Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

'Neata si de la noi!

Adelena, join in the club! Eu cred ca fug de-acasa in curand.

Ionela, ce face Raisa? A mancat?

Pe poze n-am apucat sa ma uit...momentan ma gandesc la mare, la soare...
O zi buna!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Lora, i-am dat Raisei o lingurita de mar ras, bine, era mai mult pasta.
S-a strambat putin, dar nu a scuipat deloc din gurita, a papat tot ca un copil cuminte ce e.

Iunnia, sa stii ca o sa tin cont de ce ai zis

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Citat:

Da, cel electronic, plus ca a trebuit sa-mi lase sotul un acord la notar pt. a putea scoate copiii din Romania.

Ce, ai de gand s-o scoti pe nora-mea prin tari straine? Poate mi-o dai la altul, vre-un "strainez bogatas"...

Camelia

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

NU, dar lucrez in domeniu si doream sa ma asigur ca ginerele meu isi va vedea tatal ca stiu ce nebunie e cu actele.
Petra e promisa, nu o dau altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Ionela, eu am gasit in Billa in Ploiesti, dar trebuie sa existe si in Bucuresti. E 4 lei, din plastic.

http://picasaweb.google.com/110128217238178049412

mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelka77

Kamy de la nastere se inscrie copilul la asociatie; adica dupa ce vii de la spital. Si daca nu il inscrii tu, lasa ca au grija vecinii binevoitori.

Mihaela si PETRA (01.09.2010)

super tare! nu stiam. Noi la asociatie platim doar lumina pe casa scarii si femeia de serviciu... nu cred ca bebele meu foloseste lumina si nici mizerie pe casa scarii nu face, dar in fine daca asa e regula sigur l-a trecut si pe el vreun vecin

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Referitor la inregistarea bebelusului ca locatar pe mine m-a abordat administartorul inainte de a se naste! ca sa fie sigur ca nu incarc asociatia cu un mare consumator. apoi dupa ce am venit acasa ma cauta saptamanal pentru certificatul de nastere, desi ii explicasem ca dureaza o luna si jumatate sa il obtin...dar ai cu cine sa te intelegi??? traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul, vorba poetului!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

huh? dar la ce ii trebuie lui certificatul de nastere? nu te crede pe cuvant cand ii spui numele la bb? sau te pune sa platesti retroactiv de la data nasterii?

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Noi nici acum nu am trecut-o pa Maia la cheltuieli.Avem un administrator ok,si nu ne-a trecut cu o pers in plus inca. Mai la vara,cand o fi mai cald!

Eu am razatoare de sticla,a fost a lui soacra-mea,o folosea cand a fost sotu meu bb!!E f buna.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

La noi la asociatie a fost trecut copilul abia din noiembrie, dar la apa am aparut pe factura 3 persoane chiar din septembrie...au avut grija vecinii sa ne omeneasca chiar de ACET-ul e in capatul celalalt al orasului...daca tot au batut drumul pana acolo, de ce sa nu faca si o fapta buna?
Ma bag la incarcat poze in albumul de la semnatura.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Nici eu n-am zis nimic, am lasat la latitudinea sefei de asociatie, numai ca acum ar trebui s-o abordez cu cererea de scoatere de la cheltuieli a sotului. Dar mi-e nu stiu cum, ca-s cu musca (a se citi Emanuel) pe caciula...

Noua ne incaseaza mult liftul, cam 30 de RON, plus gunoiul, lumina pe casa scarii si femeia de servici ajungem la 100 RON lunar la 3 persoane, fara a fi inclusa apa. Restul e individual.

VIDEO EMANUEL

POZE NOI EMANUEL

Denis 21.06.1995 si Emanuel Nicolas 05.09.2010

Camelia

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ups! Am uitat sa trecem copilul la asociatie. Shame on us!
Oricum, la noi in bloc sunt doar tineri, majoritatea colegi cu-al meu sot...vad ca nu s-a autosesizat asociatia. Dar acum, ca ati zis, ma gandesc ca poate se supara vecinii...io stiu?! Pe mine nu prea m-ar durea capul unde cati sunt trecuti, chiar habar n-am, nu m-am uitat pe liste pt. asta.

Ana, chiar am momente din astea cand imi imaginez ca fug de-acasa... cand tipa Adelina, vine Iustina si cere ceva, atunci, musai, cand doarme vine ca vijelia sa vada ce face si-o mai si pupa, iar bolfosenia, normal, se trezeste...etc.etc. Acum am un moment de respiro, ca a adormit grasa si Iustina picteaza.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput