Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 4
Alice_Elena spune:
cand citesc minunatiile altora, nici nu stiti cat de mult ma bucur ca am gasit o doctorita care nu imi indoapa copilul cu medicamente. pana si pt dermatita mi-a zis "eu va dau cate unguente vreti,dar sunt si scumpe si nici nu functioneaza la toti copiii. mai bine incercati sa ii faceti baie cu tarate". in cateva zile s-a curatat de toate bubitele si cojile.
uite sistemul de prindere al jumperului. cracanezi bratele alea 2, il fixezi deasupra tocului, tragi de cordonul ala galben ca sa reglezi inaltimea si apoi blochezi.
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
tina_80 spune:
Salutare si de la noi!
Pe noi ne chinuie mult dintosorii de sus si ma enerveaza ca nici nu mai mananca bine cand il dor gingiile.
Menu Raducu
7-8 san
10-mar+para+biscuite
13.30-piure legume+ficatel de pui
15 san
18 iaurt
21 san+lp
Menu Nina
ora 10 - 3 feliute de paine prajita cu branza topita si pateu+1/2 iaurt
-ora15 saramura de scrumbie+mamaliguta
-18-19 fructe
Aveti dreptate ca ieri meniul a fost cam putin dar zic eu ca am rezerve. Nu fac greva foamei dar nu vreau sa mai iubesc mancarea. Vreau sa mamanc ca sa traiesc, nu sa traiesc ca sa mananc!
Aaaaaaaa!!! uitam sa va spun ca prietena mea cea mai buna (e si fina mea) a ramas insarcinata! Ma bucur atat de mult ca o sa am un finut sau o finuta
Multa sanatate delfinasilor!
Ma duc sa citesc din urma!
Va pup si sa aveti o zi buna!
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katalina LA MULTI ANI! - BB de CD 27 - Teodora Cristina - Raisa - Andra Maria de Mycya - Clara Maria de miha13gina - Andre de stefania_97 |
La multi ani si din partea noastra! Multa sanatate si sa cresteti mari!
tina_80 spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Ieri iar am dat-o in bara cu oul,deja e a 3a oara cand il refuza,pur si simplu isi face greata cand gusta mancarea. Asa ca nu mai incerc. |
Asa facea si Raducu!
Acum, la masa de la ora 13, de legume, decojesc si o portocala si iau cate o feliuta si o storc cu ajutorul dejetelor intr-o margine de castron....amestec un pic suculetul cu acel piure de legume si ou, sau carne, ficat si sa vezi ce manaca
Se pare ca ii place mai mult acrisor decat dulce...
Multa bafta!
ooana spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena se prinde deasupra tocului. are un sistem cu arc. nu necesita gauri sau alte alea. daca vrei ii fac poze mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
aha
cred ca la mine nu ar merge...sunt tocurile prea inguste
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
tina_80 spune:
Paula, multa sanatate ii doresc lui Raul! sa se face bine!!!
Nu am uitat de poze sa-ti arat cum doarme Raducu pe picioare dar aparatul meu foto a ramas fara baterie si cablu nu am, ca e impachetat. Am sa fac foto cu ap. celalalt si postez.
ooana spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena cand citesc minunatiile altora, nici nu stiti cat de mult ma bucur ca am gasit o doctorita care nu imi indoapa copilul cu medicamente. pana si pt dermatita mi-a zis "eu va dau cate unguente vreti,dar sunt si scumpe si nici nu functioneaza la toti copiii. mai bine incercati sa ii faceti baie cu tarate". in cateva zile s-a curatat de toate bubitele si cojile. uite sistemul de prindere al jumperului. cracanezi bratele alea 2, il fixezi deasupra tocului, tragi de cordonul ala galben ca sa reglezi inaltimea si apoi blochezi. mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Oana si la mine tocurile sunt inguste, in interior cumva- nu prea stiu cum sa iti explic...hmmm. ideea e ca nu e tocul iesit in afara, ca sa agat carligele de el. Dar l-am luat oricum, sotul zice ca poate baga 2 pironi mari in cele 2 gaurele... sa vedem...
Rodi, pt ultima postare la acel subiect!!!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Sa-l ajutam pe Alex
Roxana_Theo spune:
Buna tuturor.
La multi ani delfinasilor sarbatoriti azi.
Mycya uite ca ti-a crescut fetita mare. Are 6 luni si eu cred ca de acum vei sesiza niste schimbari in comportamentul ei. Adica ar trebui sa fie mai linistita caci isi va gasi si singura preocupari.
Am avut si noi o noapte de cosmar ca de altfel toate noptile din ultima vreme. Le pun tot pe seama dintisorilor care nu au aparut inca complet de sub gingie. Azi noapte nici nu ma lasa sa pun mana pe ei. In schimb a fost ceva diferit. S-a trezit la 5 urland si nu a mai vrut sa se culce. Astfel incat ne-am mutat la TV in living si am vizionat videoclipuri pe MTV. Foarte interesant.
Pana acum am tot sperat ca va dormi si el ca zilele trecute 1 ora sau chair 1 si 1/2 ca sa dorm si eu cu el, insa numai cate 30 de minute pe ceas. Asa ca sunt franta de oboseala.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
btz_ovi spune:
A dormit si Paul Mic o ora jumatate,iar acum distruge patul.
De astazi implementan programul "mai putina suzeta ca-i mai bine"
Nu stiu cum fac ai vostri insa Paul e dependent de ea,daca nu papa si nu suge titi baga suzi.As vrea sa mai reduc timpul de folosire a ei.
Tina sarumana mult de informatie,daca nu mi-ai fi spus as fi renuntat complet momentan la out.Insa voi incerca in urmatoarele zile.Sper sa dea roade metoda ta si la noi.
Paula off scumpul Raul,se vede pe fatuca lui ca e bolnavior.Pupam scumpul si asteptam filmulet.
Mai fetelor eu sunt umflata rau.Am o retentie de apa groaznica.Nu mananc sare mai deloc,apa minerala nu mai beau,incerc sa mananc sanatos dar ma ingras vazand cu ochii.Adica ma umflu.
Nu stiu dc mi se intampla asta,dupa nastere asa frumos slabisem...iar acum arat mai umflata decat ca in ultima saptamana de sarcina.
Mi-am propus sa fac o urocultura luna asta,plus niste analize la sange si sa ma consult cu medicul pt a rezolva situatia.
Mi-a spus ca as putea sa beau ceaiuri diuretice insa nu recomanda momentan cat alaptez.
Mi-e si groaza sa ma uit in oglinda,burta e imensa,sanii mi s-au triplat,picioarele s-au transformat in butuci iar spatele in dulap.Ce mai...Nikita e miss pe langa mine.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010