Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (129*)
Raspunsuri - Pagina 4
manumanu spune:
Ma intreba cineva de perlute:
Tati: "Anastasia, tu esti fetita sau baietel?"
Ea: "Eu sunt Antatatia!"
Seara, inainte de culcare, dupa ce ii punem in patuturi, mai au cateva minute in care isi arunca unul altuia "doudou"-ii si rad in hohote. Cand ma duc la ei sa vad ce fac si sa incerc sa-i linistesc, Radu: "mami sa se duca dincolo, dincolo!!!". Azi-dimineata, Radu se trezise si se foia in pat... dau sa-l iau un pic in brate sa-l dragalesc si el: "Dadu nu vrea in bate, vea in patut!"
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
aleinad.g spune:
Eli, multumesc de intrebare, merg dupa-amiaza sa-mi fac o radiografie, dar cred ca de ce mi-e teama nu scap. Iar cu pictura, daca te perfectionezi un pic si mai cresc puii putin eu iti zic ca e rentabil. Am o prietena care a dat 10 mil acum doi ani pentru picturi in camera fetitei. Si n-a durat o saptamana toata isprava. In plus, poti sa incerci pictura pe sticla, e foarte apreciata. Oricum, daca te reprofilezi, iti promit sa fiu prima clienta.
Hera, ma bucur ca ati scapat usor. Acum suntem noi la rand. Sper sa fie si la noi tot tranzitorie treaba.
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleinad.g Ginye, nici eu n-am gasit pozicile. |
http://family.webshots.com/album/579680774pPlAhe
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
manumanu spune:
DANIELA, cred ca am pierdut ceva... radiografie?
GYNIE, ce baietel mare si frumos e Edi!!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
criss703 spune:
Anes multa putere tie si insanatosire grabnica micutului !
Printesa sper ca Alex e mai bine si se recupereaza (nu am mai citit de ceva vreme )
Anca sanatate lui Zibe
Bebecris felicitari pt. bebe Tudor !
pt. mamici si pitici !
http://family.webshots.com/photo/2224444770104281140uopQjQ
eliza_cri spune:
manumanu si otilia ce imi place cum copestiti cum vorbesc comorile voastre
manumanu referitor la radiografia lui aleinad este vb de un canin pacatos
criss cred ca tati este topit dupa fetita care este mami toata la indigo, e superba pentru fete
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele
monicus spune:
Superbe pozele... super faine.. o cozonacica tare dragalasa cu rosu in obrajiori.. si observ ca v-ati distrat pe cinste.. Sa va priasca si sa veniti mai des cu poze.. pentru ca admir foarte mult pozele cu cozonaceii nostrii drag. Mai, dar seamna atat de tare cu tine mamico... doua printese are tati.. ce mi-a placut intr-un mod cu totul aparte este modul cand ati "prins" "trandafirul". Sa va traiasca printesica dragalasa. Pupici...
Citat: |
citat din mesajul lui criss703 Anes multa putere tie si insanatosire grabnica micutului ! Printesa sper ca Alex e mai bine si se recupereaza (nu am mai citit de ceva vreme ) Anca sanatate lui Zibe Bebecris felicitari pt. bebe Tudor ! pt. mamici si pitici ! http://family.webshots.com/photo/2224444770104281140uopQjQ Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008 PovesteaNasterii www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi |
Ramo2007 spune:
Buna,
Am vb cu Steliana, Alex e bine, maine urmeaza o noua radiografie, dupa care vom stii ce urmeaza.
Mai multe am scris la grup.
Sara e infundata de ieri, mucisori lipiciosi pe care-i aspiram...punem picaturi...
O sa incepem cura cu Bronhovaxon de acum...anul trecut am inceput in martie.
Sambata mergem la control la dermatolog si luni repetam analiza sa vedem daca a disparut candida si ce facem cu stafilococul auriu.
dandusa spune:
fetelor,va rog dati-mi pe pm nr lui Anes!
vreau sa-i recomand spitalul si dr neurolog la care am fost in Nov cu Crinuta.toata echipa din sectie au fost oameni in adevaratul sens al cuvantului
Darling_ spune:
Buna,
La noi e asa placut afara, e soare (si cand e soare aici chiar apreciezi asta) au rasarit zambilele si narcisele, miroase a primavaraaaaa
Multumesc tuturor care l-au urat pe sotul meu. Si aici si pe grup.
Otilia ce-mi place cum isi spune Elisa, Eia Deea. Ai mei se culca de la 8 si ceva 9. Edu se trezeste la 7, 7 jumate si chiar daca se trezeste mai devreme e in grija lu ta’su. Alex face ochi pe la 6, dar apoi adoarme iar si mai trag si eu un pui de somn. Se mai trezeste si Eduard noaptea cateodata, cand cade din pat si nu-si gaseste un loc bun de dormit pe jos.
Alex La Multi Ani, sa fii sanatos puiut puternic, sa te faci maaaare si frumos!!!
Bebecris ce flacau pletos ai. Leeloo multumim pt poze.
Flori am vazut poze si cu stelistul tau. Cu cat creste cu atat sunt mai frumosi si expresivi ochisorii lui. Imi place freza! Si mi-a placut mult poza in care doarme pe tine, transmite multa liniste…
Hera bine ca ati rezolvat-o cu febra si e puiu bine.
Daniela si eu am pierdut firul, de ce ai nevoie de radiografie??? Sper sa fie totul OK! Aha am citit acum postul lui Eli.
Criss am vazut poze si cu voi, plimbaretilor!! Sa nu-mi zici ca ati ajuns pe jos la 1400? Scumpa foc Sofi, mi-a placut cum converseaza cu Muti.
Monicus
Ramo multa sanatate Sarei!