Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 16
btz_ovi spune:
Neatza.
Off tare-i greu cu Paul noaptea,se pare ca nu de sete se trezeste ci...de nu stiu.La 0.30 maraia,la 3.30 manca,la 6 iar maraieli,la 8 tipa la jucarii in patut.
Pe la 8.30 l-am luat in pat si am dormit pana la 10 cand s-a trezit desteptu de socru-meu sa bata la usa de credeam ca o sparge.
Iarasi m-a rugat sa stau cu nesimtita de fica-asa ,iar cand am vazut ca incepe sa-mi scoata ochii ca dc Paul in pijamale sta cu geamu deschis i-am spus CA ASA VREAU si ca nu stau cu Bianca si punct.
M-am saturat pana peste cap de ei,le-am zis clar ca nu mai are ce cauta fata aia aici,mereu e racita,mereu murdara,nu o spala decat odata pe saptamana ca vezi dom'le au apometre (cine nu are ) si platesc mult la apa.
Offf nervi de dimineata.
Dar mi-a tras Paul un mozolici pe botic direct si un zambet seducator si m-a facut fericita iarasi.
RACUSOR eu as continua alaptarea mai mult pt el insa si pt anticorpi.Insa socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.
PAULA off mami e greu sa vezi cum sufera puiul
Nici eu nu i-as face party ca o nunta la un an.Acum 4 ani m-a dus fosta sefa la petrecerea de un an a unei rude la Mall,erau vreo 20 de copii care nu stiau ce se intampla,toti parintii cantau,radeau,unii incepusera sa planga..ce mai..fiasco total.
Si avand in vedere ca e vara,cum a zis si PAULA,un gratarel cu prietenii,un tort,coif si suc.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katalina Mai Alina(Bumblee), primesti o bataita acuma...,eu, TINA, GEORGIA,ARISSA,mai era cineva din Buzau,nu putem pune de-o petrecere???mai e cineva din zona asta,spuneti Pin'atunci hai la o |
Dar nu stiam ca sunteti atatea in Buzau Nu e scris la voi localitatea. Oricum, de la Buzau la Bucharest nu mai e mult, si recirpoca e valabila.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
tina_80 spune:
citat din mesajul lui paula_m Vai, maine tb sa-l tin eu la injectie, ca Cosmin pleaca la munca devreme . Nu cred ca pot. Raul plange rau si la erosoli...de fapt plange in prima jumatate, apoi se calmeaza si sta linistit. Dar nu plange, urla, si nu-l doare nimic. Nici eu nu stiu ce scaun de masina sa-i cumpar, si ala chiar ca e o investitie pt o perioada mai lunga...Nici nu vreau sa ma gandesc inca, desi si pediatra remarca azi ca nu mai incape in scoica Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze luna 6 |
Cand ii faceam aerosoli lui Raducu, ma asezam pe marginea patului cu fata la oglinda sau la tv (desene sau muzica)sau ii cantam dar tareeee si cu intonatie de ramane cu ochii tinta si asa il mai pacaleam...cand nu mai vroia incepeam sa bat cu palma in oglinda, ca-i placea zgomotul de la inel..tb sa-i distrag atentia in orice moment....dupa ma apucam de dat lustru la oglinda si adunat toate cele, ca era dezastru in dormitor!...incearca sa-l pui sa priveasca unde ii place lui
Multa sanatate va doresc!
Crispro, multam de sfaturi!
bumblebee spune:
Vezi Rody, tot pe tavita, seringa pt medic.
Auzi, da de ce sa nu fie Maria soprana?
Nu m-am gandit asa departe, ca ce-o sa faca puiul asta mic, departe de mine gandul asta, dar incer sa-mi tot spun si sa-mi tot repet ca viata luie a lui, eu pot fi numai un ghid... sper din tot sufletul ca unul bun... Am vazut la viata mea multe feluri de parinti, de la cei care se impun chiar prin agresivitate (verbala/fizica) fie prin santajuri (financiare/sentimentale). Cu siguranta ma vor pune in incurcatura multe dintre alegerile lui, dar totusi, sper sa le accept.
Tot ce vreau sa spun, e ca, nu mi-as dori sa fiu o mama posesiva si obsedata de control...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
Otiliav spune:
Neata!
N-am citit decat ultima pagina. Vad ca se vaita Alina de singuratate. Pai eu ce sa mai zic ca tin singura steagul prn Norvegia.
Delfinasa mea e tare maraita de la vaccin incoace. A vut ceva mucisori dar nu mai vrea si pace sa stea in patut. Mi le-a trezit si pe celelalte doua cu urletele ei din timpul noptii asa ca alta solutie nu am avut decat sa o tin in pat langa mine, de fapt am dormit cu toate ca la 3 dimineata nici Ana nu ma vroia in patul ei Of, speram ca macar ea sa nu imi faca figura asta. Ca si celelalte doua la fel au facut. Cum au invatat sa se rostgoleasca si au inceput durerile de dinti cum m-am trezit ca nu mai vor in patutul lor .
Victo, aici e regula ca ori inviti toate colegele ori niciuna. Eu le-am dat invitatii pe care scria sa ma anunte cu 2 zile inainte daca nu vine. Si n-am primit nici un sms, imi faceam griji ca trebuie anuntat la locul de joaca daca sunt mai putini de 10 sau nu. Ei si au venit toti.
Mai dar ce tare e faza. Voi vorbiti de luatul motului si noi nici n-aam botezat fata. Si nici Elisei nu i-am luat motul. Avem de petrecut nu gluma. Ar trebui sa ma mobilizez si eu sa slabesc. Noroc ca-s pe stop din ala serios, de ma doare si ma ia cu lesin. Insa am 65.5-66 de kg, s-a mai dus unul . Greu dar macar se duc. Pana in mai poate ma apropii de 60 de kg.
Ahh, Alice_Elena, v-am admirat in poze. Sunteti doua frumoase foc
Aelita la toti frumosii pe care i-am vazut in poze. Sofia era cu ciocolata pe la gura si tare bine ii sta asa. Mai poti mami?
Diversificarea n-am inceput-o inca. O astept pe Katalina cred sa fur de la ea idei de meniuri. Si pe Bambo ca ea o sa fie atenta la partea cu DA Eu i-am intrebat pe astia aici ce alimente sa evit si dau din umeri.
Ia uite ce-mi mai aduc aminte. Carmen, sora ta nu a nascut inca? Leti cum mai este ca parca ati reinceput diversificarea dupa 6 luni?
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
btz_ovi spune:
Fetele am gasit 2 articole care cred ca va pot interesa,sunt prezentate multe marci de scutece.
http://criticomamica.blogspot.com/2010/10/pampers-versus-restul-lumii-partea-i.html
http://criticomamica.blogspot.com/2010/10/pampers-versus-restul-lumii-partea-ii.html
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m Crissy, Carvol-ul s-a scos de pe piata de 6 luni, ca am vrut sa-l iau. Raul e tare somnoros. Inca doarme. Sper sa fie semn de insanatosire. Nici eu nu stiu sa schiez, si nici sa inot. De schiat nu tin neaparat sa invete Raul, desi ar fi frumos, dar inot neaparat tb sa invete. Eu nu prea sunt adepta petrecerilor de 1 an. Adica am fost la multe, bietii copii nici nu stiu ce se intampla. Dar se pare ca e un obicei deja inradacinat, sa faci petrecerea de 1 an ca si botezul... Eu vreau petreceri aniversare dupa 2 ani cu multi copilasi, eventual in locurile specializate pt ei. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze luna 6 |
depinde de zona
cumnata mea a facut taierea motului/ziua de 1 an la restaurant...a fost exact ca la botez, cu bani, cadouri si toate cele
nici mie nu imi prea place...
la 1 anisor o sa sarbatorim acasa in cerc restrans probabil...cativa prieteni si familie...mi-ar fi placut cu copilasi dar nu cred ca pricep ei mai nimic
de la 2 ani insa cu multi copiii
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ochidut spune:
citat din mesajul lui rodyka nu stiu unde si cum s-a intamplat, dar asa pe drum am pierdut bunele obiceiuri de papa si somnic... daca-i dau la 8 titi si fructele la 11, la 14 mananca bine jumatate de portie, si apoi trebuie sa astept vreme buna sa mai deschida gura. azi am papat in 45 minute!! iar somnul de la amiaza a disparut cu desavarsire, erau 2 ore bune! acuma doarme doar o ora de la 12 si o ora pe la 8... nu reusesc sa i le anulez pe alea, ca apoi e maraita de oboseala. dar nu stiu cum de nu mai doarme dupa pranz, asa ca mai nou pe la 6 tre s-o pun la somn, in loc sa pape si apoi la 10.30 sigur doarme, ca incepe frecatul la ochisori. pai mie nu imi convine sa adoarma asa devreme, ca pe noi oricum ne apuca miezul noptii. si apoi mai is si trezirile de catre dimineata . degeaba ies cu ea la plimbare, nu mai doarme, acuma inspecteaza fiecare vitrina si fiecare copac pe langa care trecem, nici vorba de somn... sa vedem cum remediem problema... delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
poate trece printr-o faza de schimbari, de readaptare a programului si pana si-l aranjeaza e putin haos
ma gandesc si eu....., ca vad ca si Larisa si l-a modificat asa din senin
inainte mai doarmea apropae o ora dimineata de pe la 9 si ceva la 10 si apoi inca o tura de somnde pe la la 14.30- 16 (aproximativ)
acum si-a decalat somnul....doarme prima repriza de la 11 si ceva, dupa ce mananca fructele pana la 13 si apoi de la 17 si ceva pana la 19; desi are repriza asta de somn asa tarzie, totusi adoarme seara tot pana in 21.
dar nu stiu ce i-a venit cu programul asta si oricat as inecrca eu sa ma intorc la cel vechi, care mie imi placea mai mult, nu vrea si cu asta basta
de Larisa Ioana 24.06.2010
tina_80 spune:
citat din mesajul lui racusor2010 am citit si eu acum topicul acela cu somnu, rodi, cris, kata mamicilor de pe delfinasi, sunteti niste adevarate |
Nici eu n-am priceput unde este si as vrea si eu sa-l citesc, ca m-ati facut curioasa
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m Victo, eu vb de petrecerile alea la restaurant, cu 30, 40 de invitati si tot tacamul. Eu la din alea am tot fost. Chiar l-am intrebat pe fratele meu de ce a facut asa petrecere mare, ca si el a facut!!!! Mi-a zis ca asa a vrut nevasta-sa . Eu ma gandeam , in iulie, cand face Raul 1 an, sa mergem la un gratar afara, familia, nasii si niste prietenii. Si Matei bineinteles, daca il lasa Oana. Aaaa!!! si Raisa si poate mai vor si alti delfinasi Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze luna 6 |
da, da venim
Raul si Raisa sigur o sa fie invitati
...si cine se mai nimereste prin zona...poate Racusoru'
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip