Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 6
Alice_Elena spune:
adevarul e ca si eu ma simt bine printre voi va multumesc
eu nu sunt de acord nici cum isi infofoleste nasimea fata... dar, asta e. i-am zis o data, i-am mai batut un apropo si atat. poate nici ea nu e de acord ca nu ii pun caciula in cap Marei :)))
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
crispro spune:
Discutii vor fi pana-i lumea... ba ca nu e bun premergratorul, ba ca e bun, ba legat de ceai in cele 6 luni de alaptare exclusiva, ba de pus la olita, ba de dormit separat sau cu mama, ba de inceput diversificarea la 2 luni sau la 6 luni. Ideea e ca fiecare va face cum vrea, nu cum o obliga altcineva. Dar de asta suntem aici, sa ne ajutam cu pareri, sa fim aproape/alaturi de mamicile carora poate le e mai greu, sa discutam fara sa ne certam si in plus, sa invatam din experienta altora. Pe mine m-a deranjat la acel subiect, pe langa atacul primit de mamica, faptul ca 2 moderatoare erau pe faza, si nici una nu a atentionat deloc limbajul folosit...
Sa-l ajutam pe Alex
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Oana si la mine tocurile sunt inguste, in interior cumva- nu prea stiu cum sa iti explic...hmmm. ideea e ca nu e tocul iesit in afara, ca sa agat carligele de el. Dar l-am luat oricum, sotul zice ca poate baga 2 pironi mari in cele 2 gaurele... sa vedem... Rodi, pt ultima postare la acel subiect!!! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Sa-l ajutam pe Alex |
asa e si la noi, deci nu am cum sa il montez in casa
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Roxana_Theo spune:
Fetelor sunt in pana de idei. Poate ma ajutati voi cu vreo sugestie - ce sa-i mai dau de mancare la piticot in loc de legume. Mi le refuza mereu in ultima vreme indiferent ca sunt cu/fara carne. Azi abia am reusit sa-i strecor vreo 4-5 lingurite in care am amestecat si sfertul de galbenus de ou. Dupa aia, stiind ca e pacalit sa manance, a inceput sa tipe asa ca m-am oprit.
As vrea sa inlocuiesc masa de legume insa nu stiu cu ce.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
rodyka spune:
roxana, pai legumele-s legume... supa ii place? incearca doar supa limpede, apoi o faci mai cremoasa... sau cum zice tina, cu putin suc de portocale, poate-i place mai acrisor. sau legumele dulci, fara combinatii. daca bb Theo nu e pregatit sa pape altceva la amiaza, da-i o vreme doar masa de lapte, diversifica-le pe celelalte doua. zic si eu
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
racusor2010 spune:
sunt cam suparici ca Andrei e iritat pe spate , deasupra funduletului, si nu stiu daca de la pampers, olita, ciorapei...i-am dat cu crema de galbenele, bepantene, nu a trecut
sunt asa niste bubite mici rosii de la mancare ma gandesc ca nu e, ca nu ar fi aparut doar la fundulet...
cu ce ii mai dadeati voi de iritatii? de ieri e asa, la inceput mai putine, apoi au aparut mai multe, dar nu s-au mai inmultit
btz_ovi spune:
Crispo si Rody ati scris foarte frumos pe acel site.Din ce am observat acum,deja subiectul a fost inchis.
Intr-adevar discutii vor fi mereu,parerile sunt pro si contra,niciodata nu vom fi toate pe aceeasi lungime de unda.
Intr-adevar pe acest forum suntem aici sa ne spunem parerile,bune sau rele,depinde,sa ne povestim intamplarile,sa ne alinam suferintele,sa ne expunem bucuria,nu sa ne atacam atat de dur precum a fost atacata acea mamica de persoane care se dadeau culte,bine informate si altele.
Nu pot spune ca nu sunt bine informate,nu le cunosc personal,insa limbajul a fost mult prea dur si sarcastic pt inteligenta lor afirmata!!!
Acea mamica si-a expus problema si rezolvarea ei,nu a fortat pe nimeni sa ii urmeze tratamentele iar daca dansa a considerat ca ii face un bine copilului la urma urmei este al ei si punct.
Fiecare face ce doreste cu propriul copil,intr-adevar,a aplicat un tratament cam dur din punctul meu de vedere pe care eu nu l-as aplica,insa e treaba ei.
Eu nu am fost,nu sunt si nu voi fi de acord niciodata cu medicamente la copil din prima,intai metode naturiste si in ultima instanta,daca nu dau roade...medicamente.Si mai ales FARA ANALIZE!!!
Cred ca de asta am si ramas la medicul de familie si am renuntat la pediatru,deoarece el mereu imi spune "sa incercam si asa,fara medicamente".Si nu plec de la el cu retete mereu!!!
In alta ordine de idei,dupa ce am incercat fara rezultat fructe,am ajuns la Duphalac,care,dupa 3 zile de administrare si-a facut efectul,iar Paul,nu numai ca face kk mai moale si nu piatra,nu se mai screme,nu se mai inroseste,face normal,fara chinuiala si de 3 ori pe zi
Criss no offense insa m-ai speriat un pic.Nu stiu daca la mine e vb de tiroida sau doar de o retinere de apa si kg in plus din cauza lipsei de activitate!!!!
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
baby78 spune:
citat din mesajul lui katalina LA MULTI ANI! - BB de CD 27 - Teodora Cristina - Raisa - Andra Maria de Mycya - Clara Maria de miha13gina - Andre de stefania_97 |
La multi ani si din partea noastra! Sa cresteti mari!
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
baby78 spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Mai fetelor eu sunt umflata rau.Am o retentie de apa groaznica.Nu mananc sare mai deloc,apa minerala nu mai beau,incerc sa mananc sanatos dar ma ingras vazand cu ochii.Adica ma umflu. Nu stiu dc mi se intampla asta,dupa nastere asa frumos slabisem...iar acum arat mai umflata decat ca in ultima saptamana de sarcina. Mi-am propus sa fac o urocultura luna asta,plus niste analize la sange si sa ma consult cu medicul pt a rezolva situatia. Mi-a spus ca as putea sa beau ceaiuri diuretice insa nu recomanda momentan cat alaptez. Mi-e si groaza sa ma uit in oglinda,burta e imensa,sanii mi s-au triplat,picioarele s-au transformat in butuci iar spatele in dulap.Ce mai...Nikita e miss pe langa mine. Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
Spuneai ceva de un test de sarcina....
L-ai mai facut?
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
ilinca79 spune:
Salutam si noi mamicile si delfinasii,
am avut o noapte tot cu treziri multe, dar calmate cu suzeta si fara papa pana dimineata la 7. Apropo de suzeta, Cristina, cand recitesti cum se renunta noaptea la ea, te rog zi-ne si noua. Btz, de luni nici eu nu i-am mai dat suzeta decat la culcare, ca ma enerva si pe mine ce dependent e de ea. Asa mai maraie un pic cateodata, dar vad ca se poate si fara.
crispro, Rodyka pentru raspunsurile voastre la topicul cu pricina. Si eu ma bucur ca sunteti prietenele mele virtuale.
La multi ani Andra, Clara Maria si Andre!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)