Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 3
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 OANA cum doarme al tau 14 ore?????Dumnezeule!!!!Si nu se mai trezeste noaptea????? Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
pai nu sunt chiar 14...doar 12-13
de la 7.00-7,30 pana dimineata la 8.00-8.30
ziua 2 ore de la 11
si inca 30 min la plimbare...sau in casa de la ora 17
total sa zice 15-16
puiutii tai cat dorm?
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Alice_Elena spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
la noi e fix invers ...afara la plimbare doarme 30 min dupa cea, nici mai mult nici mai putin...poate caotedata deloc Matei - luna a 7-a 08.07.2010 " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
asa dormea si mara afara, cat o tineam, 2 3 ore... acum nu mai doarme deloc, e curioasa sa vada tot
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m Bineinteles ca tot la urgente am ajuns. Cand s-a trezit pe la 6, respira greu tare de tot, asa ca astmaticii. Dupa ce am stat 3 ore pe holuri la spitalul nostru de stat, am ajuns sa fim vazuti si noi de o dr. I-a dat o injectie si 2 ture de aerosoli, si parca respira mai bine acum Raul. Pe reteta mi-a scris ca are bronsita. Se pare ca a avut dreptate Victo. Oricum maine mergem si la pediatra, sa vad ce zice ea. Va doresc noapte buna. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze luna 6 |
offfffff
sa veniti cu vesti bune de la pediatru astazi!
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
katalina spune:
pe RAUL, sa te faci bine puiule si sa topai tare tare asa cum stii tu in noul jumper.pt mami.
Noua ne-a trecut bronsita definitiv(Catalin) cu o cura de aerosoli de mare dimineata pe plaja 10 zile,dupa multe tratamente inclusin homeopate.
Palomina, despre nodulul lui Antonio nu stiu ce sa spun,nu mai citi pe net tot felul de minuni ,te mai si sperii, intreaba dr.
Alice ,multum pt cafea
a, unde e subiectul cu adormitul bebeilor????
rodyka spune:
citat din mesajul lui katalina a, unde e subiectul cu adormitul bebeilor???? |
aici
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ooana spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena apropo de jumper. mara nu sare. probabil ca nu a prins inca smecheria. in schimb se leagana si se invarte :)) si daca nu il ridic cat trebuie incearca sa mearga cafeaua e gata mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
cum se prinde jumper-ul? de tocul usii? cum e sistemul...
Noi 2
ooana spune:
hai ca uitam Paula musai sa mergeti la mare,la aerosoli
Noi 2
Alice_Elena spune:
se prinde deasupra tocului. are un sistem cu arc. nu necesita gauri sau alte alea. daca vrei ii fac poze
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
crispro spune:
Rodi, . Suntem pe aceeasi lungime de unda.
Alice, citeam zilele trecute ca sunt copii (multi) care nu isi dau seama la inceput ce au de facut in jumper. Dar invata ei, nu iti fa griji.
Palomina, -a sa nu fie nimic. Dar mai bine mergi la un dr sa iti spuna ce are Antonito.
Mi-e un somn de mor!!!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Sa-l ajutam pe Alex
btz_ovi spune:
Nici eu nu sunt de acord cu tratamentul aplicat de acea mamica,mai ales ca fetita ei este sanatoasa si energica.
Eu sub nici o forma nu as da aceste medicamente copilului,prefer sa ma sacrific eu,sa nu dorm noptile,decat sa fac asa ceva.
Cred ca v-am mai spus de faptul ca un pediatru ne-a recomandat un anti-alergen pt o alergie inchipuita de el si PERITOL pt o presupusa (de el) agitatie a lui Paul,insa cand am citit efectele adverse m-am convins ca acel medic,renumit de altfel,este un nebun daca recomanda asa ceva unui copilas de 4 luni (pe atunci).
Cum au mai spus si alte mamici/femei pe acel forum,pentru un copil,nimic nu se prescrie fara niste analize facute in prealabil.
Nici FER HAUSSAN,nici Peritol,nici somnifere,nici vitamine,nimic.
Cel putin asta e parerea mea.
Din pacate in Romania multi medici renumiti sau ne-renumiti nu isi mai fac meseria de dragul ei,de dragul copiilor ci al banilor,iar din aceste motive au ajuns sa fie tot mai multe diagnostice puse gresit (gen hipoacuzie forma grava la un copil perfect sanatos),copii sanatosi prin spitale si multe alte nenorociri.
Insa JOS PALARIA pt acei medici care se dedica trup si suflet!!!
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010