Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

La noi sunt excluse plimbarile prim magazine ca pitica mea se agita, maraie, nu ii place; ea vrea plimbari intinse sa poate dormi in carucior. Si pe vremea asta unde sa ma plimb ca imi ingheata si dintii in gura???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tutz

Fetelor, de dimineata ma gandesc ca vreu sa ma reprofilez.
Vreau ceva cu un scop mai bun. Nu stiu ce m-a apucat de azi dimi, dar numai la asta ma gandesc.

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

la asta rumeg si eu de cateva zile...

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

LA MULTI ANI KENDRA!MULTE LUNITE!mamio sa-ti traiasca fetele!
CAMI, eu stau pe iugoslaviei.tulaiiii te pomenesti ca am fost vecine.si mie mi-ar placea sa ne intalnim. in floresti este un parc f fain,cica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Voi ce gatiti astazi? Ca eu nu mai stiu.

Acum ma mai bucur putin cat e dimineata , ca de la pranz pana la noapte nu mai am nici o clipa de respiro, nu vrea sa mai doarma, sa stea singurica, cu toate ca dimineata, dupa ce papa si pana ce adoarme sta in patut si se joaca si cand se plictiseste adoarme. Dar de la pranz parca am alt copil, marait si numai langa mine.

Nici eu nu am mai iesit decat pana in balcon sa intind rufele . Dar nu-i nimic, ca nici nu am chef. Nu-mi place frigul. Ei asa, numai pana la cumparaturi cu masina, merge, dar la plimbare, nu, nu...

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ptr fetele din piatra neamt..respectiv ORAMONA si LORAG76...noi cand ne dam o intalnire de mamici si bebici??? nu var placea sa ne cunoastem???/..

am auzit ca se incalzeste zilele astea....

cea mai fericita mami de IOANA NECTARIA

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Pogonici si eu vreau sa iesim si sa ne cunoastem, dar sa se incalzeasca, ca eu pe frig nu ies, mai ales ca stau in Speranta si e cam departe de centru.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Vin si eu la o cafea cu voi!

pogonici, oramona, noi - vezi fetele care scriu pe forum, la sb. cu Piatra Neamt - si suntem cateva, ne cunoastem toate, ne vizitam, facem intalniri, sarbatorim impreuna zilele copiilor etc.etc., iar vara iesim la iarba verde impreuna. Sb. il gasiti aici si sunteti binevenite oricand:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160510&whichpage=6

Nici eu nu stiu ce-o sa fac de mancare..cred ca mai degraba nu fac nimic, azi. Mi-am propus sa fac curatenie, in schimb.

O zi buna!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

buna dimineata si de la noi!!!multumim de cafea si mic dejun, Mari!!!eu de dimi am fost la magazin ca ramasesem fara apa plata, e nasol ca sunt ca o ratusca, depasesc 4 litri doar de apa pe zi!!si mi-am luat 2 pachete de barni cu capsuni(5 buc pachetul) cica yo, sa am cate unu in fiecare dimi..si stau eu ce stau pe langa laptop si ma trezesc ca le-am mancat pe toate halal mic dejun!!

acum ma rog de Darius sa pape ca sa pot sa-l imbrac sa mergem pana la posta ca avem de ridicat un pachet(nastasie), si D of course ca face nazuri mai nou nu mananca treaz, se foieste,se invarteste, trage de 2 ori, se enerveaza, ma terorizeaza, asa ca il adorm ma intai si c bine papa adormit!doar ca adormit dureaza mult pana papa, trage,motaie...

referitor la temperaturi scazute si scos bbei afara, mie mi-a zis pediatra ca pana la -10 grade sa-l scot, bineinteles, imbracat bine de tot, iar cand simt eu ca e fff ger si vant taios sa-i pun si fularelul, dar NUMAI DACA E VANT TAIOS! pana acum asa am facut si nu a patit nimic si am iesit aproape zilnic!!!mai mereu ma opreste cate o doamna mai in varsta sa ma atentioneze ca e prea frig pt bb

LA MULTI ANI KENDRA!!!!!

oramona, azi avem de mancare ciuperci cu pui si smantana, facut de aseara so nu mai fac nimic pana diseara cand face mama!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

DANNY eu sincer nu am auzit de nici un parc aici in floresti,chiar ii spuneam la o vecina ce frumos ar fi sa fie unul sa avem unde merge cu bb, saraci de ei numai blocuri vadeu am noroc ca aici in floresti stau langa padure si e ft fainpoate la vara o sa vi cu copii la noi aici la padure

ORAMONA-eu am gatit ieri o tocanita de cartofi deci azi am liber sa ma plimb,dar si sa ma gandesc ce sa fac maine de papaofff doamne ce greu ie sa fi femeie

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Neata!

Bebelusii vostri se joaca singuri? Si cam cat au chef sa faca asta?

A mea sta pe burtica (pozitia ei preferata) si o ora (am cronometrat-o) si se "joaca" (adica da din picioare si maini, mai apuca cate o jucarie, isi baga nasul in saltea etc.) fara prea multa interventie din partea noastra. O tin in tarc si se rostogoleste de mama focului, uneori mai si atipeste singura cate o jum de ora (tot pe burta) si cand se trezeste ridica capsorul, se freaca la ochi si incepe iar gimnastica (tot pe burta).
Am intrebat asta pt ca sunt curioasa la varsta asta cam cat pot fi lasati singuri (nu in sensul de nesupravegheat, ci fara a interveni in joaca lor).

O zi buna sa aveti!

http://picasaweb.google.com/110128217238178049412

mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)

Mergi la inceput