Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Neata si la multe lunite sarbatoritilor!

Ionela, referitor la mar, eu il dadeam prin razatoarea de plastic si apoi storceam continutul printr-un tifon si obtineam suc clar.

Referitor la citrice, eu i-am dat portocala (doar suc) si grepfruit. Sunt surse f bune de vit C. I-am dat si un pic de suc de lamaie, adaugat la marul ras. Mama (med de fam) mi-a zis ca ordinea de introducere a sucurilor este: morcov, mar, citrice.
Atentie si la fructele cu potential alergenic (urticarie): struguri, pere, capsuni (sursa "mama si copilul").

Despre diverfisificare (mama e medic si va spun si din sfaturile ei):
Se incepe cu sucul de fructe.
Cand se incepe cu un fruct nou, se dau la inceput 2 lingurite, apoi se creste cantitatea treptat si se da mai multe zile acelasi fruct (4-5 zile). Se dau fructe de sezon: mar(toamna), citrice (iarna) etc.
Dupa ce se obisnuieste cu sucul de fructe, se trece la pireul de fructe (mai consistent). Eu ii fac mar ras+biscuiti+suc de portocala. Se da dimineata (ora 10 de preferat).
Dupa ce digera bine pireul de fructe se da supa de legume(3-4 zile). Apoi se creste consistenta si se ajunge la pireul de legume (masa de la ora 14).

Asa am procedat eu si am obsercat ca acomodarea se face lent. Abia in 3 saptamani fi-mea a inceput sa manance f bine pireul de fructe (acum ia si 200g) si cerealele (cam 150g). So, nu va grabiti cu prea multe alimente odata.
Abia acum i-am introdus supa si pireul de legume (morcov+albitura), pe care il ia f bine.

Celelalte legume se introduc treptat, la 10 zile dupa ce sa da numai morcov+albitura.O sa incep si cu dovlecel, cartof etc., dar deocamata sa ia bine acest piure simplu.

http://picasaweb.google.com/110128217238178049412

mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Buna fetelor!

Am intrat intr-o mare viteza, printre tipete si urlete ca sa ma plang si eu la voi pt ca in alta parte nu am unde

Pe mine m-au disperat cei 2 copii ai mei...cel mare sufera de atentie, iar cel mic vrea numai si numai in brate si tinut in picioare. Deja m-a lasat mijlocul si mai nou si nervii.

Eu nu stiu cum stau ai vostri copii de vorba cu jucariile, cumintei in patut, in scoica...al meu nu vrea nicaieri in afara de brate. Daca il pun in scoica, se arcuieste pana il gasesc pe jos...daca il pun in patut isi trage toate cele pe fata de nervi...in alta parte urla de ma stie tot blocul...NU MAI POT!!!!

Gata, m-am descarcat putin...scuze ca v-am facut capul patrat, dar va consider prietenele mele carora va pot spune orice.

O zi mai buna decat a mea va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

adelina,.e frumoasa perioada, dar ziceam ca sa vezi ce frumos e(cu gand bun) cum e cand schimbi pampersul si el e pe burtica.ooo, si eu abia astept sa o ia de-a busilea.sper(ca razvan a sarit etapa).
donna, zau ca e pofticios.as fi vrut sa-l filmez dar mi-e mila de el cum se uita asa la mine.asa ca de data asta spun pas la filmat.
office,e bun si la borcanel.ce are?eu o sa-i mai iau din alea cu legume ce nu pot sa fac acasa sau sa amestec cu ce fac acasa.
ionela,nu ai de ce sa te indoiesti de deciziile tale.
mai, dar cu eveline ce e?ati dat de ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

oramona am vazut pozele. Superba printesa! Mare grija sa nu ti-o fure vreun bebe "golan"

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Karin, esti o comoara! Multumesc si eu pentru sfaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

La multi ani sarbatoritilor!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata si de la noi!

Adelena, join in the club! Eu cred ca fug de-acasa in curand.

Ionela, ce face Raisa? A mancat?

Pe poze n-am apucat sa ma uit...momentan ma gandesc la mare, la soare...
O zi buna!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

ADELENA stiu cum e ! Am avut si noi o perioada cand a vrut numai in brate! Incet-incet s-a dezvatat,la inceput am mai lasat-o si sa planga un pic,si c-a s-o impac ma jucam cu ea,dar nu o luam in brate!Acu ne jucam si vb in patut cu caruselul. Dar daca e obosita tare,e ff maraita si numai in brate se calmeaza,dar daca edormita,mancata si schimbata...n-am treaba!

LORA nu fugi! Ca fuge Adelina dupa tine!!

EVELINEEEEEEEEE!!! Treci imediat la apel,ca ai disperat forumul!!

Nu gasesc doc-ul ala cu nr de tel!!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna dimineata si de la noi!

La multi ani pt bebelusii nascuti astazi!

Histamina, felicitari pt Sebastian, e un luptator

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

BUNA fetele

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI
DA Mari te cautam ca nu prea sunt obisnuita cu absenta ta pe aici,pt. Vlad cel cuminte de la Carina

KARIN-multumim mult de sfaturi,sa sti ca azi dimi stand in pat m-am gandit la tine pt. ca de vreo 2 zile am o durere de spate insuportabila dar e culmea ca durerea asta e numai cat stau in pat pe spatedar cred ca stiu si de ce e durerea trebuie sa vina ciclu asa a fost si luna trecuta.Sa sti ca mi-ar placea ff mult sa ne cunoastem fetele din cj poate la vara prin parcul mare
ADELENA- dar Mario nu se joaca cu Radu daca il pui undeva in scoica si il rogi sa-i distraga atentia? trebuie sa faci ceva pt. ca asa iti distrugi spatele de tot,daca il pui jos plange tare si mult? nu vrea sa cedeze daca ii areti ceva jucari?BAFTA
IUNIA-o sa imi fac un carnetel cu ce ne-ai scris tu acolo pt. cand incepem si noi cu papica multumim mult si mamei tale
DONNA-la multi ani taticului tau si sanatate multa,si lui Tudor

Eu ce va spun despre noi doar ca ma plangeam zilele trecute caci Carinuta mea se trezeste des noaptea iar acum nu numai ca se trezeste des dar si are chef de povesti si ne tot povesteste pana ce,sau poate ii povestea lui tati azi noapte cum a fost plimbarea prin mol

Merg si eu sa ma uit la poze sa vad comorile

aaa era sa uit voi ce mai gatiti pt. wek? eu azi fac spagheti
VOI?

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput