Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 16
camisv spune:
'neata, s-a trezit si rata
adulmecand cafeaua lui Mari, spunem si noi La multe luni pentru Anca, Sebastian Tiberiu, George si Tudor
Donna, La multi ani! pentru tatal tau, sa fie sanatos si cati mai multi ani impreuna, sa se bucure de nepot/nepoti
Apropos de socializare, ieri am avut vizita a doua verisoare, pe care Tudor nu le-a mai vazut, dar le-a zambit, a stat la ele in brate si chiar singur cu ele. E drept ca sunt invatatoare de meserie si copiii le sunt f. dragi.
Astazi dau un peste cu legume, la cuptor ... ca prea ne-a facut Mari pofta de peste.
Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze februarie
oramona spune:
Buna dimineata si de la noi.
La multi ani si multe lunite pentru sarbatoritii de astazi: Sebastian Nicolae, Anca Ioana, Tiberiu, George, Tudor Gabriel, sa cresteti mari , frumosi si sa va bucurati parintii.
Noi ne luptam cu dermatita. Nu are decat pe fata. Pe picioare putin si e mai bine dupa ce il dau cu Klorane, lapte de corp. Pt fata Advantan Milk. Ne-am dat 5 zile, ne-a trecut si dupa alte 3 a aparut din nou. Acum o sa o dau 10 zile si daca nu se schimba nimic sa vedem ce ne recomanda doctorul. Nu va zic ca in 3 zile prinsese si coaja obrajorul . Si nu mai papa decat PM de o luna. Deci nu-i de la LP sau alte alimente. E greu, tare as vrea sa-i dispara.Si nepotul a avut si ia trecut pe la 1 an . Avea episoade.
Am pus POZE noi in albumul comun. Is cam multe, dar maine voi mai sterge din ele.
Mari, multumim de cafeluta, buna ca intotdeauna.
Aseara mi s-a intors tita (fetita) pe burta singurica. Banuiam eu ca poate dar ca nu o intereseaza, ca daca o pun pe o parte se intoarce si pe o parte se poate intoarce si singurica. Asa ca mi s-a confirmat ca doar nu o intereseaza. Se juca cu o jucarie , s-a intors pe o parte , a scapat-o si s-a intors pe burta dupa ea
Va
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
pop_adelina spune:
buna dimineata!!!La multi ani Anca Ioana de Mari78, Tiberiu de anna ivan, George de belle sara, Sebastian Nicolae de histamina, Tudor Gabriel de donna79!!!!!!!!!!!!!
Adriana, nici o sec nu am crezut ca ai zis ceva cu gand rau, doamne fereste!!! imi imaginez ca e foarte solicitant o data ce apuca sa se intoarca, dar voiam sa zic ca imi place asa de mult perioada asta a lor, cu intoarceri, apoi cu mers de-a busilea, sa-i vad ca nu au pic de stare, ca sunt in priza, incat sunt dispusa sa abndonez toate alte lucruri doar sa ma bucur alaturi de el!
Karin, multumim de exercitiile pt spate!!!pe mine pana acum vreo 2 sapt nu m-a durut, dar acum seara cand ma pun pe spate simt o durere ca niste ace!!!
Mari, La multi ani!!!cred ce ,merge si urarea asta la aniversarea descoperirii liniutei pe test, nu?
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
ana_25 spune:
Buna dimineata!!!
La multe lunite si multi ani: Anca Ioana de Mari78, Tiberiu de anna ivan, George de belle sara, Sebastian Nicolae de Nike, Tudor Gabriel de donna! Sa cresteti mari si sanatosi!
NIKE felicitari pt Sebastian!!E baietel mare!E un dulce!
DONNA la multi ani tatalui tau!!
ORAMONA felicitari d-soarei pt intoarcere!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
mihaelka77 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!!
Eu am lipsit motivat ieri dupa-masa; am fost la ziua de nastre a unei prietene, am lasat copilul la cumnata mea si 5 ore mi-am facut de cap(doar am fumat si am baut vin alte prostii nu am facut). Si ca prin minine Petra a dormit pana la 6 dimineata fara nici o trezire. M-am trezit eu ca radea prin somn si imi era tare drag sa ma uit la ea. Stie fata cand e mama obosita si trebuie sa doarma.Tare bine e sa mai iesi si cu adulti...
Kamy13 spune:
Buna dimineata,
Si eu la cafeluta si un bol mare de cereale cu cacao, dejunul meu zilnic.
LA MULTE LUNITE si ANI bebelusilor Sebastian, Anca, Tiberiu, George si Tudor!
Va multumesc pt. raspunsurile voastre cu privire la sucul de portocale. Am fost ieri si la pediatra sa-i expun ingrijorarea mea cu privire la distrugerea florei intestinale, dar ea mi-a zis ca nu s-a intamplat nimic, sa continui cu citricele, ca se introduc de la 6 saptamani etc...Totusi eu ca sa fiu linistita am decis de moment sa renunt la sucul de portocale, o sa-l reintroduc peste cateva luni.
In schimb a trebuit sa revenim la supozitoarele cu glicerina
VIDEO EMANUEL
POZE NOI EMANUEL
Denis 21.06.1995 si Emanuel Nicolas 05.09.2010
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
idalis spune:
LA MULTI ANI bebelusilor Sebastian, Anca, Tiberiu, George si Tudor!
donna la multi ani si multa sanatate tatalui tau
Fiindca ati vorbit de peste , azi in menu voi avea peste la cuptor.
Bebe al meu are o iritatie pe obraz si putin pe frunte, cred ca e de la o caciula d'aia cu urechi. Cu ce as putea sa-l dau ca sa-i treaca?
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
selenar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andr33aaa eu am inceput asa: ziua 1 - 10 ml suc de mar + 10 ml apa plata ziua 2 - 20 ml suc de mar + 10 ml apa plata ziua 3 - 30 ml suc de mar + 10 ml apa plata ziua 4 - 40 ml suc de mar + 10 ml apa plata ziua 5 - 50 ml suc de mar ziua 6 - 50 ml suc de mar + suc de la 2-3 morcovi ziua 7 - 50 ml suc de mar + suc de la 2-3 morcovi + suc de la 1/4 portocala. dupa 1 ora de la suc, ii dadeam LP completare. sucul nu inlocuieste o masa. cat despre mere, eu i-am dat mere rosii si mici - romanesti, cat mai naturale. adica nu foarte mari, perfect rotunde si fara nici un defect. dupa vreo 10 zile de suc, am trecut la branzica + fructe. andrei a fost foarte multumit... acuma e clar ca nu e universal valabil. merge pe incercate. andreea, mami fericita de andrei (15.09.2010) |
ANdreea, multumim frumos si noi! O sa te copiem!
Branzica cum ai facut?
selenar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina Noutati despre Sebastian: stam in fundulet sprijinit,dar ne aplecam in fata sau lateral, prindem jucarii si le ducem la gurita, sustinut de manute stam vertical, ferm si incepem sa pasim tipam si suntem incantati ca ne auzim ne prindem cu manuta talpita si o ducem cat mai aproape de gurita, ne rasucim in toate sensurile, cerem zgomotos un obiect si plangem daca nu il primim. maine , pe 4 feb, facem 6 luni. multumim lui Dumnezeu si Maicii Domnului pt tot. |
Nike, ce ne bucuram!! La multe lunite si anisori pruncului Sebastian! Si sanatate si numai succese!