Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

noi am fost afara.era vreo minus nu stiu cat,dar nu mai puteam .m-am saturat de iarna asta.nu mai poooot.nu stiu ce sa mai facem,cum sa ne jucam.ne plictisim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

adelina, stiu, nici nu ziceam cu gand rau.normal ca toate asteapta, dar sa vezi cata chinul pe noi sa ne imbracam stand pe burta.
cami,pai sa stii ca sta ca milogul.adica ce lui nu-i dam?de ce tot baga astia in gura si io nimic.cam asa sta treaba.asa ca il las cu ta-su sau in scoica sau in patut si mananc.sau cand doarme.
ionela,faci cum crezi.eu ti-am zis nu i-am dat sucuri, am trecut pe piure direct.am luat mere ionatan, dar sa stii ca ii mai dau si golden.asta treptat, apoi si cu morcov si cu para, mai luam si amestecam cu borcanele ca erau de piersica si caisa.iincet incet am scos morcovul si l-am bagat la legume.dar tu faci cum crezi ca e mai bine.
nike, oau, felicitari lui sebi pt asa evolutie.sa stii ca nici calin nu mai vrea in fund.vrea sa o ia din loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Si eu tot cu morcov si mar am inceput dar la borcanel, ca-s lenesa la gatit si la restaurant nu au asa ceva in meniu !

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Tanamera, luni (daca se mai incalzeste) ajungem la Tg Mures. Ce zici de o plimbarica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Tanamera, luni (daca se mai incalzeste) ajungem la Tg Mures. Ce zici de o plimbarica?

Te astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Salutare dragelor!
Eu iar nu am somn. Am dormit cu bebe de dupa masa si acum stau ca huhurezii. Macar am recuperat restantele la citit.
Multumesc de raspunsuri legate de suma pt botez.
Pt fetele cu dureri de spate, recomandarea de baza ar fi nu mai luati bb in brate dar cum nu se poate trebuie gasita o solutie. Asa ca: pt cine are scolioza sa schimbe partea pe care il tine pe bb in brate, adica daca il tii cu mana stanga muta-l pe dr si invers.. Un alt aspect ffff important este schimbatul copilului care NU trebuie facut pe pat jos. Luati o salteluta de schimbat si daca nu gasiti alt loc puneti-o pe o masa asa incat sa nu fie nevoie de o aplecare. Alt sfat ar fii sa incercati sa mergeti la o sedinta de masaj terapeutic pe saptamana, ajuta foarte mult.
Aici o sa va spun o pozitie foarte buna pt intinderea coloanei: culcat pe spate pe o suprafata tare ( dusumea) cu picioarele ridicate pe un taburet asa incat intre gamba si coapsa sa se formeze unghi drept.
Un exercitiu bun pt coloana: sezand pe scaun cu spatele lipit de spatar, picioarele departate, se ridica bratele deasupra capului apoi se face o aplecare a trunchiului pana ce mainile ajung pe sol cat mai in spate sub scaun.
Alt exercitiu: din pozitia 4 labe bratele si coapsele sa fie paralele, se ridica alternativ mana cu picior opus, adica mana dr cu picioa stg asa incat sa se faca o linie dreapta intre ele pozitia se mentine 3 sec pe fiecare parte.
Altul : culcat ppe spate se prind genunchii cu ambele maini si se face balans ca si cum v-ati legana dar nu stg dreapta ci fata spate.
Din aceeasi pozitie culcat pe spate se aduce cate un genunchi la piept si se prinde cu ambele maini si se trage de el pana cand se atinge nasul cu genunchiul. Evident se face si flexia capului.
Ar mai fi si alte exercitii dar mi-e destul de greu sa le explic fara sa le arat. Nu stiu daca m-am facut inteleasa si la cele descrise. Poate il rog pe sotul intr-o seara sa ma filn
Meze sa va pot arata tot setul de exercitii.
Pt cine are dureri extrem de puternice si nu mai alapteaza se recomanda un tratament antiinflamator cu Arcoxia de 60 mg 1/ zi 5 zile, milgama 2/ zi 20 zile si midocalm pt calmarea durerii.
Sper ca am reusit sa va fiu de folos cat de cat si oricand va pot ajuta o voi face cu drag.

Mihaela eu stau in deva pana duminica. Daca vrei trimite un PM cu nr tau de tel si daca reusesc te sun sa ne intalnim ca am auzit ca se incalzeste putin. Tare mi- ar placea sa ne cunoastem.

Fetele din cj Cami, Dani, si Ana mica cred ar fi fain sa ne intalnim si noi odata sa ne cunoastem.

Andr33aaa ai incercat sa dai cu Trixera de la Avene? Eu am o prietena care doar asa a scapat de dermatita.

La multi ani celor care au facut ieri si azi inca o lunita! Sa cresteti mari si cuminti!

Noi trebuie sa raportam ca miercuri seara a fost prima tura de rasete in hohote. A fost nemaipomenit de dulce! Imi venea sa il mananc! L-am filmat si o sa pun si filmuletul cand ajung la cj.
Asta seara i-am dat prima portie de lapte cu cereale pt ca nu mai facea fata doar LP si drept urmare doarme de la 11.30 si inca nu s-a trezit. Deci cred ca in sfarsit doarme si el multumit ca e satul. I-am dar orez cu vanilie de la milupa ca ala se face cu LP nu cu apa si cum el bea nan am zis sa nu fie asa mare schimbarea.

Cam astea ar fi noutatile de la noi. Acum ca v-am lasat lectura pt cafea ma duc si eu sa dorm putin ca acusi se trezeste bebe si nu o sa fie prea interesant daca nu dorm deloc.
Va pup! ,

Edith mamica fericita de Andreas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata! Haideti la cafea!
Noi azi avem un an de cand am vazut 2 liniute pe testul de sarcina!
LA MULTE LUNI SI MULTI ANI! Sebastian Nicolae, Anca Ioana, Tiberiu, George, Tudor Gabriel!
CAMI, pe mine ma cautai aseara? eu am umblat prin oras la pranz, apoi m-am ,,certat''cu al meu copil mie imi era somn si el avea chef de scandal...asa ca nu l-am luat in brate timp de 2 ore si se uita urat la mine. Seara ne-am impacat si ne-am jucat pana la 9 jumatate. Azi dimineata s-a jucat de la ora 5 singur in patut; m-a trezit cu chitaiala si gangurelile, dar l-am lasat sa vad ce face. Pana acum jumatate de ora s-a jucat. acum a mancat si ii e somn.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

Noutati despre Sebastian:
stam in fundulet sprijinit,dar ne aplecam in fata sau lateral, prindem jucarii si le ducem la gurita,
sustinut de manute stam vertical, ferm si incepem sa pasim
tipam si suntem incantati ca ne auzim
ne prindem cu manuta talpita si o ducem cat mai aproape de gurita,
ne rasucim in toate sensurile,
cerem zgomotos un obiect si plangem daca nu il primim.
maine , pe 4 feb, facem 6 luni.
multumim lui Dumnezeu si Maicii Domnului pt tot.

La multi ani, Sebastian!
Sa fiti sanatosi amandoi, cuminti si sa aiba Doamne Doamne grija de voi!

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Lora, saru`mana pt mesaj. Gata, m-am hotarat, azi incepem cu mar
Nastasie, mersic frumos. Sper sa iau decizii bune in ceea ce priveste introducerea de fructe/legume

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi: Sebastian Nicolae, Anca Ioana, Tiberiu, George, Tudor Gabriel!

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neataaa!

MARI, multumim pt urari si pt cafeluta! Dam si noi o felie de cozonac bun langa cafeluta ta si mai tarziu adaugam un dulce mai festiv (inca nu stiu ce), ca azi sarbatorim cele 4 lunite ale lui Tudor dar si cei 64 de ani impliniti de tatal meu.
Pupam si noi ceilalti sarbatoriti ai zilei: SEBI, ANCA, GEORGE si TIBERIU! Sa cresteti mari, pui frumosi!
KARIN, multe multumiri pentru rabdarea cu care ne-ai raspuns si pentru informatiile foarte utile
NASTASIE, si eu credeam ca e gluma cu copilul care priveste pofticios, pana l-am, surprins pe al meu plimband privirea dupa mana mea cand mancam si plescaind cu pofta

Va pup, sunt in zona dar hranesc sarbatoritul.

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput