Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 9
ionela.n spune:
Buna mamici si bebici flo]
Stiu ca nu am mai scris de ceva vreme, dar sper sa recuperez.
Raisa nu a mai facut febra de 1 sapt. Am fost la ORL si totul a fost ok, cica facea febra de la mucisori.
Am facut si analize la kk si pipi si au iesit bune
Dumninica cand am cantarit marmota avea 7040 grame , vaccinul o sa il facem pe 14.
As vrea sa incep si eu sa ii dau suc, dar nu stiu cu care sa incep: mar sau portocala?
Ana, am cumparat si noi linguritele de la Avent
Poze Raisa
tutz spune:
Si eu am dus-o la biesrica de cateva ori, si s-au mirat babele, ca la noi nu prea e obicei sa duci bebei :))) Si e foaaarte cuminte, desi de obicei dureaza 1 ora 1/2.
Cami, mi-ai facut mie pofta. vreau sa fac si eu -imi zici cum pregatesti supa?
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
Kamy13 spune:
Buna dimineata la amiaza..,
LA MULTE LUNITE si ANI Kendra!
Beau si cu voi o cafeluta ca am stat azi noapte pana tarziu de am bantuit pe net. Mai bine n-o faceam ca acum sunt preocupata. Sa va zic de ce.
La recomandarea pediatrei i-am introdus lui Emanuel sucul de portocala (pe langa cel de mar si morcov). Dar de cateva zile are dureri de burta de numa’, ca si atunci cand avea colicile la 2-3 luni. Ma gandeam ca poate ar fi de la fructe, plus ca m-a speriat ieri o prietena ca nu trebuia sa-i introduc asa de devreme portocala. Asa ca zic, hai sa vad ce zice "netul"…Clar ca sunt pareri pro si contra, dar dupa cate am citit, eu am decis sa renunt la sucul de portocale, il las pe mai incolo pe la 9-10 luni. Stiam ca citricele produc aciditate si nu i-am dat f. mult, cam sucul de la o jumatate de portocala mestecat cu suc de mar, dar cateva zile...
Va scriu cateva pareri contra ce le-am citit si m-au pus pe ganduri:
"Portocala poate afecta mucoasa gastrica si intestinala. Este un aliment puternic alergen deci este bine sa se introduca in alimentatie dupa varsta de 1 an.
Sucul de portocale poate produce aciditate gastrica si la unii bebelusi poate produce chiar iritatii. Flora intestinala a unui sugar nu este inca pe deplin dezvoltata. Prin sucurile acidulate, se distruge acea flora - atat cat s-a dezvoltat ea in viata intrauterina si apoi dupa nastere.
La 5 ani fetita unei mamici a fost diagnosticata cu gastrita hiperacida, zice ea ca ar fi din cauza sucului de portocale introdus prea devreme, de la 4 luni…"
Voi ce parere aveti si ce experiente ati avut cu ceilalti copii? Eu cum pe primul baiat l-am avut acum 15 ani, sincer nu-mi mai amintesc cand i-am introdus sucul de portocale. Acum mi-e frica, sunt panicata sa nu-i fi distrus flora intestinala lui Emanuel. O sa merg sa vad ce zice si pediatra.
Denis 21.06.1995 si Emanuel Nicolas 05.09.2010
VIDEO EMANUEL
POZE NOI EMANUEL
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
idalis spune:
am uitat sa felicit sarbatorita la multi ani pentru Kendra !
nikolici te asteptam cu tortul
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
tutz spune:
Kamy, din experienta nu am ce sa zic, dar am citit pareri si de la dr pediatrii din Ungaria, si la fel zic - citricele mai tarziu, de la 8,9 luni cel mai devreme. Desi treb sa recunosc ca Juliei ii mai dau (rar) o jumate de lingurita de zeama de lamaie cand sughite.
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
ionela.n spune:
Voi cu ce fructe ati inteput la bebe? Ce fel de mar sa ii dau? Ii dau doar zeama de mar?
Poze Raisa
LoredanaB spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui selenar
La multi ani!! Si o intrebare: ce papa Sarah seara? Baietelul meu la fel cred ca nu se satura la san si primeste si LP, si deocamdata doar suc de morcovi si cereale de la Humana (dar doar cate o masura deocamdata, e la inceput). Sa aveti o zi insorita! |
selenar, m-am riscat si ii dau seara grizut...cel din magazine pt bebei, de la milupa, cica ar fi de la 4 luni. la inceput ii faceam o jumatate d eportie acum papa o portie intreaga si doarme dusa, nici la lapte nu se trezeste noaptea. aseara nu i-am dat grizut si s-a trezit azi-noapte pt lapte, am pacalit-o si i-am dat san dar s-a trezit si a vomat tot ce a supt. Asta a pus capat la toate si m-am hotarat sa pun capat definitiv la tot chinul asta cu alapatul.
bebecris26 spune:
Buna ziua si de la
La multi ani Kendra, sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa.
Bebe a reusit sa faca kk, l-am tinut cu spatele pe picioarele mele si cu piciorusele ridicate in sus pe burta mea si a facut imediat.
Ieri am stat m-ai linistita fara sa fac mai nimic dar azi o iau de la capat. Vreau sa fac snitele cu piure, curatenie, spalat.
Sa aveti o zi frumoasa!
Cristina, mami de bebita David