.

Faci analizele cerute, apoi faci hormonalele de ziua 3 si cu toate rezultatele astea te duci la maciuca (adica la eco intravaginala). Vei primi medicamentatie pentru o usoara stimulare, urmeaza dozarea de progesteron, estradiol si lh (la LH e posibil sa renunti, dar ramane P4 si E2), faci cateva eco, posibil la 2-3 zile sa vezi cum cresc foliculii si endometrul, apoi urmeaza pregnylul pentru spargerea si maturarea foliculilor si la circa 36 ore de la administrarea lui, vei face prima inseminare. Cum eu optez pentru inseminare dubla, ma astept ca la circa 24 de ore de la prima, sa fac si cea de-a doua inseminare. Apoi ai tratament de sustinere a sarcinii, care consta, in special in administrare intravaginala de progesteron (probabil utrogestan), vitamine (probabil femibion 800 si elevit) si, in functie de alte probleme pe care le poti avea (eu am destule), poti primi in plus clexane injectabil, progesteron injectabil, aspenter, vitamina C, magne B6. Probabil ca deja iei acid folic de 5 mg - pe asta nu-l vei opri mult timp dupa confirmarea sarcinii.

In urmatoarele 2 saptamani de la inseminare nu vei face bai in cada, dusuri fierbinti, sauna, nu vei ridica greutati ...iti vei continua viata normal, dar fara excese. Vei manca alimente ce contin proteine (lactate, oua fierte foarte bine, peste, carne de curcan/pui/vita pe gratar sau la cuptor, legume crude, fructe crude sau fresh de fructe facut in casa). La 14 zile de la IA vei doza bhcg-ul din sange si vei sti daca esti graviduta.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_elena spune:

Multumesc din suflet sensibila. Stiu ca esti alaturi de noi, cele care asteptam cele 2 liniute. De fapt noi, aici suntem ca intr-o familie si ar fi pacat sa nu ne sprijinim una pe cealalta. Eu imi doresc ca tuturor celor care fac IA si FIV sa le iasa cele 2 liniute (bineinteles, sa fiu si eu printre ele).
Cat despre valorile mele din ziua cu IA, au fost urmatoarele: 1F pe OD= 21mm iar E= 11 mm. Tin sa mentionez ca IA am facut-o luni, 28 febr la ora 13 si, cu o zi inainte (duminica) la ora 8 dimineata am facut Ovitrelle injectabil. De data aceasta am mers pe ciclu normal, in comparatie cu IA de acum 1 luna cu ov.stimulata. Sper sa fie de bine si cu ochisori
Nu stiu ce mai face Petro??!! Nu a dat chiar nicio veste. M-as bucura f tare daca as auzi ca e graviduta.
Cat despre tine, sensibila, ti-am citit povestea si m-a impresionat fff tare, dar Dzeu te-a binecuvantat cu o dulceata de fetita. Sa dea Dzeu sa aiba noroc in viata si sa fie sanatoasa. Si tu pe langa ea, bineinteles!!! . Tu ce parere ai despre IA pe ciclu normal?
Tuturor aspirantelor va doresc numai bine, sa va iasa cele 2 liniute si sa fiti sanatoase! Salutari Alexa78, Rammy (care e azi sarbatorita)etc.
Va imbratisez cu drag pe toate si ne auzim curand

Mergi la inceput