Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cris..daaa..eu trebuie sa ma gandesc, sa fac planuri cu mult inainte..ma enerveaza sa nu am pregatit, scris pe hartie..una alta..trimis invitatii..primit confirmari-infirmari..
ioii..la petrecerea lui stefan am invitat toata grupa de la gradi..vreau sa zic ca a fost un stres teribil ca nu m-a sunat nimeni nici sa zica ca vine, nici ca nu vine..si uite-asa eu nu stiam dc am +/- 7 copii..nu mi-a placut stresu asta..bine, ca au venit toti..asta e altceva..:):)
pai eu am ex .de def. in iarna si ma apuc de pe acum sa fac rost de programa..sa caut cartile noi..si alte materiale..sun colegii sa ii intreb una-alta..
fecioara, ce vreti..

io mor aci de foame..ca [iti nici nu se culca..tot maraie..si imi sta mancarea in gat dc el e asa.

aaa..apropo de dulciuri..am luat de la carefour niste eclere super bune..tb sa ma duc sa le termin :):)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

aa..paula am inteles acum.nuuuuuuu..si eu urasc [petrecerile alea. pai ce , ma duc la nunta???????
nu..adun cativa copilasi..ei se joaca..mancare asa mai mult simbolic..o pizza..niste apertive,tort bineinteles si cate ceva de baut. cam atat.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

ei..mai..petrecere..e mult spus..voi chema acasa cativa copilasi- nu mai mult de 5..finii, nasii, bunicii si atat..papam tort, taiem motul..si alegem obiecte de pe tavita..:):)

care erau obiectele de pe tavita? eu nu le mai stiu pe toate, si nici semnificatie? cine le stie sa le posteze, sa le putem salva noi care nu ni le amintim sau nu le stim

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

I-ati vazut pe aia din India cum se omoara? Pt un singur om(presenditele) mor zeci, sute de oameni.... Suntem incontrolabili...cine stie ce mai urmeaza...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neatza gagici

mara s-a trezit azinoapte pe la 3 jumate cu un mare chef de vba. am crezut ca o pacalesc cu ceai si suzeta da nu a mers. pana la urma i-am dat lapte si pana la 9 nu s-a mai trezit.

acum doar ce a adormit. sper sa repetam figura de ieri sa doarma cel putin o ora jumate.
paula, eu mereu o tin la vaccin da ea nu plange de intepatura, plange tocmai pt ca nu se poate misca

fug sa beau si eu o cafea si sa ii fac legumele. fructele iar au esuat.
aah, bananele de la ce varsta?

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata

LA MULTI ANI REBE BEBE!!! SA FII SANATOASA, PAPACIOASA SI SA O LASI PE MAMI SA SE ODIHNEASCA!!

LA MULTI ANI ALEXANDRU RADU!!! SA FII SANATOS SI SA CRESTI MARE!! MAMI NELA CE FACI? TOT MULTA TREABA?

LA MULTI ANI GIULIA

noi ne pregatim sa plecam la kineto, incercam si la ora 12, poate e mai in toane bune si sta pe minge acum tipa (chiuie) si papa cu bona

noi musai sa il culcam dupa 9. ieri nu s-a culcat dupa-amiaza, ca a venit tati si aseara a adormit la 8 jumate...deci 2 treziri, la 1 si la 3 jumate.

dar tre sa fac ceva, ca puiul meu se intarca in ritmul asta dimineata nu prea vrea sa pape, se joaca cu tzitzi, i-am dat lp, 3 masuri, abia pe la 8 jumate l-a papat, dar tot in joaca, deja am mai putin lapte dimineata pompa nu o mai bag...

fug ca a papat!!

PAULA -am mamica curajoasa si pe pui sa se faca bine!!

CRIS bravo mami!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Deja vorbiti de petrecerea de 1 an? Numai maine nu-i poimaine... Numai eu sunt singura in Bacau Tare-as zbura si in Spania, Cluj (ca acolo va puteti reuni mai multe) Bucuresti.. Pe fetele din Iasi nu le iert! Imediat cum e vremea frumoasa, cand are sotul treaba in Iasi, imi iau plodul si vreau musai sa ne vedem!!
Chiar mi-as dori sa ne intalnim la o pensiune, prin Brasov (poate la Ochidut) cat mai multe, evident, care poate, vreau sa va spun ca si sotul meu e foarte incantat de idee.

Deci, asadar si prin urmare, la un an, pe tavita se pun lucruri care simbolizeaza, arata
o meserie: ata(croitorie/designer), surubelnita (mecanic/ tehnician, inginer) pix (scriitor, prof), foarfece, ieptene (frizer/hair stylist) chei de la masina(sofer/ ca va avea una) telefon (afacerist)s.a.m.d.
trasaturi: parfum, oglinda, ruj (cochetareala, eleganta) carte (studios) bani (prosper) aur, iconita (bisericos/credincios)
Scriu cu o singura m ana, dar va dati seama ca interpretarile tin de ficare, eu oricum cred ca cel mai important, pt mine, e sa il sprijin in orice isi va alege, atata timp cat ii va aduce lui fericirea, chiar daca nu va fi ceva care m-ar bucura pe mine...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

paula, eu mereu o tin la vaccin da ea nu plange de intepatura, plange tocmai pt ca nu se poate misca

asa e si Isabela. incepe sa maraie si apoi sa planga daca o tin sa nu poate misca, plange de neputinta si de ciuda, nu de durere.

eu am dat banana de la inceput, cu mar, para si portocala. fetele mult mai tarziu vad ca dau, cred ca in jur de 7 sau 8 luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Mai Alina(Bumblee), primesti o bataita acuma...,eu, TINA, GEORGIA,ARISSA,mai era cineva din Buzau,nu putem pune de-o petrecere???mai e cineva din zona asta,spuneti

Pin'atunci hai la o

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

...eu oricum cred ca cel mai important, pt mine, e sa il sprijin in orice isi va alege, atata timp cat ii va aduce lui fericirea, chiar daca nu va fi ceva care m-ar bucura pe mine...

bun, deci de petrecerea de 1 an am trecut, acum sa vedem ce drum vor urma in viata!! eu imi amintesc amuzata de ce visam eu in copilarie (in clasa a VII-a vroiam stewardesa, intr-a VIII-a chimista , intr-a X-a secretara, intr-a XII profesoara si dupa liceu cate-un pic din mai multe ). numai dr nu vroiam, ca mi-era frica de sange (si acum mi se inmoaie picioarele daca ma uit la o injectie, fara insa sa-mi fie frica!). si totusi ai mei au hotarat ptr mine in prima treapta de liceu (lic sanitar il vroiau ei), apoi am hotarat eu si m-am indreptat catre filologie. dar in viata nu stii niciodata ce-ti iese in cale, am facut degeaba 2 ani de fac pana mi-am dat seama ca nu mi-ar placea pe viitor... si am luat-o de la capat, de data asta unde am vrut eu si cum am vrut. fara sa mai poata ai mei sa-mi spuna da sau nu. a fost o lectie pentru mine, una care ii va prinde bine Mariei. ea isi doreste sa fie medic veterinar inca de la gradinita, deja isi imagineaza cum isi va amenaja cabinetul . are note foarte bune la scoala, ar putea face orice ca e isteata si muncitoare. si orice ar alege, o s-o sprijinim, in masura posibilitatilor. iar asta mica, are vreme sa se hotarasca!! numai soprana NUUU!!!

Mergi la inceput