Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 10
sorana_23 spune:
Tanamera eu am leagan electronic, cel de la Graco , Luv n Hug si mi-e de mare folos. Acest model se foloseste pana pe la 12 kg. Si Tudor adoarme fericit in el plus ca il pot duce dupa mine prin bucatarie daca am treaba . Si are niste melodii asa dragute...
Lora ma bucur ca iti place sita si ca ai intrat in posesia ei. Imi propusesem sa ajung in we asta prin Ikea si daca nu ai fi luat-o ti-o cumparam si ti-o trimiteam eu.
Office eu scot cam 130 ml pt 5-6 mese de LM si mai primeste o masa sau doua de LP (asta ca sa ajung la cele 7 mese).
Adelina , eu am reusit sa il invat pe Tudor sa pape la 3 h ziua si ceva mai rar noaptea (are si un interval de 5 h in care nu se trezeste). Iar kk face rar, o data la 2-3 zile. Cred ca de-asta e asa grasan.
donna79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tutz Donna, Nastasie - nu stiu. imi amintesc de vremurile din liceu cand faceam voluntariat la un camin de copii abandonati (bebei pana la 2 ani) si mi-a placut foarte mult. Ce mi-ar placea sa am bani sa fac ceva asemanator in conditii muuult mai bune. Sau cresa unde mamica isi poate lasa copilul cu sufletul linistit. Probabil mi se trage de la faptul ca am copil mic, si ma doare cand vad copii abandonati sau care cersesc pe strada. Nu vreau sa par patetica, dar chiar ma apuca plansul cateodata pe strada (cred ca hormonii is de vina, eu neffind plangacioasa). Oricum as vrea sa lucrez cu oameni, copii, dar sa nu fie vorba de bani. m-am saturat de bani. But of course un job care sa-mi asigure un salariu decent. Dar in romania asa ceva nu exista. scuze de off-topic, dar nu stiu ce sa fac cu aceste ganduri. bine ca am timp 2 ani sa ma gandesc ce sa fac. Tünde, mami de Julia (13.10.10) http://picasaweb.google.com/lantostunde |
cam tot la asta ma gandesc si eu. am aboslvit psihologie-sociologie si am facut ceva practica in facultate... periodic ma infurii pe mine ca nu am lucrat nici un minut in domeniu... dar facturile trebuie platite
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
carmen86 spune:
Buna ziua dragi mamici de bebelusi frumosi. Vreau sa va spun ca va citesc de cand eram graviduta in 6 sapt si ma bucur enorm ca am avut foarte multe de invatat. Avem si noi un bebe, Vlad Alexandru, nascut natural, pe data de 14 sept, cu o greutate de 3,5 kg, apgar 9.
Intreba cineva de razatoare de sticla... am cmparat saptamana trecuta de la carrefour cu 16 lei. Avea si din plastic, 5 lei.
Nu stiu cum sa fac sa imi apara mesajele in timp real, am obs ca apar dupa un timp.
Pupici pentru bebelusi, sa va traiasca si sa va bucurati de fiecare moment cu ei.
O zi cat mai frumoasa.
bebecris26 spune:
Anuta, Idalis, am vazut ca si voi aveti snitele pt astazi. Deci, sunt destule ca sa se sature toate fetele. Va asteptam la masa
Cristina, mami de bebita David
selenar spune:
citat din mesajul lui Iunia82 Neata! Bebelusii vostri se joaca singuri? Si cam cat au chef sa faca asta? A mea sta pe burtica (pozitia ei preferata) si o ora (am cronometrat-o) si se "joaca" (adica da din picioare si maini, mai apuca cate o jucarie, isi baga nasul in saltea etc.) fara prea multa interventie din partea noastra. O tin in tarc si se rostogoleste de mama focului, uneori mai si atipeste singura cate o jum de ora (tot pe burta) si cand se trezeste ridica capsorul, se freaca la ochi si incepe iar gimnastica (tot pe burta). Am intrebat asta pt ca sunt curioasa la varsta asta cam cat pot fi lasati singuri (nu in sensul de nesupravegheat, ci fara a interveni in joaca lor). O zi buna sa aveti! http://picasaweb.google.com/110128217238178049412 mamica de Ana Lavinia (01.09.2010) |
Wow!! Pupici la printesa cumintica! Bravo ei ca e domnisoara independenta!
Cred ca poti sa o lasi pana vezi ca se plictiseste...spun si eu...ca din experienta nu pot vorbi, caci Vladut nu suporta nici un minut singur. Este din nou vioi si se rostogoleste si forfoteste printre jucarii, dar sa fiu si eu acolo, sa particip :)
In alta ordine de idei, nici noi nu iesim afara pe vremea asta. E prea frig si vant.
nastasie spune:
tutz, si mie mi-e mila cand vad copii amarati, cersind, batranei.nu e rea ideea.sa dea domnul sa faceti ceva ce-ti place dar nici sa nu mori de foame.mai greu in ro.
kamy, nici eu nu i-am dat portocala sau sucul de la ea.nici nu ii voi da pana mai incolo.nu cred ca ai distrus nimic, doar poate ca nu ii face bine momentan la burtica.incearca cateva zile fara si vezi cum e.si la calin s-au mai produs schimbari de cand cu diversificarea:parturi, kk mai greu sau mai usor in functie de ce papa, dar e ok.
loredana, capul sus.cresc copiii oricum.
ionela, eu am inceput cu mar, apoi morcov, apoi combinate, etc.dar fara sucuri, direct piure.
iunia, pai e bine daca sta atat.e super.eu nu pot sa-l las de ex sa se joace cu nimic agatat ca el imediat e pe burta si nici gand sa se mai intoarca la loc.
adelina.astept vesti.
bafta gospodinelor.eu mai am ceva de mancare azi.maine sau sambata fac.ce?nu stiu inca.
eu azi in plan calcat.am toneee.
si apoi o baie de vreo juma de ora ca al meu e liber, deci am unda verde.
Fistiq spune:
buna ziua dragi mamici!
uram si noi la multi ani pt mezina noastra, Kendra Arianna
vad ca diversificarea e in forta la multi bebici, semn ca au crescut deja noi mai asteptam deocamdata. eu as vrea pina la 6 luni, sper sa si pot.
Kamy, eu as zice sa te linistesti ca doar nu i-ai dat asa mare cantitate de suc de portocala... si doar i-ai dat-o gradat...
despre potentiatul alergen al citricelor stiam si eu, de nevoie a trebuit sa ma informnez. pina la 1 an multe nu o sa vada Tudor. asta e, sunt altele mult mai rele
de ieri, baiatul meu se intoarce singur pe burtica si ii place mult sa stea asa. se joaca cu desenele de pe paturica de activitati... chiuie, se hlizeste... si desigur baleste la greu, de stau dupa el cu servetelul.
donna, cum iti e Tudor dupa vaccin? stiu ca la 2 luni a facut ceva febra. sper ca sunteti bine si perfect sanatosi
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
ana_25 spune:
citat din mesajul lui carmen86 Buna ziua dragi mamici de bebelusi frumosi. Vreau sa va spun ca va citesc de cand eram graviduta in 6 sapt si ma bucur enorm ca am avut foarte multe de invatat. Avem si noi un bebe, Vlad Alexandru, nascut natural, pe data de 14 sept, cu o greutate de 3,5 kg, apgar 9. Intreba cineva de razatoare de sticla... am cmparat saptamana trecuta de la carrefour cu 16 lei. Avea si din plastic, 5 lei. Nu stiu cum sa fac sa imi apara mesajele in timp real, am obs ca apar dupa un timp. Pupici pentru bebelusi, sa va traiasca si sa va bucurati de fiecare moment cu ei. O zi cat mai frumoasa. |
Bine ai venit Carmen!!
Primele 10 mesaje sunt moderate,apoi te vedem in timp real!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Mari-Mariuk spune:
CARMEN86, DUPA CE SCRII 10 MESAJE SCAPI DE MODERARE SI APARE IN TIMP REAL. asa ca mai scrie cateva si gataaaaa.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
selenar spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui LoredanaB
selenar, m-am riscat si ii dau seara grizut...cel din magazine pt bebei, de la milupa, cica ar fi de la 4 luni. la inceput ii faceam o jumatate d eportie acum papa o portie intreaga si doarme dusa, nici la lapte nu se trezeste noaptea. aseara nu i-am dat grizut si s-a trezit azi-noapte pt lapte, am pacalit-o si i-am dat san dar s-a trezit si a vomat tot ce a supt. Asta a pus capat la toate si m-am hotarat sa pun capat definitiv la tot chinul asta cu alapatul. de Sarah Sophie(15.09.2010) + Eric Joshua(05.09.2008) daruri de la Dumnezeu! |
Loredanda, multumesc pentru raspuns! Si sora mea m-a sfatuit la fel si acuma m-am hotarat. O sa fac si eu asa. Cred ca ai luat hotararea cea mai buna pentru tine si fetita!