Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 14
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m A fost si d-na cu injectia!!! Nu am crezut vreodata ca ajung sa-mi tin copilul pt injectie!!! In conditiile in care eu ies din cabinet la vaccinuri, sa nu-l vad cum sufera...dar ce nu fac pt ca puiutul meu sa se faca bine Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze luna 6 |
eu il tin la fiecare vaccin...asa ca te inteleg, dar trebuie sa fim tari mami pentru micutii nostrii
vai am acaparat pagina
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
aici - pt Oana (subictul cu pricina)
Victo, deja te gandesti la petrecerea de un an??? Ia sa vedem cand o faci... ca noi suntem aproape, tu pe 16, io pe 17... sa vedem cum ne impartim.
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
nici nu mai stiu cum sunt noptile la noi , ca dimineata nu mai is sigura daca am luat-o sau nu din patut, daca am pus-o la san... doar daca o vad langa mine in pat am certitudinea! azi la 7.20 insa sigur era la titi, ca a sunat desteptatorul si m-am uitat la ceas. asa ca am decis ca nu mai primeste alta papa pana la 11, la ora fructelor. sa vedem daca azi facem ordine in program, si cu papa si cu nani
si aseara, la orezul si salata mea, m-am gandit ca nu adaug struguri, mai bine un brownie . zis, facut si mancat: 2 tavi intre mine si tati . dar azi merg mai departe:
meniul meu:
o felie de paine, marga, 1 ou, o cana de lapte
suc de portocale
peste, maioneza light, 1 mar
piept de pui, morcov, 1 iaurt, cateva capsuni...
meniu Isa:
11 - para, mar, caisa
14 - patrunjel, telina, dovlecel
18 - avocado cu iaurt
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
paula_m spune:
Crissy, Carvol-ul s-a scos de pe piata de 6 luni, ca am vrut sa-l iau.
Raul e tare somnoros. Inca doarme. Sper sa fie semn de insanatosire.
Nici eu nu stiu sa schiez, si nici sa inot. De schiat nu tin neaparat sa invete Raul, desi ar fi frumos, dar inot neaparat tb sa invete.
Eu nu prea sunt adepta petrecerilor de 1 an. Adica am fost la multe, bietii copii nici nu stiu ce se intampla. Dar se pare ca e un obicei deja inradacinat, sa faci petrecerea de 1 an ca si botezul... Eu vreau petreceri aniversare dupa 2 ani cu multi copilasi, eventual in locurile specializate pt ei.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
katalina spune:
Meniul meu azi
D-iaurt cu musli
P-somon gratar cu legume
S-compot struguri
Victor
-tzitzi
-o felie micuta de mar in safe feeder
pe Raul,pt mami curajoasa
rodyka spune:
offf, vb de petrecerea de 1 an... eu ma tot gandesc de o vreme, ca Maria face planuri deja. dar, vorba Paulei, o facem pentru noi, nu pentru ei care-s asa mititei si nu stiu ce se intampla! eu nici nu am pe cine chema aici, doar prietenii Mariei si prietenii nostri... anul asta cred ca le fac petrecerea impreuna (una e in 19, alta in 26, duminica amandoua...), de la anul se schimba treaba, niciodata nu mi-a placut sa aniversez 2 in 1. asa sunt si nasii, in 9 si 16 febr, fac o singura petrecere pentru amandoi, dar mie nu mi-ar placea. adica aniversarea mea mi-ar placea sa fie doar pentru mine. noi oricum in fiecare an mergem la ei exact in ziua in care e evenimentul, apoi cheful e alta treaba...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
senty_mary spune:
Neata si de la noi!!
intr-adevar a fost super plimbarea de ieri cu Bambo, David si Antonia. sincer eu o recunoscusem pe Antonia in prima faza dupa rama de la ochelari ca vazusem poze cu ea pe DC si mi-au placut mult ochelarii ei. apoi am asteptat un moment sa se inntoarca Bambo cumva sa o vad la fata ca avea gluga de la geaca pe cap si nu eram sigura ca e ea . apoi m-am bagat in seama.
poate intr-o zi cand e cald ne vedem toate fetele din Iasi. ce spuneti?
Uram si noi LA MULTI ANI!!! sarbatoritilor de azi
Victo spune:
ei..mai..petrecere..e mult spus..voi chema acasa cativa copilasi- nu mai mult de 5..finii, nasii, bunicii si atat..papam tort, taiem motul..si alegem obiecte de pe tavita..:):)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
senty_mary spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
diana si catalina stiu detalii... ce fain ca v-ati intalnit cu senty_mary!! ce mai face Bogdanelul ei? delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Bogdanelul meu face foarte bine, ma tine super ocupata ca de aia numai va citesc, cu scrisu' mai greu,nu mai vrea sa stea pe spate mai deloc si tre sa stau langa el sa-l sprijin ca nu sta inca bine in fundulet,am scos 2 mese de lapte pe care le-am inlocuit cu 1 masa de fructe dim si 1 masa de legume la pranz, in rest vioi, vorbareti si miscareti cat se poate
paula_m spune:
Victo, eu vb de petrecerile alea la restaurant, cu 30, 40 de invitati si tot tacamul. Eu la din alea am tot fost. Chiar l-am intrebat pe fratele meu de ce a facut asa petrecere mare, ca si el a facut!!!! Mi-a zis ca asa a vrut nevasta-sa . Eu ma gandeam , in iulie, cand face Raul 1 an, sa mergem la un gratar afara, familia, nasii si niste prietenii. Si Matei bineinteles, daca il lasa Oana.
Aaaa!!! si Raisa si poate mai vor si alti delfinasi
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6