Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (129*)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Da, chiar, ce mai face Alex? Mai are cineva noutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Am scris la grup....Alex e bine, luni va merge acasa.Ii vor scoate branula la externare, urmand sa ia acasa antibiotic sirop timp de 10 zile, dupa care urmeaza un alt control.A facut radiografie dimineata, dar Stelianei nu i-a spus nimeni rezultatul.Dat fiind faptul ca-i externeaza presupunem ca e de bine.
Urmeaza recuperarea...in colectivitate nu are voie 6 luni...

Noi nu mai mergem maine la dermatolog, am vb cu el la telefon, i-am explicat cum arata zona respectiva si a spus sa continuam tratamentul inca 2 saptamani, dat fiind faptul ca a fost destul de nasol el zicea ca in mod normal ar trebui tratament 6 saptamani...sa vedem peste 2 saptamani cum se prezinta situatia.

Sa aveti un week end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Am reusit sa mai adaug si eu cateva poze in album.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

ziua buna fetele

mnarcisa frumoasa foc fetita ta , preferata mea este cea cu catelul absolut adorabila

pupam luptatorul Alex, sanatate si pe mai departe

noi suntem bine, incercam sa schimbam programul...nu prea tine figura, dra macar ne straduim

cantece minunate pt voi dragelor ...are o voce exceptionala sumi jo

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

NARCISA< si mie imi place poza cu catelul! Fetita e superba si baietelul o frumusete! Sa-ti traiasca!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Ooo! Dragutelor! multumesc mult. Acum am o saptamana de cand sunt fara copii. Sunt la parintyii mei ca eu sapot impaheta si pregati camerele lor in noua casuta.

Poate imi dati si mie un sfat. Cum sa fac sa doparma singura in camera ei. Pana acum a dormit cu noi in pat. Foarte putin in patutul ei care era tot la nai in camera.

Mami fericita de Narcis George (ap20.02.2000) fratior grijuliu de surioara Mara Ioana (18.11.2008)

http://community.webshots.com/album/569593045qaPJzi

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

http://bebelicurici.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Ma bucur ca Alex este bine si vor merge acasa.
Noi astazi ne-am intors de la spital, am fost internate de vineri(la Medlife), pe langa varicela Bia a avut si o viroza fff puternica, la anlize infectia parea virala insa 3 zile nu am reusit sa ii scadem temperatura sub 39 cu nimic asa ca ne-au internat sa incerce sa o scada in spital.Antibiotic nu ii puteau da datorita faptului ca era inca eruptie de la varicela si medicii au refuzat...asa ca am stat in spital, lichide multe, impachetari, doze de antitermice calculate si recalculate, supozitoare etc si cu toate acestea nici in spital nu i-a scazut mai jos de 38,8.Pana la urma aseara a facut un puseu fff puternic de 40.1, a varsat mult din cauza temperaturii mari, dupa ce a varsat temperatuta a inceput sa scada usor usor si in 2 ore avea 37.1, dimineata parca nu ar fi avut niciodata nimic, avea 36.6 asa ca ne-au trimis acasa, mai dam 3 zile antitermice si gata.
Explicatia medicilor a fost aceea ca a fost o infectie virala puternica dar nu imi pot spune sigur ce si temperatura mare s-a datorat faptului ca are un sistem imunitar puternic care lupta cu boala
Deci acum suntem acasa, mai bine si ne revenim.

Mergi la inceput

Of, Ralukutzza, m-am gandit ieri la voi, asa insistent, acum se explica de ce... seara n-am mai avut net, voiam sa scriu sa intreb ce mai faceti, unde-ati disparut... Multa sanatate Biei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Of, Ralukutzza imi pare rau de asa experienta! Sanatate multa! Ma bucur ca sunteti acasa! Se pare ca pe cat se simple sunt bolile astea ale copilariei, pe atat de varza fac sistemul imunitar. Similar am patit cu uca la 8 luni jumate cand mi-a facut rubeola. Dupa ce am scapat de bubite, ne-am trezit cu o stomatita aftoasa si cu pusee mari de febra, de a stat 10 zile pe antibiotic.

Steliana cu mult drag te asteptam maine cu Alex acasa! Sanatate multaaaa!

poze-Luca la 2 ani

Mergi la inceput

Da, Steliana, sa ajungeti cu bine acasa si cand aveti timp, dati-ne si noua un semn! Pupam mamica, Alexu' si pe puiul Cris!

Mergi la inceput