Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui adelena

Buna fetelor!

Am intrat intr-o mare viteza, printre tipete si urlete ca sa ma plang si eu la voi pt ca in alta parte nu am unde

Pe mine m-au disperat cei 2 copii ai mei...cel mare sufera de atentie, iar cel mic vrea numai si numai in brate si tinut in picioare. Deja m-a lasat mijlocul si mai nou si nervii.

Eu nu stiu cum stau ai vostri copii de vorba cu jucariile, cumintei in patut, in scoica...al meu nu vrea nicaieri in afara de brate. Daca il pun in scoica, se arcuieste pana il gasesc pe jos...daca il pun in patut isi trage toate cele pe fata de nervi...in alta parte urla de ma stie tot blocul...NU MAI POT!!!!

Gata, m-am descarcat putin...scuze ca v-am facut capul patrat, dar va consider prietenele mele carora va pot spune orice.

O zi mai buna decat a mea va doresc tuturor!

mami de 2 baieti cucuieti, Mario-David(03.05.2005) si Radu-Mihai(27.08.2010)

Eu te inteleg sa stii...nici eu nu stiu ce e aia sa se joace in patut :)) Insa cred ca iti e si mai greu tinand cont ca ai 2 copii

Daca te ajuta cu ceva, nu esti singura in suferinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Fetelor, am o intrebare: cele care locuiti la bloc ati inregistrat deja bebelusii la asociatie?
Exista vreo lege care sa specifice o anumita varsta, in sensul acesta sau clar, fiind si bebele o persoana in plus automat trebuie sa anuntam asociatia? Ca eu ar trebui zilele acestea sa ma duc sa-l scot pe sotul, dar mi-e ca-mi va zice sefa de asociatie ca-l am pe bebe, asa ca tot 3 persoane ramanem...

Denis 21.06.1995 si Emanuel Nicolas 05.09.2010

VIDEO EMANUEL

POZE NOI

Camelia

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Si a mea e tare , tare pofticioasa. Nu pot sa pap nik in fata ei ca tare pofteste si ea. Nici apa, ca face o fataaa.

Multumesc fetelor de aprecieri, creste inima in mine. Toate avem niste copii minunati.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Fetelooor, vreau sa vina primavara...m-am saturat de stat in casa. Nu pot sa ies cu Vlad la plimbare decat in fata blocului, ca aluneca rau afara, unde nu mai e gheata e fleoscaiala mare...si cu carutul nu pot iesi tot din aclasi motiv...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Multumesc fetelor de aprecieri, creste inima in mine. Toate avem niste copii minunati.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Ramona, ti-am vazut-o si eu pe Elena Elisa, e o scumpa bucalata!

VIDEO EMANUEL

POZE NOI EMANUEL

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Kamy de la nastere se inscrie copilul la asociatie; adica dupa ce vii de la spital. Si daca nu il inscrii tu, lasa ca au grija vecinii binevoitori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Kamy i-ai facut pasaport lui Emanuel daca vreti sa mergeti de Pasti in Spania???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelka77

Kamy de la nastere se inscrie copilul la asociatie; adica dupa ce vii de la spital. Si daca nu il inscrii tu, lasa ca au grija vecinii binevoitori.

Mihaela si PETRA (01.09.2010)

Si am o gramada de vecini binevoitori...

VIDEO EMANUEL

POZE NOI EMANUEL

Camelia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelka77

Kamy i-ai facut pasaport lui Emanuel daca vreti sa mergeti de Pasti in Spania???

Mihaela si PETRA (01.09.2010)

Da, cel electronic, plus ca a trebuit sa-mi lase sotul un acord la notar pt. a putea scoate copiii din Romania.

Ce, ai de gand s-o scoti pe nora-mea prin tari straine? Poate mi-o dai la altul, vre-un "strainez bogatas"...

VIDEO EMANUEL

POZE NOI EMANUEL

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Pt mamicile din Bucuresti: unde gasesc razatoare din sticla sau plastic pt bebe, ca sa rad marul, morcov, etc?

Poze Raisa

Mergi la inceput