Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Si Maia sta dimineata singurica si vb cu caruselul si cate o ora.dupa aia incepe sa scartaie de foame.

Eu azi vreau sa fac ciorbita acrisoara de pui,conopida pane si snitele de pui.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iunia82

Neata!

Bebelusii vostri se joaca singuri? Si cam cat au chef sa faca asta?

Iunia, pai bucura-te ca sta asa mult singurica. Cica-i bine sa-i mai lasi singuri, ca asa isi descopera independenta si-si dezvolta imaginatia. Si Tudor sta singurel, dar nu o ora. El isi scoate ciorapii si-si suge picioarele, asta-i place cel mai mult. Dar eu intervin caci trebuie sa-i pun la loc sosetele. El nu se rostogoleste decat de pe burta pe spate. Acum nu mai are nici o soseta in picioare, asa ca ma duc sa i le pun.

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25
Eu azi vreau sa fac ciorbita acrisoara de pui,conopida pane si snitele de pui.

Ana vin in vizita, lasam copiii sa se joace si noi mancam

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Neata!

Mariuk multumim pentru cafeluta.

Camy ce m-as plimba si eu prin Pollus,noi cam la 2 saptamani suntem pe acolo,in Mures bate vantul frunzele prin mall-uri.

Noua ne-au dat nasii la botez 500 euro,plus majoritatea lucrurilor ramase de la fiul lor,care e mai mare decat A cu un an si o luna.

Kendra la multi ani printesa mica!

Ce bine ar fi sa nu se mai discute despre mancare.

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Donna, Nastasie - nu stiu. imi amintesc de vremurile din liceu cand faceam voluntariat la un camin de copii abandonati (bebei pana la 2 ani) si mi-a placut foarte mult. Ce mi-ar placea sa am bani sa fac ceva asemanator in conditii muuult mai bune. Sau cresa unde mamica isi poate lasa copilul cu sufletul linistit. Probabil mi se trage de la faptul ca am copil mic, si ma doare cand vad copii abandonati sau care cersesc pe strada. Nu vreau sa par patetica, dar chiar ma apuca plansul cateodata pe strada (cred ca hormonii is de vina, eu neffind plangacioasa).

Oricum as vrea sa lucrez cu oameni, copii, dar sa nu fie vorba de bani. m-am saturat de bani. But of course un job care sa-mi asigure un salariu decent. Dar in romania asa ceva nu exista.

scuze de off-topic, dar nu stiu ce sa fac cu aceste ganduri. bine ca am timp 2 ani sa ma gandesc ce sa fac.

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Tunde eu de doua nopti visez doar job-uri si interviuri,parca m-as duce la lucru,asa vreo 4 sau 6 ore.

Daca tot vorbiti de mancare,sa vad,va fac pofta la careva cu supa crema de brocoli cu crutoane?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Neata!

Am intrat si eu putin sa las datele pentru prima pagina. Piticuta mea s-a nascut natural pe 26.10.2010 la 40s si a avut 3,540kg si 52 cm. Scor Apgar 10.

Va pupam pe toate

fericita de Elisa Maria (26.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

PT. PARINTELE NOSTRU BARTOLOMEU SI ODIHNA SUFLETULUI

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

buna la toata lumea! mai are cineva o cafea si pentru mine? da' una tare ca nu stiu ce am de sunt asa adormita. Mi-e asa greu sa dorm fara bb noaptea , nici nu dorm bine. In schimb el doarme fara probleme.
Apropos de scos copilul in locuri aglomerate, noi de la 3 saptamani mergem in fiecare sambata seara la mall si duminica la biserica. Si credeti-ma ca e foarte aglomerat, dar Tavis adora iesirile in lume. Pana acum la mall il scoteam cu landoul, dar acum iesim cu scoica pe carut si-i place ca vede si el agitatia din jur. Noi am si vrut sa-l invatam cu lumea ca sa nu ne vina greu mai tarziu.
De iesit si eu as iesi zilnic ca innebunesc in casa, de asta si vreau sa ma intorc anul asta la servici.
De papa fac niste snitele de pui ...la garnitura ma mai gandesc.
Sa aveti o zi cu soare.

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

CAMI te astept!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput