Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 13
idalis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fistiq exista o limita de kg ale lui bb pt jumperoo? eu i l-as face cadou o data cu diversificarea, pe la 6 luni. acum e cam mic si mi-e teama pt coloana lui. mai astept. |
se recomanda copiilor care isi sustin capul, care au pana la 11 kg si inaltime de 81 cm.
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
Fistiq spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui idalis
se recomanda copiilor care isi sustin capul, care au pana la 11 kg si inaltime de 81 cm. Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010) pozele noastre varsta lui Tavis |
e, nu ajunge al meu de la 7 la 11 kg in 2 luni. dar nici la 81 de cm. acum are vreo 70.
merci idalis
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
pop_adelina spune:
ionela.n, ma bucur ca Raisa e bine si nu mai face febra!!!
camy13, e important acum sa nu-i mai dai portocala, si va fi bine, o sa-si revina daca nu i-ai dat mult timp!!!
sorana, eu numai ziua am probleme ca papa des, noaptea nu se trezeste decat o data in jur de ora 4, dar de ex azi noapte s-a trezit la 6:30 de aseara de la 10! peste zi papa des pt ca nu are stare sa stea sa se sature!!!incerc sa-l adorm si sa-i dau asa, si parca e mai bine!!!
fistiq wow ce mari sunteti de va intoarceti pe burtica!!!!bravoooo!!!!!sper sa ne laudam si noi cat mai repede cu aceasta achizitie ca si noi suntem subtirei!!!
donna, pupici pt Tudor sa nu faca febra!!!stiu cum e sa nu apuci sa mananci, dar eu il iau cu mine si mananc cu el cand are momente de astea!!!
camy81, mai las-o cateva zile si daca continua asa ia o hotarare privind introducerea cerealelor, poate isi revine, sau poate ea ia in greutate chiar daca papa mai putin!!!
andr33aaa,bafta multa cu dermatita, stiu ca e o pacoste!!!multi sa-i treaca!!!
fistiq,eu as fi interesata de bibe ca al meu nu vrea sa-l ia!!!il gasesc la farmacie oare?
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Fistiq spune:
adelina, in farmacii sau pe net daca nu. sper sa functioneze daca il iei
peste o ora va invit la pizza!!!!
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
selenar spune:
citat din mesajul lui nastasie tutz, si mie mi-e mila cand vad copii amarati, cersind, batranei.nu e rea ideea.sa dea domnul sa faceti ceva ce-ti place dar nici sa nu mori de foame.mai greu in ro. kamy, nici eu nu i-am dat portocala sau sucul de la ea.nici nu ii voi da pana mai incolo.nu cred ca ai distrus nimic, doar poate ca nu ii face bine momentan la burtica.incearca cateva zile fara si vezi cum e.si la calin s-au mai produs schimbari de cand cu diversificarea:parturi, kk mai greu sau mai usor in functie de ce papa, dar e ok. loredana, capul sus.cresc copiii oricum. ionela, eu am inceput cu mar, apoi morcov, apoi combinate, etc.dar fara sucuri, direct piure. iunia, pai e bine daca sta atat.e super.eu nu pot sa-l las de ex sa se joace cu nimic agatat ca el imediat e pe burta si nici gand sa se mai intoarca la loc. adelina.astept vesti. bafta gospodinelor.eu mai am ceva de mancare azi.maine sau sambata fac.ce?nu stiu inca. eu azi in plan calcat.am toneee. si apoi o baie de vreo juma de ora ca al meu e liber, deci am unda verde. adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10 varsta lui razvan |
Pireut de morcov crud si mar crud?
tanamera spune:
Fistiq ma bucur ca va intelegeti bine cu Medela,La Albert nu i-au placut nici astea,ici Tommee Tippee.
Sorana m-ai pus bine pe ganduri cu acel leagan.
nastasie spune:
selenar, nu, marul crud dar morcovul fiert..
adelina inca putin si dupa aia cand s-o intoarce sa te vad cum te chinui sa ii pui pampers si el sta pe burta.la noi e un adevart chin:eu il intorc pana sa asez pampersul e pe burta, eu iar il intorc asez pampers si el iar se intoarce.ne ia mult si bine sa ne punem pampers.de imbracat il imbrac asa pe burta ca altfel ma apuca noaptea sau in fund.
si eu mananc separat.pai imi numara dumicatii, fratilor.ma duc cu lingura la farfurie e cu ochii pe ea, o indrept spre gura urmareste traseul ei pana la gura mea, apoi sta asa ca un milog si se uita cum mestec.asa ca nu il mai iau cu mine cand mananc.
pop_adelina spune:
adriana, tare faza cu milogu!!! eu tot de abea astept sa se intoarca, sa se rasuceasca, sa il pot smotocii mai mult!!!doar ce am altceva de facut decat sa ii schimb pampersu si sa-l imbrac si sa umblu dupa el...celelalte activitati pot sa astepte
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
andr33aaa spune:
andreea, si noi avem dermatita atopica. acum avem niste creme de la avene si suntem binisor. pina acum a fost o forma usoara, fara complicatii. bubitele mai vin, mai pleaca... am citit ca ii dai lui bb suc de portocale, banana si brinzica. nu stiu si daca papa LP bebele tau... oricum testeaza-le ca poate avea alergie la astea si sa va umpleti rau de tot de bubite. cu crema aia cu antibiotic da-l doar daca bubitele s-au uscat atit de rau incit s-au facut rani. e pt a nu se infecta. gasesti multe informatii despre asta pe net... pacat ca nu exista si un remediu valabil... sanatate multa! |
mananca LP. cat despre celelalte alimente... nu cred ca ele sunt de vina, era plin de bubite si inainte, cand manca doar LP. mi se pare ca situatia s-a agravat dupa vaccinul de 4 luni. oricum ma gandesc sa incerc laptele HA, poate se mai rezolva ceva.
imi vine sa plang cand vad reclamele pe baza de "piele fina, ca de bebelus"
ionela.n spune:
ajutati-ma si pe mine cu schema aia de diversificare. De maine vreau sa ma apuc sa ii dau portocala, sa vad daca o tolereaza, apoi mar.
Fac bine oare?
Poze Raisa