Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Neata!
Paula, cum a fost Raul la injectie? sa treaca repede buba!
Bambo, super ca te-ai vazut cu Senty! Rebe BB
Sa fii cuminte, sanatoasa si voioasa!
Alexandru Radu de nela_didea
Giulia de luana081985
Ieri Victor a fost super!! Chiar daca dupa-amiaza a dormit numai juma' de ora si nici dimineata n-a dormit cine stie ce... A ras la baita, zambarici toata ziulica si vorbaret! E drept ca aseara dupa baie era chiar posomorat, dar dupa asa o zi cu gura pana la urechi, cine mai baga in seama maruntisurile astea?
Alina Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
Neata, fetele!
Am avut si noi o noapte mai buna, nu stiu cum de... aseara la 8 l-am pus in pat, si a adormit in 2 minute. Nu a mai dat din maini, nu a marait. mare minune. Asa ca la 8 juma m-am pus si eu in pat, eram rupta de somn, dar eu adorm tare, tare greu- dupa 10 am adormit. Si a avut prima trezire la 5 juma...nu mi-a venit sa cred!!! fara maraieli, suzeteli!!! eu m-am tot trezit la o ora, sau la 2 ore. pe la 3 juma am mers sa il verific, ca eram socata ca doarme atat. a papat la 5 juma, iar somn pana la 7 juma, si apoi pana la 8 si un pic. Se simte ca is odihnita!
Sotul a plecat la ski, la Suior sau Cavnic... uite ca nici nu stiu... se simtea prost ca pleaca, dar eu l-am tot batut la cap. Macar se mai relaxeaza, ca vad ca si el intra in depresii de cand e marait Vlad. Si vom stabili un program ca lumea - o data pe luna, sambata seara, iesim cu prietenii in oras- copilul sta cu soacra, il culca cum poate. si saptamanl eu ies in oras, singura, macar 2 ore. Sa vedem cum putem aplica programul...
Tare Ovidiu de Btz, cu gemenii!!!
Oana, masa de fructe destul de rapid am inlocuit-o complet. Iar la cea de legume, ii dadeam mereu LP dupa. Pana cand a refuzat LP-ul, 2 zile la rand. El mananca 180ml legume - cred ca e satul.
Ilinca, . Ii dau chamomiila- este cand nu ma incadrez nici eu ca interval- dar ii dau intre mese...
cumnata mea alapteaza si acum - 2 ani si 2 luni face piticul imediat. Mie mi se pare extrem de mult- eu mereu am zis ca pana la 6 luni as alapta. Mi se pare ciudat ca e mare copilul, are dintocii toti, mananca pulpa de pui la mana, e baiat mare si mi se pare ciudat un pic... acuma fiecare cum crede. iar peste zi ii trage de bluza. Mi-a povestit ca era in Polus (mall Cluj) si copilul urla "mami, tzitzi, mami tzitzi", si i-a rupt rochia. i-a tras de fermoar...a trebuit sa mearga cu el in baie sa ii dea tzitzi- si apoi acasa- ca era cu haina rupta. Si odata tot asa marait de numa, urla, se dadea cu capul de scaunul de masina (erau in masina, mergeau undeva), si nu a mai stiut ce sa faca, asa ca l-a luat in brate, si l-a montat la tzitzi...
Bambo, ce tare ca te-ai intalnit cu Senty!!!
Paula, scumpa! Bine ca a trecut injectia! LAsa ca e pt binele lui! La vaccin numai eu il tin.
Nu cred ca v-am zis- cand am fost in Cluj la controlul ala, intreaba consilierul psiho daca ne-am dorit sarcina, unde doarme copilul, ce program are, etc. Si la un moment dat intreaba daca avem noi discutii/certuri legate de deciziile privind copilul- Zic, nuuuuu, pt ca deciziile le iau eu.. A ramas un pic soc tanti... pai, zic, eu am timp sa citesc, sa ma informez ce si cum, le discut si cu sotul, si el e de acord cu mine- si s-a dovedit pana acum ca au fost decizii bune... pai daca asa e. ca imi zicea careva cand le-am povestit "bietul sot". Pai sa il las pe el sa decida cum se incepe diversificarea? sau programul de somn? bine ca ma sustine si ma ajuta cum poate.
La multi ani Rebe scumpa!!! 7 lunite!iu-huuu!
La multi ani Alexandru Radu de Nela- sarbatoare mare azi, nu mami? 6 lunite!!! La multi ani Giulia!
Sa cresteti mari si sanatosi, cu nopti dormite cap-coada!
Mergem la masa de fructe- mango- aliment nou
Sa-l ajutam pe Alex
![](images/user_woman.png)
Victo spune:
neataaaaaaa...mi-e soooomn..
mai nou si stefan se trezeste greu- si zice..mami, mai vreau sa dorm un pic..si eu zic..bine, mami..te mai las 2 minute..pana pregatesc hainutele..:)
ieri noapte a dormit minune mare in camera lui! :)
noi ieri am fost la mall sa mai distram copiii, ca pe gerurile astea nu e de iesit..de maine am inteles ca se va mai incalzi un picut.
eu deja ma gandesc la petrecerea de 1 an a lui Mihai..apoi reintoarcerea la serviciu...
si cum ma gandeam eu asa mult..ce ziceti, ilinca, cris..veniti la noi la party?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](surf.gif)
![](majoreta.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
citat din mesajul lui paula_m Neata ![]() ![]() Am avut o noapte grea, ca si ultimele 4. Se foieste f mult, nu-si gaseste locul, i se infunda nasucul , nu poate respira ![]() Paula, mamica ![]() poze luna 6 |
nu sunt genul care da replay, dar de ieri, de cand am creeat subiectul, nu reusesc sa ma deloghez de pe iul_aug
![](bang.gif)
Insanatosire grabnica va doresc
![](floare.gif)
Ai incercat sa-l culci pe o pernuta? Pozitia usor ridicata il va ajuta sa respire mai usor.
Eu la Elise foloseam Karvol (decongestiv), dar nu-mi mai amintesc de la ce varsta se poate folosi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
citat din mesajul lui bumblebee![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alina ![]() ![]() Am 6 luni!!! |
![](birthday.gif)
![](pupic.gif)
Matei - luna a 7-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui racusor2010 am citit si eu acum topicul acela cu somnu, rodi, cris, kata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mie mi-a scapat
![](icon_smile_big.gif)
sa nu ma apuc de scotocit prin forum...
Matei - luna a 7-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
gabita, e bun, dar nu mai e nutritiv. e mai mult alint dupa 1 an, ca nu mai poate inlocui nici o masa. si mai mult e pentru mama, decat pentru copil. deci lapticul nu se strica, dar avantajele pentru copil sunt minime, fata de pana la 1 an. |
da, asa mi-a spus si medicul lui Matei...ideea e ca dupa 1 an si pana la 2 ani LM va fi doar o completare la final, mai mult de dragul puiului ...asa ca un rasfat...
daca va place la amandoi...de ce nu?!?...go for it
![](pupic.gif)
Matei - luna a 7-a
![](copilas.gif)
Noi 2
ooana spune:
citat din mesajul lui crispro Oana, masa de fructe destul de rapid am inlocuit-o complet. Iar la cea de legume, ii dadeam mereu LP dupa. Pana cand a refuzat LP-ul, 2 zile la rand. El mananca 180ml legume - cred ca e satul. Mergem la masa de fructe- mango- aliment nou Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() Poze Sa-l ajutam pe Alex |
nu pot sa calculez asa
![](icon_smile_big.gif)
in cazul asta banuiesc ca daca la 7 luni inlocuiesc masa nr 3 de legume va fi bine...asa vom avea 2 mese fara lapte...si la cantitate ma gandeam la aprox 200 gr
Cavnic
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](bang.gif)
mereu am zis ca facem altceva cu banii cu care de fapt trebuia sa ne luam echipamente
poate acum de dragul lui Matei am sa invat...oare de la cati ani poate merge la ski, de la 3-4?
![](chatterbox.gif)
am observat ca daca parintii nu practica un sport cei mici nu prea au sanse sa il practice...si vreau ca Matei sa schieze si sa inoate...adica exact ce nu fac eu
![](bang.gif)
Matei - luna a 7-a
![](copilas.gif)
Noi 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katalina/katalina.jpg)
katalina spune:
Buna dimineata !
LA MULTE LUNITE :
-REBECA STEFANIA
-ALEXANDRU RADU
-GIULIA
Ne pregatim de ziua Biancai
Am dormit ca de obicei,f bine ,la tzitzi,cam des ,dar asta e
Azi e zi de coafor, bagaje,bagaje,bagaje, miine aterizam pe pirtie...cu copiii...toti
Dar va citesc...de oriunde
LALALA, SUNTETI BINE?!