Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 7
btz_ovi spune:
Am mai citit o postare a unei mamici si m-a facut sa ma gandesc la ea.Era vorba despre o asa spusa "tortura" care consta in privarea copilului de somn,cum a spus ea.
Mama mea e genul de femeie ce are o gandire diferita fata de mine,de multe ori nesanatoasa (odata l-am gasit pe Paul cu o tableta de ciocolata in mana la care sugea de mama focului iar mama se bucura extrem de mult ca ii place dulcele) si mi-a facut-o intr-o seara urat.
Stiind ca la BD Paul nu doarme bine deloc (din cauza aerului mult prea uscat pt el) nu l-a lasat sa-si faca somnul de peste zi cum trebuie in speranta ca "va fi obosit si va dormi mai bine"
Total gresit.In noaptea care a urmat m-a terminat efectiv,aa fost cea mai agitata noapte din viata lui,m-am chinuit cam 2h sa-l adorm,era extrem de obosit si nu reusea singur sa adoarma.
Apoi mi s-a mai intamplat acest lucru,fara sa vreau eu,din cauza unor vizite si prin urmare iarasi lipsa de somn si copil extrem de obosit si somn agitat.
Deci noua nu ni se potriveste deloc metoda asta,Paul cu cat doarme mai mult peste zi si e mai odihnit cu atat somnul de noapte e linistit!!!!
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
eladea2005 spune:
salutare dragelor!
mi-a fost dor de voi... abia acum am reusit sa intru iar...mi-am mai revenit putin dupa zilele astea mizerabile...Eric abia azi a scapat de febra, sper sa nu mai revina...mai avem ceva muci si tuse dar macar nu mai e febra aia de 38.5-39.4... aaa...la exudat n-a iesit infectie bacteriana, asa ca din fericire n-am mai bagat antibiotice...desi 2 dr de fam mi-au recomandat sa-i dau...no, doamne ajuta... sper sa fi trecut de faza nasoala...
nu mai stiu ce-ati mai facut, sper sa am putin timp sa intru sa citesc...
aaa...si multumim de comentarii si vizionareaa pozelor...
revin! sper...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Deci noua nu ni se potriveste deloc metoda asta,Paul cu cat doarme mai mult peste zi si e mai odihnit cu atat somnul de noapte e linistit!!!! |
idem!!
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Diana_Eva spune:
citat din mesajul lui rodyka Andra Maria de Mycya Clara Maria de miha13gina Andre de stefania_97 |
La multi ani si din partea noastra!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
bumblebee spune:
Adevarul e ca multe subiecte ajung niste acumulari de rautati si venin... Acolo deja se bateau marea majoritate cu pumnii in piept ca-s f grozave, bravo lor! super!! Dar na, nu mi se pare un concurs... Nu ma pot lauda nici cu alegerea mamicii, desi ea a vrut sa o laude, dar nici nu as da cu piatra, as incerca sa insinuez alta abordare a problemei.
Ca tot veni vorba de ce mai facea lumea odata pt linistea in casa... cred ca ati auzit de coltul batistei inmuiata in rachiu/palica (fiecare dupa cum avea), e drept ca pruncul dormea dus, dar si cate cazuri de boli cumplite (ciroze, pancreatite) plus un retart serios la unii...
Palomina, eu zic sa nu mai citesti nimic, doar doctorul te va linisti. sigur va fi bine!!
Paula pt fiecare injectie. Imi pare f rau ca s-a ajuns la artileria grea...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
crispro spune:
Of, nu mai stiu unde am citit metodele de dezvat pt suzeta- era doar pe timpul somnului... in ceva revista, sigur. ca tot imi cumpar "mami" si "lumea copiilor" si "mamica de azi", dar le arunc dupa ce le citesc... ce ciuda imi e!!!
Btz, si noi suntem non stop cu suzeta in gura... nu imi place, dar ce sa ii fac? Acuma tot incerc sa ii dau suzeta numai cand ne pregatim de somn. Cica la 7 luni sunt copii care renunta singuri la suzeta. Mi-ar place sa renunte, dar sa nu ia nici degetul, si nici sa faca scandal fara ea. Si mai vroiam sa zic ca de la 8 luni incepe angoasa de separare. Alte carti ziceau ca de pe la 9 luni. Si incep sa isi dea seama de straini, sa nu mai fie atat de prietenosi (evident ca nu e regula generala- cumnata imi zicea ca baiatul ei nu a trecut prin asa ceva). Ca ma gandeam la Racusor, ca se apropie de 8 luni.
mai caut info cu suzeta- am incercat pe net- dar gasesc doar forumuri cu solutii pt copii mai mari- a mea era strict pt somnul de noapte.
Sa-l ajutam pe Alex
Diana_Eva spune:
Aveti idee din ce el de lapte e mai bine sa se faca branzica si iaurtul - capra sau vaca?
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Roxana_Theo Fetelor sunt in pana de idei. Poate ma ajutati voi cu vreo sugestie - ce sa-i mai dau de mancare la piticot in loc de legume. Mi le refuza mereu in ultima vreme indiferent ca sunt cu/fara carne. Azi abia am reusit sa-i strecor vreo 4-5 lingurite in care am amestecat si sfertul de galbenus de ou. Dupa aia, stiind ca e pacalit sa manance, a inceput sa tipe asa ca m-am oprit. As vrea sa inlocuiesc masa de legume insa nu stiu cu ce. Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010# |
roxana, incearca suc de legume, vezi daca vrea asa ca sa nu il privezi de o sursa importanta de vitamine si ii dai felul II ceva ce vrea el
de la 8 luni poti sa ii dai gris, faina de malai, biscuiti cu gluten, poate ai mai mult noroc
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m Acum luam si injectii 3 zile... Mi se rupe inima. Chiar m-am saturat si vreau sa se faca bine mai repede, ca asa mult se chinuie. Saturatie de oxigen din sange e la minim. A zis ca daca era mai mica cu un puct, ne recomanda internarea. Mare grija in perioada asta, ca e epidemie de gripa si perioada de incubatie e 1-3 zile. Aveti un pic de grija cine vine la bbi. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze luna 6 |
si diagnosticul pana la urma e bronsita?!?
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bamboletta spune:
citat din mesajul lui rodyka Andra Maria de Mycya Clara Maria de miha13gina Andre de stefania_97 delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
La multi ani si din partea noastra !!!