Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (129*)
Raspunsuri - Pagina 8
fluturasha23 spune:
Ce le puneati langa cap copiilor cand erau raciti pentru a respira mai bine? Stiu ca a fost discutia pe forum acum ceva vreme. Iulia iar a racit, acum o luna a fost ultima raceala.
Ramo2007 spune:
Fluturasha, eu pun o ceapa taiata in 4 pe rafturile cu jucarii de deasupra patului in dreptul caputului si respira foarte bine.
Sanatate multa!
monicabo spune:
Bine ati revenit acasa Ce faceti, cum e Alex?
Si Cris? Cred ca i-a fost tare dor de voi!
Pupici si sanatate multa!
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
aleinad.g spune:
Bine ati revenit, acasa! Recuperare usoara in continuare!
Citat: |
citat din mesajul lui Printesa01 suntem acasa va multumesc din suflet pt tot. ati fost extraordinare! |
aleinad.g spune:
Anes, va asteptam si pe voi cu vesti bune!
Ralukutzza, offf ... ce ati tras si voi. Pupam gargarita sa fie bine.
Future, cum mai e Rares? Sper ca si el e bine.
aleinad.g spune:
citat din mesajul lui fluturasha23 Ce le puneati langa cap copiilor cand erau raciti pentru a respira mai bine? Stiu ca a fost discutia pe forum acum ceva vreme. Iulia iar a racit, acum o luna a fost ultima raceala. |
Picaturi de ulei de eucalipt sau de raceala de la Fares pe o batistuta. Plus aparatul salin care functioneaza in permanenta noaptea. Uneori mai folosesc si ceapa ca Ramo, dar noi dormim cu ea in camera si ma irita mirosul. Sanatate multa!
aleinad.g spune:
Ginye, am reusit sa-ti vad si eu, in sfarsit, puiul scump, are o privire patrunzatoareeee!!!
Mnarcisa, am vazut si grasunica ta, tare bine arata, e dulce foc!!
Criss, pupam si mica dansatoare, foarte bine a recuperat si ea. . Ce mai faceti, mai povesteste-ne despre ea, tu cum te-ai acomodat cu serviciul?
monicus spune:
Steli bine ati revenit acasa ... unde este atat de bine alaturi de fratior...alaturi de familie. Sa ne tii la curent.. cu ce mai faceti voi. Doamne ajuta!
citat din mesajul lui Printesa01 suntem acasa |