INSEMINARE 75
Raspunsuri - Pagina 11

ALTESA spune:
zuzet pai parca facusei hsg si iti iesise bine.
daca intradevar se vede ceva aiurea la hsg si ai fi suspecta de aderente pe trompa ar trebuii sa faci laparoscopie sa-ti maresti sansele. multe fete au ramas dupa laparo.
si eu am facut dar la mine nu asta este problema nu mi-a gasit nimic ,tot pentru ca se banuia ca am aderente pe trompe m-au trimis la laparo.

Zuzet spune:
Altesa, am facut hsg, dar nu era totul perfect. Medicul banuieste ca ar fi aderenta pe trompa stg. dar deocamdata a zis sa nu intervenim laparoscopic.

alexa78 spune:
Petronela, ar trebui sa faci testul zilele astea? Sper sa nu ma insel. Bafta si te asteptam cu vesti bune.
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IAS, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt

aristica spune:
ALTESA - ca sa fi sigura de ovulatie, monitorizeaz-o ecografic. Daca nu poti, cumpara-ti testele de ovulatie de la farmacie (acum sunt in format: 3 de ovulatie si unul de sarcina - asta de sarcina cica-i mocca, dar e introdus in acelasi pachet)
Cred ca am noroc pentru prima IA in martie, ca de ovulat, am ovulat (eu fac testele de la farmacie), dar n-am simtit nica-nica pe stanga, asa ca sper sa fi ovulat pe dreapta, unde am trompa infundata. Deci, normal ar fi ca in martie sa ovulez pe stanga.
Despre HSG versus laparo - la mine, la histerosalpigografie n-a trecut lichid pe nicaieri, ba mai mult, a "refulat" si s-a intors, dar la laparo, lichidul a trecut, nu aveam aderente, absolut nimic si, desi sunt posesoare de "unitrompa' si aia subtire foc, e permeabila si functionala, deci, sunt mandra posesoare a unei trompe...Doamne, parca-s pui de elefant! Iar sotul nu mai e chiar asa "defect"
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

alexa78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica sper sa fi ovulat pe dreapta, unde am trompa infundata. Deci, normal ar fi ca in martie sa ovulez pe stanga. MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA |
Eu credeam ca e obligatoriu ca o luna sa ovuleze un ovar si o luna celalalt. Deoarece la primele 3 inseminari pe care le-am facut pe ciclu natural am ovulat numai cu dreptul, l-am intrebat pe dr ce se intampla. Raspunsul primit a fost ca ovarele nu stiu regula asta si nu au cum sa o respecte. Nu ti-am scris sa te descurajez, ci pt ca pe mine m-a amuzat la vremea respectiva raspunsul. Si dr avea dreptate, ovarele lucreaza cum vor ele.
Bafta, sa fie ovulatia cum vrei tu.

aristica spune:
Merci alexa. Pai tocmai d-asta ma si bucur, ca eu, de obicei ovulez pe stanga, unde am trompa buna si la doua-trei luni, ovulez pe dreapta. Cand se intampla asta, nu ma inteapa nimic, n-am dureri de burta si am trecut de ziua 14 (eu am CM de 28 de zile, batut in cuie, in genere)asa ca astept cumintita ciclosul, apoi la hormonalele de ziua 3 cu mine!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

nerama spune:
ceau dragele mele
ce mai faceti?
imi cer scuze ca nu am mai intrat de atata timp pe aici
sper ca sunteti bine toate
MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

alexa78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikado vad ca Nera nu a intrat sa anunte ca este gravidutza ![]() |
Nerama, la tine se refera mikado, nu-i asa?
Felicitari si te asteptam cu detalii.

carmen_ch_12 spune:
Alexa, ti-am trimis mp.
MTHFR A1298C heterozigot,nicio sarcina, o IA nereusita in iulie 2010, o IA pe 10.02.2011, sotul- OATS

nerama spune:
alexa asa este
mi-a reusit a treia inseminare
acum ma rog la DD sa fie totul bine
pupici la toate
MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama