INSEMINARE 75

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

felicitari nerama cate saptamani ai?

petro ce veste ne dai?

eu luna asta testez polidinul si ma prezint la doc. cocei sa fac o IA pe ciclu natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

altesa multumesc frumos am 6 saptamani...

am si eu un sfat... daca faceti inseminari sa nu faceti cu doctori care fac si FIV... pentru ca vor face in asa fel incat sa ajungeti la FIV... eu primele 2 IA le-am facut cu medici care fac si FIV si pot sa zic ca mi-au facut cu ''apa de ploaie''... nu am nici o dovada dar de fiecare data imi spuneau sa ma gandesc serios la FIV... numai asta auzeam de la ei si uite ca s-a putut cu inseminare....
asta e o parere de-a mea si nu trebuie sa o luati in serios daca nu vreti... dar pot sa va zic ca la a doua IA cand a scos cateterul a curs afara tot lichidul.... si asta cu medic care face FIV...

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Nerama, sarcina usoara si un bebe sanatos (sau doi).
Cand faci prima eco?

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IAS, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

nerama – felicitariiiiiiii ! Sarcina usoara si un bebe santos si la termen !

petronela - hai cu II

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

nerama - mare dreptate ai cu medicii care fac FIV ca interesul lor e sa ajungi tot acolo, adica la FIV

Si eu nu mai sunt de acord cu atata stimulare ca aproape pt FIV, decat daca femeia respectiva are chiar probleme.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Nerama felicitari!!!Ati vazut inimioara? E una singura, sau doua?
Imi poti spune daca ai facut si o usoara stimulare, sau ati mers pe ovulatia naturala. Sotul tau e o.k.? Si ce tratament ai avut inainte de IA, si dupa? Mentii si acum o parte din tratament, pentru sustinerea sarcinii?

De ce ati recurs la IA? Adica ce probleme ati avut? ...ca, daca tot erati impinsi spre FIV, banuiesc ca exista ceva ce-i determina pe doctori sa va recomande FIV-ul...

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Nerama,SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS SI LA TERMEN

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

SENSIBILA,cand ai tim te rog modifica si la mine pe prima pagina,O inseminare si un FIV nereusite cu Laura Dracvea la Gynera,plus trei inseminari cu donator nereusite xccu Anca Moisa la cabinet

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Buna fetelor

Ce de vesti bune pe aici,cu bebei .Felicitari Nerama,un bebel sanatos si frumos!!!!!!

Carmen,am citit eu bine ai facut IA luna asta ? atunci e bine iti cresc deja sansele de a iti indeplini visul .Iti tin pumnii sa fie totul asa cum iti doresti

Pupici la toate dragutele

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

ceau dragelor
va multumesc din suflet pentru urarisunteti niste scumpe
am facut IAS din cauza ca sotul statea cam rau cu aia mici...
stimulare cu closty din z3 pana in z9 cate 2 pastile pe zi... am ovulat in z12 in urma pregnyl-ului
joia trecuta am avut o sangerare (nu a fost rosu a fost maro inchis) si am ajuns la urgente dar din fericire sarcina (e una singura ) era la locul ei

azi ma duc sa vad embrionul (sa dea DD sa fie cum trebuie) si daca am putin noroc poate auzim si inimioara

iau tratament de sustinere, la inceput am luat utro/arefam dar am trecut pe duphaston ca nu imi trecea ''maroneala''
de doua zile nu mai am maroneala si sper din suflet sa fie totul bine

va pup pe toate si va multumesc inca o data pentru urari

LE: pe langa duphaston mai iau aspenter, magneB6 si acifol

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

Mergi la inceput