INSEMINARE 75
Raspunsuri - Pagina 15
nerama spune:
ceau fetelor
dupa beta facuta sambata si repetata luni, sambata mi-a iesit o valoare iar luni mi-a scazut, am avut o zi de cosmar in care toti medicii imi ziceau ca sarcina e opriata in evolutie... seara am ajuns la un eco la insistentele sotului meu si ce credeti ca am vazut.... embrion in evolutie si inimioara
joi cand am fost la spital ca a fost dr de garda nu gasea embrionul...
deci pe cat de urata a fost ziau de luni pe atat de frumos s-a terminat...
am facut beta la recomandarea a 2 medici... am facut la acelasi laborator (bioclinica) si din pacate au dat cu batul in balta... pentru ca atata timp cat embrionasul meu era la locul lui si ii mai batea si inimioara nu avea cum sa scada beta...
asa ca nu voi mai face beta la indicatia niciunui medic....
6+ DOAMNE AJUTA SA FIE BINE PANA LA CAPAT 
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
aristica spune:
Doamne-Dumnezeule!!!nerama cum a fost posibil asa ceva? Pai tu, graviduta, tre' sa treci prin stari d-astea? Bine ca ati facut eco si ati vazut inimioara! hai ca mai ai 6 saptamani pana treci de perioada asta critica si ai sa vezi ca va fi bine
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
nerama spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aristica Doamne-Dumnezeule!!!nerama cum a fost posibil asa ceva? Pai tu, graviduta, tre' sa treci prin stari d-astea? Bine ca ati facut eco si ati vazut inimioara! hai ca mai ai 6 saptamani pana treci de perioada asta critica si ai sa vezi ca va fi bine ![]() PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite |
aristica
maine facem 7 saptamani... sper din suflet sa se dezvolte in continuare bebelasul meu 
ziua de luni a fost cumplita... am plans jumatate de zi... pe la pranz imi aparuse si o pata maro... ma gandeam ca intr-adevar e oprita in evolutie si deja poate incepe sa se elimine

nu mai vreau sa trec prin ce am trecut
a fost groaznic....doctorul meu deja imi zicea sa ma duc joi sa vedem ca atunci e sigur si sa ma programeze vineri pentru chiuretaj

nici nu i-am spus doctorului ca am fost in alta parte si am vazut inimioara.... ma duc maine sa vad ce imi zice...
6+ DOAMNE AJUTA SA FIE BINE PANA LA CAPAT 
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
sensibila spune:
aristica – doamne ajuta si sa am gura aurita ! Sa fie bebe deja la purtator
Cred ca stiti cu toatele povestea unei fete de aici de la IA care a mers sa faca IA si i-au spus ca nu ii fac pt ca spermograma sotului era dezastruoasa, adica 50.000 de
si a ramas in aceeasi luna natural.
Asa ca trebuie sa credeti ca totul e posibil.
a_elena – Multumesc pentru citirea povesti Giei
Din pucntul meu de vedere IA cu sau fara stimulare la femeile ca ovuleaza normal sunt la fel de bune.
Eu am facut 1 IAD fara stimulare si fara nici un fel de pregatire si nu a prins
Si urmatoarele 2 IAD cu stimulare f usoara adica ovamit jumatate de pastila seara la aceeasi ora timp de 10 zile din Z2 pana in Z12 pt ca am cm la 35 de zile. Si amandoua s-au prins, prima s-a terminat cu avort menstrual , din a doua a rezultat Gia.
Asa ca eu zic ca, daca ovulezi singura sansele sunt mari chiar si fara stimulare.
Legat de Gia, am fost private de prezenta ei 2 saptamani pt ca am avut casa in santier si a stat la mama si deabia aseara am luat-o c anu mai puteam fara ea.
Acum trebuie sa fac casa luna pana sambata cand este fac Ruperea de turta a Giei si avem o gramadaaaaaaa de invitati, ca asae familia mare.
Asa ca si eu sunt disperata acum dupa ea. Dar trebuie sa fac curat ca tot o sa se mai aseze praful o gramada de timp. Am pus gresie pe hol si in baie si gresie si fainata in bucatarie si parchet in restul casei.
Si sunt toata varza, trebuisc puse la loc, plus ca trebuie sa spal fiecare vas, fiecare, oala si tacam ca sunt pline de praf.
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
aristica spune:
sensibila treceti de primul anisor!!! Felicitari!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
sensibila spune:
nerama – offfffffff imi pare tare rau ca treci prin asa ceva, dar imp e ca inimioara e la locul ei.
Eu te sfatuiesc s ate duci sa face beta la un laborator care face frecvent sau cel mai bine la un spital de stat. Daca kitul cu care fac nu e folosit des, da erori ceva de genu am inteles si eu.
Asa a patit si Dankutza la Syneva daca nu ma insel si sarcina a mers foarte bine, dovada vie este Cezara.
In bucuresti se face beta f bine din cate stiu eu la Giulesti si la Victor babes. La voi nu stiu.
Gandeste pozitiv si bebe o sa stea acolo pana la 40 de saptamani,
nerama, aristica – eu nu vreau sa sperii pe nimeni dar v-a spus sigur ca nu este adevarat ca perioada critica e pana la 12 saptamnai. Este pana in vezi la tine in brate viu si respirand.
Tot timpul sunt temeri, stress cu eco, ba ca e prea mic, prea mare, ba ca iese prea devreme, ba ca nu mai iese. Ba ca e in suferinta fetala ba ca nu mai este. Si altele.
Asta pt ca noua ne pasa foarte mult.
Sunt femei care merg direct sa nasca fara nici un felde eco si altela analize si foarte rar patesc sa nu fie sanatos copilu.
aristica - da, saptaman viitoare facem 1 anisor si la fete se rupe turta ianinte sa implineasca anul, asa ca sambata o facem bucati, turta.
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
nerama spune:
sensibila
nu o sa mai fac beta... stiu ca pe toata perioada sarcinii sunt riscuri...dar nu mai vreau sa ma stresez... acum am vazut ca are activitate cardiaca si m-am linistit...
a fost a 5-a oara cand am facut beta la bioclinica in sarcina asta... eu cred ca pana acum au iesit ok rezultatele... doar acum s-au prostit... si m-au bagat pe mine in sperieti
sa iti traiasca printesa si multi anisori inainte 
a_elena spune:
pt. sensibila: LA MULTI ANISORI PT. GIA!!!
Sa-i dea Dzeu noroc, sanatate si sa-ti aduca numai bucurii!!! Sa faceti multe
si poate le postezi pe forum.
pt. nerama: Iti doresc sa fie bine si sa duci sarcina pana la capat fara probleme! 
a_elena spune:
Pls, tineti-mi pumnii in continuare sa fie cu doua liniute. Azi este a 2a zi de la IA. 
ALTESA spune:
bafta elena nu stiam ca albu face Ia si pe ciclu natural ,sa fie cu ochisori de data asta.