Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (129*)
Raspunsuri - Pagina 7
Amalia spune:
Acum am vorbit cu Anes. Sunt inca in spital, dar situatia se prezinta foarte bine! Analizele puiului au iesit bune, reflux incepe sa nu mai aiba deloc, plamanii arata bine....deci totul se indreapta inspre bine!
Stau inca internati pentru a vedea daca situatia ramane asa, nu pentru tratament. Puiul nu mai are sonda, papa la biberon, foarte incet, da' papa.
Era foarte fericita si va multumeste din suflet pentru tot! Dupa externare, va stabili si cand va veni la Bucuresti pentru un control neurologic. De la spital, au asigurat-o ca e totul bine din punct de vedere neurologic, dar vine si la Bucuresti sa se asigure.
A fost foarte impresionata de cum ati reactionat, de telefoanele si mesajele primite, ca v-ati interesat, ca i-ati dat o solutie si un medic la care sa apeleze, va multumeste din suflet pentru tot si va ureaza sa fiti sanatoase!!!
poze-Luca la 2 ani
mnarcisa spune:
Amalia ce vesti bune ne aduci. Ma rog ca totul sa decurga bine de acum in colo
Mami fericita de Narcis George (ap20.02.2000) fratior grijuliu de surioara Mara Ioana (18.11.2008)
http://community.webshots.com/album/569593045qaPJzi
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
http://bebelicurici.blogspot.com/
monicus spune:
Offf...ce veste Ralukutzza.. sper acum ca sunteti mult mai bine si bine ati revenit acasa.. unde este cald si bine. Sanatate multa si aveti multa grija de voi. Va transmitem pupici dulci pentru o mamica si o cozonacica drage.
Ne bucuram ca sunteti bine si vioaie.
Steliana pupici la amandoi cu mult drag si reintoarcere cat mai rapida acasa.
fluturasha23 spune:
Amalia , Doamne ajuta sa fie bine! Anes , multa putere iti dorim si bebe Ovidiu sa se faca cat mai repede bine.
manumanu spune:
Of, ce bine ca papa singur, puiul mic Dragul de el, ii uram sa se recupereze repede (bebelusii in general au aceasta miraculoasa capacitate de recuperare, iar el e un luptator!) si lui Anes ii uram multa liniste si iubire!
AMI, multumim de vesti!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
ginye55 spune:
Neata!
Raluca asa va laudati si voi? Ce mai face Bianca? Tu ai ajuns la dr?
Anes
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
blue_night spune:
Buna dimineata,
Imi cer scuze ca dau buzna, sunt o mamica de la buburuze de ianuarie februarie 2011 si vreau sa va intreb daca nu aveti nevoie de niste lapte praf Humana contra diareei. Am primit doua cutii care expira acum la sfarsitul lui februarie si alte doua care expira la sfarsitul lui aprilie, nu le folosesc si nu as vrea sa expire la mine in dulap, este pacat.
Detalii aici: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=15838&n=Lapte-praf-HUMANA-contra-diareei---2-cutii
Va rog daca sunteti interesate sa imi dati PM, nu prea mai am timp sa intru pe forum. Multumesc si o saptamana minunata!
Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
Miky-ea spune:
Off,Ralukkutza,imi pare rau pentru experienta asta ,multa sanatate puiutei!
Astept vesti bune despre Alex, puiul puternic al Stelianei,multa sanatate!
Ama,ma bucur ca ai asa vesti despre Ovidiu al lui Anes,sa le dea Dumnezeu multa sanatate si putere!
ginye55 spune:
Buna, fetelor!
Am vb cu Steliana: intr-o ora sunt acasa!!!!!!!!!!!!!!!
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)