Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Haha Ovidiu mi-a copt-o cu testul,ne-am amuzat destul de tare pe tema asta.
Fetele sa nu il bagati in seama cand spune pe chatul de la FB ca e singur si disponibil,mai glumeste si el cu voi ca ii suneti simpatice toate.
Chiar mi-a spus aseara "pai noi il crestem pe Paul cu ajutorul DC-ului,fetele ti-au spus mai multe decat orice medic"
Si analizand cuvintele mi-am dat seama ca mare dreptate are!!!

Asa ca love you powerpuff girls

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Astazi cand ne plimbam prin parc surpriza ne-am intalnit cu senty_mary ea ma intreaba nu esti de pe DC eu BA DA am avut companie la plimbare

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

foarte tare cum v-ati intalnit

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee
Chiar mi-as dori sa ne intalnim la o pensiune, prin Brasov (poate la Ochidut) cat mai multe, evident, care poate, vreau sa va spun ca si sotul meu e foarte incantat de idee.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

deci vreau sa va spun ca asta E CEA MAI FAINA IDEE

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:

...eu oricum cred ca cel mai important, pt mine, e sa il sprijin in orice isi va alege, atata timp cat ii va aduce lui fericirea, chiar daca nu va fi ceva care m-ar bucura pe mine...

bun, deci de petrecerea de 1 an am trecut, acum sa vedem ce drum vor urma in viata!! eu imi amintesc amuzata de ce visam eu in copilarie (in clasa a VII-a vroiam stewardesa, intr-a VIII-a chimista , intr-a X-a secretara, intr-a XII profesoara si dupa liceu cate-un pic din mai multe ). numai dr nu vroiam, ca mi-era frica de sange (si acum mi se inmoaie picioarele daca ma uit la o injectie, fara insa sa-mi fie frica!). si totusi ai mei au hotarat ptr mine in prima treapta de liceu (lic sanitar il vroiau ei), apoi am hotarat eu si m-am indreptat catre filologie. dar in viata nu stii niciodata ce-ti iese in cale, am facut degeaba 2 ani de fac pana mi-am dat seama ca nu mi-ar placea pe viitor... si am luat-o de la capat, de data asta unde am vrut eu si cum am vrut. fara sa mai poata ai mei sa-mi spuna da sau nu. a fost o lectie pentru mine, una care ii va prinde bine Mariei. ea isi doreste sa fie medic veterinar inca de la gradinita, deja isi imagineaza cum isi va amenaja cabinetul . are note foarte bune la scoala, ar putea face orice ca e isteata si muncitoare. si orice ar alege, o s-o sprijinim, in masura posibilitatilor. iar asta mica, are vreme sa se hotarasca!! numai soprana NUUU!!!

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

fratele meu vroia sa se faca gunoier pe la 10 ani

aaaaa si eu am vrut stewardesa ...apoi avocat, desi acum nu mi-ar place deloc...astazi sunt jurist si imi place!!!... insa ma gandesc ca poate la un moment dat o sa vreau sa schimb ceva...parca nu ma vad facand toata viata ce fac azi

de fapt pe mine nu m-a sustinut nimeni sa fac ce imi place ...cand am ales Dreptul toata lumea a fost fericita...si gata! daca ziceam stewardesa sau altceva lesinau toti, asa ca nu mi-am mai propus stiind ca nu am nici o sansa ...

si ce regret cel mai mult ca nu am fost o vara la munca in state asa cum merg studentii
iar am fost fara sprijin
mi-ar fi placut pentru fratelo...dar el e cu gasca...daca nu are cu cine mai bine nu merge desi i-am spus ca ar cunoaste acolo o gramada de oameni...tot asa studenti ca si el tot din Ro dar din alte judete...se pare ca a fost visul meu si nu al lui
mama nu l-ar fi sprijinit nici pe el...eu insa da dar n-am avut pe cine...

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

eu deja ma gandesc la petrecerea de 1 an a lui Mihai..apoi reintoarcerea la serviciu...

Si eu am inceput sa ma gandesc!!! Ca am sa-i fac ziua la ferma, la aer curat, ce bucate am sa pregatesc, salate, etc. Dar am sa mai "fur" idei de la Michelle

Abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

am citit si eu acum topicul acela cu somnu, rodi, cris, kata mamicilor de pe delfinasi, sunteti niste adevarate

Nici eu n-am priceput unde este si as vrea si eu sa-l citesc, ca m-ati facut curioasa

ooana, tina, a pus si CRISTINA mai devreme link: remediu la trezirile nocturne ale bebelusului, dar nu e nimic educativ de citit acolo

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Rebe BB Sa fii cuminte, sanatoasa si voioasa!

Alexandru Radu de nela_didea
Giulia de luana081985

La multi ani si din partea noastra! Multa sanatateeee si noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata mamici...am aparut si eu prin zona...am citit acum tot din urma si nu mi/a ramas nimic in minte

Noi de cand suntem la mama stam rau tare cu somnul noaptea....plange noaptea de n ori...plus alte foieli...si plus ca se trezeste dim la 7 pe cand acasa se trezea la 8.30-9...da i/o pasez mamei si mai dorm 1/2 ore...in rest e un zambet toata...rade la toata lumea si e innebunita dupa fratele meu

De abia astept sa ajung la mine acasa si la rutina noastra

Va pup si va imbratisez...si -ici si bolnaviorilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Buna dimineata !

Am dormit ca de obicei,f bine ,la tzitzi,cam des ,dar asta e
Azi e zi de coafor, bagaje,bagaje,bagaje, miine aterizam pe pirtie...cu copiii...toti

Dar va citesc...de oriunde

LALALA, SUNTETI BINE?!

Hehehe! Ce frumos o sa fie!!! Sa faceti poze sa va vedem mai des, ca ai o familie tare frumoasa!

Distractie placuta! Partieeeeeeeeee!!!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

am citit si eu acum topicul acela cu somnu, rodi, cris, kata mamicilor de pe delfinasi, sunteti niste adevarate

Nici eu n-am priceput unde este si as vrea si eu sa-l citesc, ca m-ati facut curioasa

ooana, tina, a pus si CRISTINA mai devreme link: remediu la trezirile nocturne ale bebelusului, dar nu e nimic educativ de citit acolo

tulaiiii vetaaaa

no lasa ca mai bine "visez" aici la urmatoarea vacanta sau unde ma intalnesc cu voi la cabana

ma bucur ca aici e o gasca faina

eu sunt pe aici de pe vremea cand imi organizam nunta si acolo am avut tot asa o gasca de fete super...cu cateva pastrez si acum legatura, ne-am si vazut...in Bucuresti...la Timisoara...cu una dintre ele chiar in Germania

Noi 2

Mergi la inceput