Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 5
Roxana_Theo spune:
Racusor, felicitari ptr reusita antrenamentului pentru somn fara leganat in carucior.
Cristina te inteleg prea bine cu n treziri pe noapte.
Paula, e smecher tare Raul. Nici bolnavior nu se lasa.
Palomina, cred ca tot pediatrul copilului te poate sfatui unde sa mergi pentru problema descoperita. Sau poate din contra, el iti va spune ca nu trebuie sa faci nimic pentru ca va disparea de la sine.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
paula_m spune:
Acum luam si injectii 3 zile...
Mi se rupe inima. Chiar m-am saturat si vreau sa se faca bine mai repede, ca asa mult se chinuie. Saturatie de oxigen din sange e la minim. A zis ca daca era mai mica cu un puct, ne recomanda internarea.
Mare grija in perioada asta, ca e epidemie de gripa si perioada de incubatie e 1-3 zile. Aveti un pic de grija cine vine la bbi.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
coteasca spune:
buna ziua mamici!!
si noi avem probleme cu somnul, uff treziri tot mai dese, dar nu de foame, sete, dinti, etc, ci pur si simplu sa mai stea putin la san. Il mai iau cu mine in pat noaptea si cand vrea san se autoserveste.
Mi-au placut raspunsurile lui Crispro si Rody de la topicul cu somnul, bravo fetelor si rusine mie ca nu am postat dar nu am vrut sa ma bag
Paula pt raul sa se faca bine, l-am vazut in jumper, super bebe.
Palomita, sper sa nu fie ceva rau intreaba pediatrul
fug sa-i dau micul dejun la bebe, cica la ora asta, dar a dormit pana acum ce sa-i fac. Apoi iesim la plimbare ca e soare afara si revin mai tz.
pup
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Rodi, pt ultima postare la acel subiect!!! |
cris, initial am citit cu interes, clar ca la mine nu e cazul de nici un remediu, Isa doarme relativ bine, acuma mai avem si nopti de veghe ca sa nu uitam ca avem bb in casa... dar m-a socat cum se sare asa la gatul unei mame care a crezut ca face bine ce face. eu nu sunt in masura sa o judec, nici macar sa-i dau un sfat. la mine Isa se calmeaza rapid in brate sau daca ma vede, asta sigur nu e solutie nici in cazul ei, nici al mamicilor noastre de aici!! dar asta nu inseamna ca trebuie sa te iei de viata ei personala, ca e profesoara sau de profilul ei pe fb. a postat in calitate de mamica ce a crezut ca a gasit o solutie si a vrut sa o impartaseasca, asa cum facem noi aici!! pai ar trebui sa ma simt vinovata ca notez remediile si retetele voastre, daca nu-s bune?! si nici nu pot acuza dr ce mi-a prescris antibiotic ptr Isa, indiferent de motivele ptr care a facut-o!! el a vazut infectie in gat, al doilea dr doar gat inflamat... a fost alegerea mea sa nu-i dau tratamentul ala, sigur si sfaturile voastre! dar niciuna din voi nu ati sarit la gatul meu. adica suntem pe forum sa avem un dialog civilizat, ca intre mamici civilizate. si m-a scarbit ce-am vazut la subiectul ala. adica m-a deranjat agresivitatea cu care au atacat-o, la fel de bine puteau sa-i spuna ca nu e bine ce face si sa-i ofere o alternativa, nu sa se laude care cati ani nu au dormit, sau cat de rasfatate sunt si cate studii au de-si terminat!! asta e, nici nu mai citesc ce urmeaza!!!
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
paula_m spune:
Am citit si eu acum topicul ala cu dormitul. Si ma declar f fericita ca va am pe voi prietene. Daca erau printre noi mamici asa rele, cred ca renuntam de mult la DC. Eu inteleg ca poate a gresit biata femeie, dar sigur dadeau mai multe rezultate, daca i se explica frumos!!!!
Palomina, fuguta la pediatru, sa scapi de un stres...ca daca nu, tot stai si iti pui intrebari!!!
Oana, tocul usii tb sa fie de minim 1.5 cm. Si sta perfect jumperul.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
Roxana_Theo spune:
Bravo Cristina si Rodyka. Mi-a placut de voi.V-ati spus punctul de vedere intr-un mod pertinent. Insa nu trebuie sa va suparati. Din pacate reactiile celor care au rapuns si s-au repezit sa acuze sunt reactii ale unor oameni care cred ca detin adevarul absolut si nu cunosc situatia exacta care a impins-a pe mamica sa ia decizia administrarii unui astfel de tratament. Ca sa nu mai spun de ce limbaj folosesc.
Multe dintre noi avem probleme cu somnul bebelusilor insa fiecare alege sa gestioneze situatia cum crede mai bine.
24.06.2010
Roxana_Theo spune:
Katalina intrebai de sucuri. Eu spre exemplu am reinceput de vreo 3 saptamani sa-i dau suc de portocale. Acum ii place foarte tare spre deosebire de perioada de inceput.
Fetelor aveti idee cum trebuie sa abordez problema varicelor? Adica mai exact ce trebuie sa fac pentru a impiedica/intarzia extinderea lor? Ca am descoperit in dimineata asta pe piciorul drept o retea foarte fina de vase sparte si banuiesc ca de varice este vorba.
Se vede ca nu prea am avut timp si nici interes sa-mi privesc picioarele cu atentie in ultima vreme caci nici nu stiu cum au aparut.
24.06.2010
crissy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Mai fetelor eu sunt umflata rau.Am o retentie de apa groaznica.Nu mananc sare mai deloc,apa minerala nu mai beau,incerc sa mananc sanatos dar ma ingras vazand cu ochii.Adica ma umflu. Nu stiu dc mi se intampla asta,dupa nastere asa frumos slabisem...iar acum arat mai umflata decat ca in ultima saptamana de sarcina. Mi-am propus sa fac o urocultura luna asta,plus niste analize la sange si sa ma consult cu medicul pt a rezolva situatia. Mi-a spus ca as putea sa beau ceaiuri diuretice insa nu recomanda momentan cat alaptez. Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
mergi si la endocrinolog
it va recomanda sa faci TSH, t3 si t4
rodyka spune:
da, roxana . normal ca fiecare cautam sa ne fie bine si noua si bebelushului. ca noi trebuie sa fim in putere in fiecare zi sa o luam de la capat, eu sunt alaturi de voi de fiecare cand povestiti de nopti nedormite, nu ma bat cu pumnul in piept ca stiu cum eu, nici poveste! ca, de fapt, nici nu stiu ce inseamna o saptamana nedormita!! noi am avut 5 nopti teribile ca a fost bolnavioara, dar in rest doarme si ziua si noaptea exemplar! in total avem 15-16 ore de somn, ce sa cer mai mult? uneori mi se pare ca doarme prea mult
paula, si eu ca tine: daca erau aici asa mamici rele, imi vedeam de drumul meu . uneori ma gandesc ca poate am cam repezit-o pe anne si n-a mai intrat de-atunci, dar pe de alta parte am simtit ca ne ataca pe toate fara sa ne cunoasca, si a trebuit sa reactionez cumva . daca ne mai urmareste, o invit printre noi la povesti
rodyka spune:
crissy, mami, tu doar ne mai arunci asa cate-o vorba din umbra! ia zi-ne ce mai face luptatoarea Beatrice, ce mai mananca. si Elise cum o iubareste