Fluturasi de martie-aprilie 2011 (139)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

stefy da, 2000 si ceva de euro...la tine naturala 3000 mi se pare enorm!! dar bine si puterea financiara acolo e alta..dar in 3000 de euro sa vii cu totul de acasa mi se pare aiurea, practic ce iti ofera, servicii medicale si cazare nu? offfff numai scoruri d astea...sanatatea clar produce o gramada de bani...

yasmi, cum 6-7 zile la ceza? prietenele mele care au nascut prin ceza, si la particular si la stat au stat doar 3 zile! ba mai mult, una a iesit dupa 2 zile din spital!

Luca, AMR 10 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

ssabrya, despre euroclinic e vorba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna fetelor! ma bucur ca alina este bine si e cu bebe in camera!

maine intru si sper sa aud numai de bine!

azi am urcat pana la postavaru cu telegondola si a fost superb!

va

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 30+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

stefy da, 2000 si ceva de euro...la tine naturala 3000 mi se pare enorm!! dar bine si puterea financiara acolo e alta..dar in 3000 de euro sa vii cu totul de acasa mi se pare aiurea, practic ce iti ofera, servicii medicale si cazare nu? offfff numai scoruri d astea...sanatatea clar produce o gramada de bani...

yasmi, cum 6-7 zile la ceza? prietenele mele care au nascut prin ceza, si la particular si la stat au stat doar 3 zile! ba mai mult, una a iesit dupa 2 zile din spital!

si eu stiu 2 zile la naturala si 3 maxim la cezariana..asta daca nu sunt probleme de ambele parti

mami de Vlad 09.04.2009 si s36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

nu-i normal sa-ti dea drumul dupa doar 2 zile acasa se pot intampla o gramada de chestii cu mama sau copil..

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 32+cu dodoloatza frumoasa

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stefana

Fetelor, m-am uitat pe foaie si scrie Indice amniotic 171 mm > percentila 50 adica AFI, asa cum il stim noi. Adica nu e chiar asa mare cum a spus el. A scris "in exces". Din cate am citit, maximul acceptat e 24 mm, asa ca nu cred ca e cazul sa ma sperii prea rau cu asta. Adevarul e ca mi-e cam greu sa stau pe spate. Respir mai greu.

Si mainile ma dor noaptea si-mi sunt amortite aproape mereu.

hai ca ma plang acum. Dar bine ca am cui, ca voi ma intelegeti

Stef 32 cu Tudor Stefan

AMR 8 saptamani

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Stefana, nu te panica ca nu cred ca ai de ce..si la mine Vlad a fost mai mare cu 2 sapt in medie toata sarcina si capos..si a avut la nastere 3.8 kg..greu dar slab ceva de groaza..se pare ca trage greu la cantar, are niste oase grele..
si AFI in exces am avut si eu si ma speriase dr ecograf unde faceam morfologiile..dar dr meu m-a linistit si mi-a zis ca e ok..si asa a fost
iar genetica clar isi pune amprenta..Vlad ii seamana lu tacsu la structura ceva de groaza..si sotul meu a avut la nastere 4.6 kg si 62 de cm..deci eu ma asteptam sa fie urias

mami de Vlad 09.04.2009 si s36 cu

Mergi la inceput

miki, ce faci tu ,esti bine?

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

eu stiu de 3 zile la nasterea vaginala si 5 zile la cezariana..cred ca asa este cel mai normal!
la cezariana este prima zi de nastere si terapie intensiva 3 zile de stat in spit cu bebe si ultima zi, a 5 a cu externarea si ultimele controale..

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 30+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

eu stiu de 3 zile la nasterea vaginala si 5 zile la cezariana..cred ca asa este cel mai normal!
la cezariana este prima zi de nastere si terapie intensiva 3 zile de stat in spit cu bebe si ultima zi, a 5 a cu externarea si ultimele controale..

nasterea in apa

pozici dragute

cam asa...

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Miki, multumesc! M-am mai linistit vorbind cu voi si citind pe net ca au mai fost bebei asa mari fara probleme. Iar AFI nu mi se pare chiar asa mare cum spunea el. O sa vad ce spune si medicul meu. Maine ma duc la diabetolog, sa fiu sigura.
Sper ca tu esti bine si ca bebita o sa stea acolo pana la termen.

Ma duc la nani, ca ma simt obosita dupa stresul asta.
Noapte buna si vise placute, mamici si bebici!

Stef 32 cu Tudor Stefan

AMR 8 saptamani

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput