Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 11
donna79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fistiq de ieri, baiatul meu se intoarce singur pe burtica si ii place mult sa stea asa. se joaca cu desenele de pe paturica de activitati... chiuie, se hlizeste... si desigur baleste la greu, de stau dupa el cu servetelul. donna, cum iti e Tudor dupa vaccin? stiu ca la 2 luni a facut ceva febra. sper ca sunteti bine si perfect sanatosi ******************************************** Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10) |
FISTIQ -
Pupam micul atlet! felicitari pt noile ahizitii! la noi e fundul greu si lenea mare.
Dupa vaccin a facut ceva febra, dar nu imediat, abia la 5 dim avea 37.7 axial. I-am pus 1/2 supozitor cu paracetamol dar in secunda urmatoare a facut kk. Oricum febra a scazut imediat.
Acum e mamossss si lipiciosss... doarme pe mine, daca il pun jos miorlaie indata. sunt, nemancata, in pijama si nepieptanata
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
idalis spune:
citat din mesajul lui bebecris26 Anuta, Idalis, am vazut ca si voi aveti snitele pt astazi. Deci, sunt destule ca sa se sature toate fetele. Va asteptam la masa Cristina, mami de bebita David |
Cu cea mai mare placere servesc pe toata lumea (poate asa ma pacalesc si pap si yo mai putin).
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
camy81 spune:
mai fetelor fetita asta a mea de 3 nopti se trezeste tot la 2 ore sa pape oare nu se satura?,papa numai de la un san cand se trezeste pe celalalt nu il mai vrea,am reusit odata de i-am dat si din al doilea san dar tot asa de des s-a trezit ce sa ma fac oare? sa incerc sa ii dau seara cereale facute cu laptic de la mine? e bine sau nu ?.... ati mai incercat careva?
VA ROG SFATUITIMA CUMVA
CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010
camy81 spune:
CARMEN bun venit printre noi mamico
idalis spune:
citat din mesajul lui Fistiq [...]de ieri, baiatul meu se intoarce singur pe burtica si ii place mult sa stea asa. se joaca cu desenele de pe paturica de activitati... chiuie, se hlizeste... si desigur baleste la greu, de stau dupa el cu servetelul. |
felicitari!!! Nu cred ca am sa-l vad prea curand pe al meu facand intoarceri sau rostogoliri... micul Hercule are fundul greu
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
tutz spune:
bine ai venit carmen86!
fistiq - ti-am zis eu ca ai baiat precoce :) felicitari ! si la noi e cazul de "puturoasa mica cu fund mare" :)))
Donna - macar tu ai o scuza ca esti in pijama si nepieptanata. eu nu am. (si clar ca de mancat am mancat deja de doua ori)
Sper sa fie bine Tudor si sa nu faca febra.
camy81 - eu te-as sfatui sa mai astepti cu cerealele. nici 4 luni nu aveti. o sa-i treaca faza. noi de vreo saptamana am revenit la mancat la 3 ore noaptea, desi de la inceputul anului a dormit toata noaptea.
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
camy81 spune:
TUTZ mersi mult deci rabdare da?sper sa treaca repede si noptile astea sa vina altele mai bune
Eu acum plec la plimbare prin mol am ceva emoti pt. ca nu am mai fost eu singura cu ea o sa intru cand ma intorc sa va spun cum a fost plimbarea
multi si o zi faina
LoredanaB spune:
citat din mesajul lui carmen86 Buna ziua dragi mamici de bebelusi frumosi. Vreau sa va spun ca va citesc de cand eram graviduta in 6 sapt si ma bucur enorm ca am avut foarte multe de invatat. Avem si noi un bebe, Vlad Alexandru, nascut natural, pe data de 14 sept, cu o greutate de 3,5 kg, apgar 9. Intreba cineva de razatoare de sticla... am cmparat saptamana trecuta de la carrefour cu 16 lei. Avea si din plastic, 5 lei. Nu stiu cum sa fac sa imi apara mesajele in timp real, am obs ca apar dupa un timp. Pupici pentru bebelusi, sa va traiasca si sa va bucurati de fiecare moment cu ei. O zi cat mai frumoasa. |
bine ai venit printre noi carmen
andr33aaa spune:
va pupam si noi
n-am mai intrat de cateva zile, asa ca am recuperat azi si raspund si eu pe unde pot:
- kk - un subiect greu pentru noi, face la 2-3-4 zile, cu ceva chin. am sperat la ceva schimbari odata cu diversificarea - nu s-a intamplatmare lucru. doar cand ii dau para (din borcanas nestle) se rezolva mai usor.
- andrei este pe program de diversificare pt fotomodele - adica ii dau cereale + lapte de 2 ori pe zi, prima si ultima masa. si la masa de 10 dimineata papa branza facuta de mine + banana + mar copt + suc de portocala sau morcov.
- doarme de la 7-8 seara, il trezesc pt baie + papa la 10.30 si adoarme la loc pana la 7 dimi e un ingeras...
- rotarix nu vreau sa i-l fac, ma bate gandu' sa-i fac prevenar, inca nu m-am hotarat.
- eu m-am intors la munca, 2-4 ore / zi, din fericire pot sa fac asta. il las pe andrei cu bona, ii da o masa il scoate afara si apoi doarme pana ajung eu acasa.
- da, il scot afara cel putin o ora / zi, indiferent de cate grade sunt. fara fular dar cu suzeta (ca sa nu respire pe gura). daca bate vantul ii pun aparatoarea de vant la carucior. am stat ceva mai putin (40-45 min) atunci cand a fost ceata puternica.
si... sunt suparata de vreo saptamana si ceva din cauza dermatitei atopice... am fost la un dermatolog (cica foarte bun) la Budimex si am plecat foarte dezamagita. inteleg ca are o forma mai urata, si ca nu exista o schema fixa de tratament... dar dr. m-a tratat foarte de sus, si oricum toata consultatia s-a produs cu ea vorbind la telefon... ziceai ca am ciunga'n par... maine ma duc la o alta pediatra, in sistem privat, ca sa pot sa am o discutie ca de la adult la adult. zicea cineva de "o tara ca afara" offff, as vrea si eu!!!
daca mai e cineva care se bate cu dermatita atopica, please dati un semn. am incercat Lipo Base Repair, Advantan Milk (doar 3 zile), ceva de ma Mustella pt piele uscata cu tendinta atopica, acum am alta crema, frantuzeasca, nu mai stiu cum se numeste... dermatoloaga de ieri mi-a dat un preparat pe care sa-l fac in farmacie... e oxid de zinc, ihtiol si stamicin (antibiotic). si pentru ca problema e intinsa pe spate, burta si picioare, nu-mi vine sa il dau cu antibiotic pe suprafata atat de mare in fiecare zi! helppppppp
donna79 spune:
TUTZ .... cum imi gasesti tu mie scuza....am avut pauza 10 min... ghici ce am ales intre pieptanat, schimbat si mancat??
CAMY, si noi ne trezim des noaptea, dar nu ma gandesc sa adaug ceva in materie de papa, cat timp ia in greutate prefer sa astept pana mai aproape de 6 luni. Mie nu mi-e asa greu cu noaptea pt ca el doarme langa mine in pat, n-as fi rezistat cu programul asta sa ma ridic sa-l iau din patut.... oricum ma ucide durerea de spate...
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)