Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (129*)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Fluturasha ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Pe seara intru sa va salut si eu.
Am fost plecata la parintii mei dupa copii. Nu mai faceau fata cu asta mica. Cu toate ca nu a facut o forma grava de stomatita a fost un chin. Acum este mai bine, mai area doar cateva bubite si sper sa ii treaca zilele astea. A facut si panaritiu la 3 degetele (isi manaca unghiile).
Am mers cu trenul 8 ore. Marutei ia placut tare mult. Dimineata nu vroia sa iasa din gara. Vroia sa stea sa vada cum vin si pleca trenurile.
In aproape trei sapatamani cat a stat acolo a invata multe lucruri noi. Vorbeste si mai multe, oricum vorbeste foarte mult. A vazut cum face gaina oua, vacuta lapte. Acum povesteste tuturor.

Eliza sa iasa bine toate. Ai muncit nu gluma.

Cristina nastere usoara si sa ai un bebe sanatos si mancacios.

Am vazut ca nu sunt singura cara ma confrut cu kg in plus. Desi in timpul sarcinii nu am pus acum am ajus canu ma mai pot imbraca cu nimic. Eu mai am putin de tot si ma mut la casuta. Acolo am amenajat o camera speiala unde va fi sala, cu tot felul de aparate. Acum nu voi mai avea motive sa nu fac. Plus ca voi avea si curticica si eraj asa ca am de urcat si cobotat scari la greu. Sper sa dea rezultate. Am inceput (nu foarte serios) un regim cu ceauri de plante. Nu am eu timp acum sa il urmez asa cum ar ttrebui.

Va pupic si va doresc o searaplacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Steliana si Alex sunt acasa!!!!!!!!!!!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Noi suntem de aseara cu febra...iar...38.5-39.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Noi suntem de aseara cu febra...iar...38.5-39.

daca ai cui cere o parere avizata n- ar fi rau ... s- ar putea ca tratamentul sa nu fie suficient ... pe mine la spital m- a intrebat dr cu ce am fost tratata cand eram mica pentru amigdalita si , din pacate pentru ca am facut des mi- am adus aminte, i- am raspuns- penicilina, ce sa imi dea pe vremurile alea . Tot dr a zis vedeti ? Asta este tratamentul cel mai veritabil pentru infectia in gat.
Ori nu e doza destula ? Ma gandesc ... eu i- am dat lui Rares 3,5 si are 12 kg ...
Aveti mare grija, au fost in aceasta iarna multe cazuri de scarlatina.Un caz de scarlatina dezvolta pe langa muuuulte amigdalite urate... tot de la dr am auzit.
Sanatate multa!
Nici noi nu ne laudam ... si pe Rares il incearca ceva ... din nou ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Steliana si Alex sunt acasa!!!!!!!!!!!

SUUUUPER !!!
Mai avem sa o stim pe Anes acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Cristina nastere usoara si bebe sanatos!

Ginye multa sanatate puiutului!

Multa sanatate si lui Alex si putere Stelianei!

Eli cum a fost botezul?

Narcisa felicitari pentru casuta!

Daniela cred ca o sa iau si eu Salin 2.

Darling asa zic si eu cu mobilizarea, mai ales pentru gimnastica. Doar zic. E jale, in fiecare zi ma gandesc ca trebuie sa fac si ma trezesc ca a trecut ziua si nu am facut. Si acuma vine primavara...

Despre Anes ce mai stiti?

Manumanu ce-ti mai fac puiutii? Pe noi ne-a innebunit Iulia cat vorbeste...Acuma e la etapa 'de ce', 'da de ce' si zice intr-una pana ii raspunzi si ii convine raspunsul...De abia astept primavara sa iesim mult afara. Asa s-a plictisit in casa mai ales ca a fost racita si luna trecuta si luna asta - acuma e de 2 sapt si nu i-a trecut de tot.

Alra ce mai fac fetele?

Oti pe unde esti?

Anca ma bucur ca z e mai bine.

Sunt super happy, Delia doarme de 3 nopti cate 9 ore. Nu am mai dormit asa de multe ore legate de 3 ani!!!!

Am pus poze cu fluturashele mele.

Mergi la inceput

Cami si eu am zis ca nu e doza suficienta de antibiotic...2,5 ml la 15 kg. Azi am chemat dr acasa. Sa vedem cand vine. De aseara a tinun 39-39.5 pana azi dimineata la 4.

Fluturasha

Sanatate multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Aoleu, Gynie, ce noapte ati avut...

Ma bucur ca Steli&Alex sunt acasa, vrem s-auzim de-o recuperare fara medici si spitale.

Draga de Anes, fetelor, mi se umple inima cand imi spuneti c-ati fost cu toatele si-ati vizitat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

suntem acasa, iar
parca am fi petrica si lupul.
acum venim, acuum plecam
maine ma duc doar eu la spital si mai vedem

gynie, fa-i impachetari
o sa urle rau, dar trebuie sa ii scazi temperatura
circula o viroza nenorocita, cu febra mare (care tine si 7 zile). Cris a avut-o.
off, sunt daramata. vreau somn, mult, mult si daca se poate si fara griji??? cer prea mult.

Mergi la inceput