Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 10
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Am mai citit o postare a unei mamici si m-a facut sa ma gandesc la ea.Era vorba despre o asa spusa "tortura" care consta in privarea copilului de somn,cum a spus ea. Mama mea e genul de femeie ce are o gandire diferita fata de mine,de multe ori nesanatoasa (odata l-am gasit pe Paul cu o tableta de ciocolata in mana la care sugea de mama focului iar mama se bucura extrem de mult ca ii place dulcele) si mi-a facut-o intr-o seara urat. Stiind ca la BD Paul nu doarme bine deloc (din cauza aerului mult prea uscat pt el) nu l-a lasat sa-si faca somnul de peste zi cum trebuie in speranta ca "va fi obosit si va dormi mai bine" Total gresit.In noaptea care a urmat m-a terminat efectiv,aa fost cea mai agitata noapte din viata lui,m-am chinuit cam 2h sa-l adorm,era extrem de obosit si nu reusea singur sa adoarma. Apoi mi s-a mai intamplat acest lucru,fara sa vreau eu,din cauza unor vizite si prin urmare iarasi lipsa de somn si copil extrem de obosit si somn agitat. Deci noua nu ni se potriveste deloc metoda asta,Paul cu cat doarme mai mult peste zi si e mai odihnit cu atat somnul de noapte e linistit!!!! Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
IDEM
si mie imi zicea mama sau bunica cand ma plangeam ca nu a dormit...lasa ca e obosit si o sa doarma bine la noapte
total gresit!
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Fetele ce parere aveti de www.maxi-cosi.com/ot-en/carseats/toddler/priori-sps" target="_blank">maxi cosi priori sps? ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
eu am o intrebare...cred ca e cam devreme pentru scaunul asta si nu ar fi bine sa incerci unul pentru 0-18 kg...o sa ii fie bun pana la aprox 4 ani...ce zici?
opal as zice eu...
vadca cel ales de tine tot pana 3,5 -4 ani ii va fi bun
parca Diana are Opal sau ma insel?!
si eu sunt incurcata in alegerea scaunului
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
ooana spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Baby haha a iesit negativ testul. Dar sotul,la 5 minute dupa ce l-am aruncat,vine inapoi cu el si imi arata inca 2 linii scrijelite de el zicandu-mi "o sa avem gemeni" Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
hai ca asta a fost de milioane...
Noi 2
crispro spune:
Acum ii da sotul papa si il pun la somn... si apoi merg si eu, numai sa adoarma, ca nu mai pot. Numai sa pot dormi. de dimineata a dormit 3 ture de somn, de la 10 la 11, de la 11 juma la 12 juma, si de la 3 juma la 4. si de la 4 nimic. si evident ca de atunci numai plimbat a fost... super! Chiar azi am vb cu prietena mea din Cluj, cu fata slabuta, si la fel se trezeste de minim 10 ori pe noapte, in fiecare noapte fara exceptie, si o intrebam cum mai reuseste, ca io is rupta dupa vreo 2 sapt... si mi-a zis ca s-a dilit rau de tot de cap... ca se cearta mereu cu sotul, se gandesc la divort; ea nu apuca sa manance peste zi, ca daca are un pic de timp ii face fetitei papica. SI mananca seara de rupe tot (asa ca are aceleasi kile ca si dupa nastere). Greu!!! Ochidut, bine ca ai luat bona! Iti va fi mai usor, si esti foarte norocoasa ca e bine pregatita tipa (cu cantece, cu informatii, cu afectiune).
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
hai buna dimineata. am dormit si eu si mara de la 5 jumate pana la 7 si putin. ce bine a fost
imi pare rau sa vad atatea necazuri, mi-ar placea sa pot ajuta, macar cu un sfat.
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
ooana spune:
citat din mesajul lui crispro Ochidut, asa si la noi cu lichidele. Suc ar bea, dar nu ii dau. Apa bea maxim 10-15ml pe zi. Pediatra din Cluj zicea ca nu se da ceai/suc, decat apa. se da dupa mese si intre mese. Daca nu vrea pe moment, nu inseamna ca nu ii place, ci ca nu ii e sete pe moment. la mine dupa masa nu accepta deloc. Intre mese am un pic de succes... dar nu mare branza...Stiu ca neonato de unde am nascut zicea ca si LP-ul are ce-i trebuie si de foame si de sete. Iar poate dupa fructe nu ii e asa sete.. habar nu am. Dar eu tot apa ii dau. Daca ii e sete, sa bea. Daca nu, nu.. asta e... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
asa si noi
Ochidut cu ce ai incercat? cu biberon?
eu ma straduiesc cu canita...dar efortul este numai din partea mea
ma gandeam eu ca inca se satura din completarea cu LM
deocamdata nu am inlocuit complet nici o masa
problema mai mare va fi cand nu o sa mai primeasca laptic la final...intr-o sapt sau doua
cand ati inlocuit complet o masa? cat trebuie sa pape la masa respectiva?
sau mai bine ii oferi pana refuza? cred ca al meu nu o sa ma refuze niciodata daca il las pe el sa aleaga
dar...nici asa nu e sanatos...v-am zis ca cumnata-mea abia a intarcat copilul la un an jumate...ca se trezea de 3-4 ori/noapte sa suga putin...si o tragea de bluza ziua sa suga...
stiu ca sunt pareri pro si contra dar la 1 an eu voi renunta la alaptat
Noi 2
Alice_Elena spune:
si mara a refuzat ceaiul. am incercat tot felul de variante. pana la urma singurul pe care l-a baut a fost ceaiul de noapte de la humana. si acum am descoperit ca ii place musetel cu tei.
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
ooana spune:
citat din mesajul lui crispro Tina, am uitat sa iti zic- azi dimi la "Neata cu Razvan si Dani" a fost o tipa dr, ce zicea legat de cura de slabire- nu e bine cina sa fie din fructe (contin fructoza, si ar ingrasa), si cica preferabil e ca cina sa fie proteine. Iar legat de alaptat, zicea ca daca mama se ingrasa in timpul alaptarii inseamna ca mananca prea mult - organismul e setat in mod natural sa slabeasca in timpul alaptarii. Eu pana nu am tras de la gura nu am slabit... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
adevar graia doamna
Noi 2
bumblebee spune:
Michelle, eu la scaune nu ma bag sa dau sfaturi... chiar nu ma pricep . Al meu va mai sta in scoica ceva timp, chiar daca isi tine piciorusele flexate. Mai incolo am de la cineva un scaun, cica 9 kg+, desi noi ne incadram, eu mai astept..
Oana, tot la asta ma gandesc si eu, ca o sa sufere tare mult la intarcat, asta pe masura ce trece timpul.
Acum cand scot din ce in ce mai putin lapte, imi doresc din tot sufletul sa ajung la un an. Inca nu disper... dar scade productia de la o zi la alta...
Oare ar putea o raceala sa scada asa dramatic LM? Ca eu am inceput iar spirulina, am mai bagat un muls, bag apa cat cuprinde...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
bumblebee spune:
Oana, noi am crescut cantitatea unei mese de solid progresiv. Cand am ajuns cam la 200 gr, nu i-am mai dat deloc completare. Pustiul meu ar primi tzitzi anytime, anywhere, atata timp cat curge lapte, nu prea zice pas.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!