Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Io nu imi mai recunosc copilul- toata ziua e marait, daca e ora de somn si in brate plange, dar o tura buna de plans. Mereu nemultumit, si daca il plimb, ii arat, mereu maraie... Ma duc la nebuni!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

racusor asa si a mea are niste bubite mici si rosii, pe labiile mari :(
Dr ne-a zis sa ii dam Vitella Ictamo.

La multi ani Andra, Clara Maria si Andre!

Da, azi am fost la controlul de 6 luni, lungime 68, greutate 7900 g (bine inca nu avem 6 luni, peste 2 zile facem), a zis ca nu are DA si nici candidoza bucala (desi pediatra cealalta ne-a zis ca are). I-am facut si analizele la sange, sa vedem daca a asimilat caldiu, fier cu LM, daca nu, vom suplimenta. Asa a mai plans mititica, i-a pus garoul si s-a invinetit, si are punctulete ca niste ace :((

Fetele ce parere aveti de www.maxi-cosi.com/ot-en/carseats/toddler/priori-sps" target="_blank">maxi cosi priori sps?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

PAULA imi pare rau ca ati ajuns la injectii, dar poate asa macar ii trece musai la mare sa mergeti, eu o zic din experienta proprie, ca am avut pneumonie la 4 luni , cu stat in spitale pana la vreun an...

CRIS sigur e de la dintisori, nu e rasfat!
ziceai de angoasa despartirii...la noi sigur a inceput asta, cand ma vede plange ca vrea la mine, de asta am chemat bona din timp, ca sa o priveasca ca pe cineva de-al casei si sa fie ok cand ma intorc eu. o sa aiba 9 luni atunci Andrei. deja ii da de mancare, dupa ce sunt sigura ca experimentul cu somnul e succes, o las pe ea sa il adoarma la fel..

noi stam mai bine cu adormitul, deja nu mai face crize, se foieste putin, dar pana la urma se culca. ii spun povesti in general sau ii pun sa cante un veveritoi, dar mi se pare ca pe el il deranjeaza zgomotele cand vrea sa se culce, asa ca ma limitez la ce imi aduc aminte de povesti

s-a trezit, fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Michelle, sa treaca buba!

Crisu', eu am inceput sa-i dau Alinan, parca parca vad ceva imbunatatiri.

Racusoru', pe Andrei, baiat maaaare!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Michelle imi poti spune te rog la ce pediatru mergi??Si de unde i-ai luat Biancai cartile?Felicitari pt vestile bune

Bumble cred ca e mai usor sa acuzi,sa razi,sa batjocoresti decat sa dai un sfat bun.Sau cel putin asa am concluzionat eu.
Ha ha,am intrebat-o pe mama si stia si dansa de metoda care ai spus-o,se pare ca era folosita drept somnifer.
Si mi-a spus ca drept suzeta se dadea o bucatica de mamaliguta cu zahar intr-o bastistuta din care sugea bebe.

Si noi abia asteptam sa-l ducem pe Paul la mare,in primul rand pt distractie,dar si pt aerosoli.Iar eu daca nu slabesc pana atunci o sa stau in casa:((

Baby haha a iesit negativ testul.
Dar sotul,la 5 minute dupa ce l-am aruncat,vine inapoi cu el si imi arata inca 2 linii scrijelite de el zicandu-mi "o sa avem gemeni"

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/pediatrie/contraindicatiile-medicale-in-alaptare/

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/pediatrie/contraindicatiile-medicale-in-alaptare/

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Multumim

Apropo, aveti idee ce alimente inhiba lactatia?

bytz, despre ce carti vb?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Ai postat pe forum acum ceva timp un mesaj prin care spuneai ca i-ai cumparati Biancai niste carti sau o carte...nu mai stiu exact.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Fetele, HELPPPPPP!!!!
Ce pot lua sa-mi scada temperatura, in afara de antibiotic pe care il iau deja?
PS: inca alaptez iar antibioticul e permis in alaptare!!!!!!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

TINA, asa e ,nu traim ca sa mincam,mincam ca sa traim
-felicitari pt viitorul finut !

BTZ - cred ca refuza oul ca-i prea gretos, stoarce un pic de lamiie peste piure,incearca si asa,sau portocala ca Tina

Roxana, mamico esti frinta de oboseala.Dintisorii astia iti fac nopti albe.

PAULA, pe RAUL,of,ce injectii faceti?
Ce figura trista si dulce avea in poza

ELADEA, te asteptam la povesti.la baietii frumosi.SANATATE

Noi am stat si azi 2 ore afara,la soare,Nu stiu,eu nu mai simt gerul,frigul la adevarata temperatura, am suferit ca un ciine in iulie august cu burtica de cald, si s-a intimplat ceva...suport oricite grade sub minus acum

In plimbarea noastra am cumparat si un supliment de la revista mami numai cu retete de la 6 luni la 1 an,cind o sa am timp am sa scriu citeva

revin,

Mergi la inceput