Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

intrebare: de la cate luni se pot pune bebelusi in fuldulet cateva minute? a mea nu are un pic de stare,se rostogoleste imediat ce o pun pe spate iar daca e in brate se balaseaza in fata si in spate parca e pus-a pe automat.de doua zile se pinde de talpi
azi am pus perna de alaptat in jurul ei,a stat asa sprijinita si s-a jucat linistita. banuiesc ca e prea devreme, nu?
ma tenteaza si pe mine jumperoo de la fisher price, am gasit si cateva la mana a doua la preturi mici de tot dar inca nu m-am hotarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

wow dar ce mult s-a scris de cand am plecat eu in oras, adica de vreo 3 ore!!!ma duc sa citesc din urma!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

intrebare: de la cate luni se pot pune bebelusi in fuldulet cateva minute? a mea nu are un pic de stare,se rostogoleste imediat ce o pun pe spate iar daca e in brate se balaseaza in fata si in spate parca e pus-a pe automat.de doua zile se pinde de talpi
azi am pus perna de alaptat in jurul ei,a stat asa sprijinita si s-a jucat linistita. banuiesc ca e prea devreme, nu?
ma tenteaza si pe mine jumperoo de la fisher price, am gasit si cateva la mana a doua la preturi mici de tot dar inca nu m-am hotarat.

este si dilema mea. cica ar trebui sa astepti pana se ridica ei singuri in fundulet, dar atunci poti sa astepti mult si bine pana la 7-8-9 luni. Eu mai fac exercitii cu ea, o prind de manuta si se trage ea sus, dar nu o las mult timp. Cum zicea si Sabu -vezi tu cand a obosit si vrea sa se intinda din nou pe spate.
unde ai gasit jumperoo ieftin?

Donna, lasa-ma sa ghicesc - te-ai pieptanat? :))))))

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

iunia ce fain ca sta asa de mult singurica!!!nu cred ca e nici o problema, isi dezvolta simtul independentei, si daca are jucarii, totul e super ok!!!
tutzsi eu as vrea sa ma reprofilez, asa nu m-as mai intoarce peste 2 ani la vechiul loc de munca!!!colegii sunt super, suntem ca o familie, dar sistemul e de kkt(Army)
bien ai venit carmen!!!si eu sunt noua pe forum si fetele m-au primit cu bratele deschise, sunt super!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

multa sanatate donna, aproape a trecut si asta! urmam si noi, acus.

da mai fetelor, se pare ca ne vantajeaza silueta de fotomodel la facut intoarceri. si picioarele lungi. macar cu atit sa ma bucur si eu din toata treaba cu nemincatul corespunzator.
in fine... ca acum tre sa fiu cu okii nonstop pe el, nu de alta dar il pun intr-o pozitie si-l gasesc la 180 sau chiar 360 de grade.
de aia l-am si mutat in patutul lui.

andreea, si noi avem dermatita atopica. acum avem niste creme de la avene si suntem binisor. pina acum a fost o forma usoara, fara complicatii. bubitele mai vin, mai pleaca...
am citit ca ii dai lui bb suc de portocale, banana si brinzica. nu stiu si daca papa LP bebele tau... oricum testeaza-le ca poate avea alergie la astea si sa va umpleti rau de tot de bubite. cu crema aia cu antibiotic da-l doar daca bubitele s-au uscat atit de rau incit s-au facut rani. e pt a nu se infecta.
gasesti multe informatii despre asta pe net... pacat ca nu exista si un remediu valabil...
sanatate multa!

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Nepotica mea a stat in fundulet, pusa intre perne cam de la 5 luni.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

fetelor va multumesc pentru raspunsuri
tutz, jumperoo am gasit pe un site austriac (gen okazii), cel care imi palcea mie s-a vandut, cerea pe el 17 euro si vad ca nu mai sunt modelul acela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

exista o limita de kg ale lui bb pt jumperoo? eu i l-as face cadou o data cu diversificarea, pe la 6 luni. acum e cam mic si mi-e teama pt coloana lui. mai astept.

ce vroiam sa mai spun mamicilor cu pitici care refuza biberonul. am primit ieri un bibe de la medela. e putin mai diferit decit un bibe clasic. ideea e ca desi Tudor l-a folosit mai mult pe post de jucarie pt dinti, am reusit performanta sa-i administrez lapticul in doar 10 minute fata de juma de ora ca pina acum. poate functioneaza si la alti bebici, incercati. modelul nostru se numeste medela calma breastmilk si imi da sperante

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB
tutz, jumperoo am gasit pe un site austriac (gen okazii), cel care imi palcea mie s-a vandut, cerea pe el 17 euro si vad ca nu mai sunt modelul acela

waw doar atat?? la banii astia nu m-as mai gandi ca e posibil sa fie inutil. Ma uitam la jumperele clasice care se prind de tocul usii si nu inteleg daca nu e riscant ca bebe sa se loveasca de pereti. Yo oricum am ramas cu gandul la jumperoo...

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

17 euro?????wow, pai mi-as lua si eu.e pomana curata.desi eu v-am zis ca daca as fi in locul lor(ce bine ar fi fost) m-as fi plictisit asa pe loc sa tot sar si sa ma joc.sau e numai gandirea mea?

Mergi la inceput