Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (129*)
Raspunsuri - Pagina 5
Otiliav spune:
Ginye, vazut Edi, placut baiat frumos, cicatrecea e putin vizibila. Acum ramane de vazut cand ne-om intalni si noi. Poate in mai, ce zici?
Criss am vazut-o si pe carliontata ta. E smechera, isi scoate centurile de la scaun.
Dandusule dar ce-a patit scorpioanca ta frumoasa?
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Darling_ spune:
Eduard se mai uita si la
si mai ales la
m-a inebunit cu tuc tuc tuc de 2 luni. Il cant si la culcare...
Mirela_1 spune:
Of, of, Anes, multa putere iti doresc, sa treceti cu bine peste toate problemele. Dr gastroenterolog pt bebe mic nu stiu sa-ti recomand (doar pt adulti) dar pot sa-ti recomand pe dr neurolog pediatru Catrinel Iliescu (lucreaza la sp. Obregia si e si la cateva clinici private). N-am citit ultimele pagini, asa ca nu stiu daca ai primit si alte recomandari. Diana mea e urmarita de ac doctorita de cand avea 3 sapt. si mie mi-a facut o impresie buna intotdeauna. Mi-a fost recomandata de dr. Stanciu de la Budimex (e destul de cunoscut in Buc). Dianei i s-a facut o ecografie transfontanelara la 2 sapt de la nastere si s-au obs niste urme de hipoxie (sigur nu ma exprim corect dar nu mai stiu termenul) care s-au resorbit pana la 3 luni, dar a fost urmarita de neurolog din ac cauza (mai mergem si acum pentru siguranta). Slava Domnului se pare ca nu a fost nimic. Mi-a placut la ea ca nu s-a repezit sa-i dea medicatie din prima (facuse si convulsii, o data, la 3 sapt de viata) ci a avut rabdare sa vada daca e intr-adevar nevoie. Daca doresti iti pot da nr de la spital sau de la clinici.
Si Diana a avut probleme cu refluxul, dr Stanciu ii daduse un tratament pe care totusi nu l-am urmat; doar i-am pus salteaua la 30 grade si problema a inceput sa se atenueze abia cand a inceput diversificarea, dupa ce a stat in fundulet etc. La bebele tau e posibil ca voma sa fie si din cauza gavajului, poate dupa ce scapati de tub nu va mai avea problema asta.
ginye55 spune:
Multumesc fetelor pt aprecierile la adresa piciului meu!
Otilia mi-ar face mare placere sa ne intalnim.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginye55 Multumesc fetelor pt aprecierile la adresa piciului meu! Otilia mi-ar face mare placere sa ne intalnim. Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008) |
Am uitat sa te intreb. Conduci, ai masina? Ca asa ar fi super simplu sa te invit in provincie adica la 20 de km distanta.
Adriana, si mie mi-ar face placere sa ne vedem in formula noua . Venim la inceputul lui mai. Cred ca in prima saptamana facem botezul Iuliei, in we urmator se casatoreste fratele meu. O sa fim cam pe fuga din cauza scolii ca eu sunt in concendiu si as avea chiar multe de rezolvat.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Otilia mi-ar face mare placere sa ne intalnim. Am uitat sa te intreb. Conduci, ai masina? Ca asa ar fi super simplu sa te invit in provincie adica la 20 de km distanta. |
Eu nu conduc, dar ne poate aduce tati.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
mnarcisa spune:
Dragele mele am intrat sa va salut.
Am 2 minutele libere.
Anes imi pare rau de tot sa trebuie sa treci prin astfel de momente. Imi pare si mai rau ca nu stiu nici un dr.
Vreau sa le dfelicit (pe noile mamicute (aici nu voi numi pe nimeni pentru a nu omite pe cineva)
Eu am ramas in continuate acasa sa am grija de copii. Mai avem foarte putin si ne mutam in casuta noua pe pamant.
Copii sunt foarte incantati.
Si eu abia astept. Pentru moment copii sunt la bunici in Bucovina si se distreaza pe cinste. Profit si eu de acerste momente si savurez linistea. E asa liniste in casa de ma simt ciudat.
Am vazut ca ca ati arat la ce se uita piticii voisti. Mara se uita la desene animate. Are cateva care ii plac mult: Frumoasa si bestia, Cenusareasa, Degetica si pe locul I sunt pisicile aristrocrate. Nu prea ii plac cantecelel de copii mici.
Au cam expira cele 2 minute asa ca ma intorc la treaba.
Va doresc o zi minunata si insorita.
Miky-ea spune:
Am vazut poze superbe cu domnisoara Sofia,care e copia mamei(apropo,Cris arati f bine,esti fresh),puiutul scump Tudor Stefan de Bebecris, zambaretul blondin Edi de Gynie ,Dimitrie si printesa Antonia (Eli ,sunt superbe si desenele din camera),viitoarea cantareata Sara a Ramonei(vad ac e si pupacioasa ), Diana cea cocheta de Mirela,cele 3 printese frumoase ale Otiliei...si sper ca nu am omis pe nimeni...
Ma gandesc in continuare la Alex a lui Steli si astept vesti bune.