Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (129*)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Eli,ai grija cu,ufff ce te mai chinui si tu cu mulsul.Cat despre pregatiri mai las-o si tu mai usor,nu te stresa,important e sa fiti bine cu totii.
Sanatate multa puiutilor bolnavi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Eli, sa aveti parte maine de o zi insorita, si la propriu, si la figurat, sa va bucurati din plin de crestinarea micutei. Si tu, lasa prostiile, gandeste-te la partea spirituala, nu la praful din coltul casei. Ca oricum, banuiesc ca intra toti cu incaltarile in picioare si se face totul varza. Ai grija cu sanii aia ca m-ai adus la disperare, cat sunt de maltratati.
Eli, Manu, Darling, multumesc pentru urari, am scapat de interventia mai simpla care a rezolvat efectul, o sa urmeze peste o luna, doua cealalta mai complexa care sa rezolve si cauza.

Mergi la inceput

Darling, mi-a placut la nebunie locul de joaca. Cu dieta am batut pasul pe loc, dantura m-a tinut departe de alimente o perioada, dar acum recuperez.
Ma bucur ca Bertha e bine, poate printre picaturi mai reuseste sa ne mai povesteasca despre frumuseti. De par ce sa zic, Darius e mic, nu realizeaza, dar pe Teodora eu am ciopartit-o. Cu acelasi scop, sa-i mai tai din breton sa nu-i intre in ochi. Nu stiu daca s-a miscat ea sau n-am apreciat eu distanta dar am ajuns la cativa mm, nici macar un cm nu mai avea. Acum i-a mai crescut putin.

Mergi la inceput

Anca, , Thea e bine, mai muceste din cand in cand, dar, per ansamblu, e bine. I-a rasarit si ei, in sfarsit, un canin, acum se chinuie cu al doilea. Astept cu sufletul la gura sa vad daca-i ies toti sau seamana cu mine. Sertarele n-are sens sa le legi, poate doar pe cele la care umbli rar. Ca altfel stai toata ziua sa legi si sa dezlegi. Eu am facut un compromis, i-am lasat ei doua sertare, am mai ridicat din obiectele periculoase, umbla unde si cum vrea. Acum a inceput sa se plictiseasca, vad ca nu prea isi mai baga nasul.

Mergi la inceput

Cristina, nastere usoara, fara probleme. Frumos nume i-ai ales, normal ca-mi place ca am si eu un Bogdan. Nascut tot pe 24 (dar mai) si tot cu nume de Arhanghel, dar Mihai. Daca seamana cu al meu va fi destept, dar capos. Pana la urma, cam asa trebuie ca sa reuseasca in viata. Dar, pana atunci, ma termina pe mine.

Mergi la inceput

Fluturasha, eu folosesc salin 2 din septembrie. Merge non stop noaptea. I-am mai facut o cura de imunogrip junior prin noiembrie. Nu stiu daca ele au avut efect sau a fost doar noroc, dar pana acum n-am avut episoade de speriat. Doar muci si cate un 38,5 razlet.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

us

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

buna fetele

gata am terminat tot tot, totule luna, masa e gata...acum invitati sa imi vina ca pana acuma taraira tel ca nu pot veni, ba unu , ba altul ca au nush ce prob..in fine...macar nasii si mosii sunt pe drum deja...ca sunt veri de print oata tara tm, b, dj, mh,...apoi cu cotet cu tot 23 de perosane...a imbaiai si copii mai ramansaram noi da se rez si asta

multumim de urari ..abia astept baita

fug. va pup ne auzim dupa si dau si upload atunci

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eli sa aveti o zi asa cum vi-o doriti!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Daca va intereseaza este colectia baby genius de vanzare in auchan la 8.99 bucata. http://www.provideo.ro/Catalogs/DVD/Colectii/Colectia-Baby-Genius/5798q.aspx
Iulia e foarte incantata de dvd-urile astea. A invatat foarte multe lucruri din ele.

Mergi la inceput