Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (129*)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

oti nu ma supar draga mea multumesc de grija

asa este cand esti prea ambitios...eu zic ca o sa fac pana la urma un aperitiv bogat cu tot cumparat si praji tot cumparate deja am dat comanda..ca nu are sens sa mai fac si altceva mai ales ca la 11 e baita si la 15 e masa deci un aperitiv si praji cred ca vor fi suficiente pana la masa propriu zisa la local. il astept deseara pe ionu dam cu aspiratorul numai batem niciun covor, lenjeria o schimbai de azi, perdelele le-am facut din week-end, mai am sa calc pe cea din sufragerie, dar deseara dupa ce vine mama sa stea cu fata.asa baia mai avem de facut vineri seara si sa fac curat la baie apoi si la bucatarie si gata...cand citesc din urma ma ia cu groaza..in fine reusi sa scot 40 ml de lapte din sanul afectat deci tot e un progres

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Prezent fetelor ca va ganditi la noi.
Raluca ma bucur ca pitica e bine si ca tie ti-au iesit analizele cum trebuie.Slava Domnului ca te-ai linistit!Imi inchipui ca stresul a fost imens.
Eli, imi pare rau pt problema cu sanul, las-o mai usor si cu pregatirle pt botez ca nu le poti face singurica pe toate...la petrecere n-o sa mai fi in stare de nimic.printesa e dulce foc...iti vine sa-i papi falcutele...si gropita din obraz m-a dat pe spate.

Nu mai pot scrie cand e Sara treaza ca nu ma lasa.
Face tratament in continuare cu creme, e mai bine, sambata viitoare mergem la control si in fc de ce zice dr repetam analiza.
Cred ca-i vor da toti dintii...mai are 2 canini si maselele..deja caninul din stg jos se vede un pic...e fff agitata, vrea atentie, e innebunita dupa Clopotica, tipa prin casa Zana Zana, cand vrea sa se uite la ea.
De vreo 3 zile doarme la pranz cate 3 ore, seara se culca intre 22 si 23, iar dimineata trezirea la 8.
Maine pleaca tati la team buliding si noi mergem sa stam la parintii mei.Vom fi rasfatate, o sa dorm si eu la pranz...ne plimbam prin Cismigiu dc e frumos, dc nu, stam in casa si ne jucam.
Eu am rezolvat cu somajul, in martie iau primi banuti, s-a gasit cartea de munca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Daniela, Corina multa sanatate!

Eli sper sa treaca repede problema la tz, mai las-o incolo de treaba, ca nu asta-i important acum…hm vobesc si eu, ca-i usor de dat sfaturi…..e bine totusi sa te menajezi ca vezi ca nu ai timp de respiro sa-ti revii deci nu-ti permiti sa se intample ceva cu tine. Am vazut-o pe zana zorilor cum sopteste ea “vorbe dulci” lui mami, asa m-a emotionat….si e o frumooooaaasa si cu si fara cercei!

Manu multa sanatate mamei, sper ca s-a stabilizat tensiunea la o valoare normala.

Malinas, Ralu, Manu jos palaria fetelor, felicitari pt mobilizare!

Steliana, Anes multa sanatate la pui!

editez ca nu stiu daca a nascut Madutza???

Cristina-ph urmezi tu, cum mai esti???

Mergi la inceput

si noi am programat botezul, pe 27 martie.

stau f prost cu timpul liber, Eduard nu mai doarme la pranz, Alex se trezeste la 2 ore noaptea de 3 saptamani. Merg cu Alex la masaj, pe Eduard il duce ta'su www.tumbletots.com/programmes.php?ID=4" target="_blank"> aici . La prima sedinta a muscat un baietel ca i-a luat-o inainte si a plans o jumate de ora cand s-a terminat totul, nu vroia sa inteleaga ca-i gata, e randul altor copii. Ma rog, mai erau si altii ca el. Ultima oara a fost mai bine, incet incet sper sa invete sa-si astepte randul, sa asculte cand i se cere ceva. Azi am fost cu trenul la "oras" , nu pot sa va explic ce extaziat era ca merge cu Thomas. Nu a vrut sa stea in carut insa a mers tare cuminte de mana, se uita in stanga si-n dreapta dupa masini si-mi arata ca e periculos. Am mers si la o pizza, Doamne cati nervi mi-am facut ca pana au venit aia cu mancarea eram deja satula . Cand, insfarsit a venit mancarea si Eduard s-a linistit a inceput jr sa scanceasca de nu mi-a mai ars de nik. Eh...crestem noi mari!

fetelor ce-ati mai facut cu dietele??? la mine-i jale ca toata ziua rontai cate ceva si se vede tare as vrea sa ajung cumva la o sala, si am una la 2 minute de mine, tr sa fac cumva sa ajung acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Off, Corina, Aleinad, multa sanatate fetelor.

DARLING, nu eu am scris de mama, de problemele cu tensiunea. Iar in privinta mobilizarii, cred ca te-ai referit la Mav, Malinas si Ralu, ele sunt "eroinele" care le-au ajutat cel mai mult pe Steliana si pe Anes.

OTI, nu stiam de laptele de care zici tu, probabil acela il primeste Ovidiu in spital... ai mei au primit FM 85, sub forma de pudra, iar Aptamilul special pentru copii cu probleme de greutate era tot sub forma de pudra. Sa dea DD ca, orice ia bebe Ovidiu, sa-l ajute si sa ia in greutate, ca pe urma va papa si el mai bine daca prinde puteri.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

DARLING, foarte fain locul de joaca unde merge Eduard! As vrea sa avem si noi asa ceva... super faza cu trenul. Noi inca nu suntem fani Thomas, dar lui Radu ii place "Cars", are si o pijama cu personajele si mereu imi cere sa-i dau "pantalonii cu matini".

ELI, ia-o-ncet ca te epuizezi in ritmul asta si fara ajutor! Lasa ca se fac ele treburile si mai incolo! Sa va bucurati de crestinarea micii printese!

ANCA, pe unde mai esti? Ce face Sara?

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Am vb cu bertha azi, sunt f bine insa e pe fuga tot timpul.

Au avut un mic incident cu darius care si-a testat veleitatile de frizer pe motzul abia crescut al sora-sii (da da, ioana are par!), cica sa nu ii intre in ochi. A taiat cam la 1cm ca sa fie sigur :))

Atat pt azi :). In rest sanatate multa tuturor si aveti grija de pitici ca primavara e cel mai afurisit sezon la viroze, mai agresive ca iarna

Mergi la inceput

Manu scuze, am fost indusa in eroare de un mesaj de pe grup, am crezut ca tu esti "galbensiverde". Chiar ma intrebam cum de te duci tu in weekend la Anes, ma gandeam ca ai treaba prin Bucuresti.

Gynie sanatate lui Edi

Ralu felicitari matusico! sa va traiasca nepotelul sa fie sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Eli, da` cat mai poti trage de tz? Eu renuntam demult... Si io te cert ca Oti, da` cu perdelele ce-ai avut tocma` acu? E botezul fetii, cine vine sa se uite la perdele sau la colturi, sa-i fie rusine!

Darling, cu dieta, eu am ramas cu foile lipite de frigider. Inainte sa-l deschid, ma uit peste ele, apoi il deschid, nu e nimic gatit, scot pate-ul de casa si bag cu paine. Dar am mai dat ceva jos, ca merg la scoala pe jos; economie la benzina + mersul pe jos, face fundu meu frumos! Imi ia o juma de ora la pas alert, vreo 40 de min la pas lejer. Asa ca am ora de miscare zilnica. Las ca vine primavara, il pui pe Alex in sling si iesi la aer. Edu chiar nu mai doarme la amiaza?

Manumanu, aici is. Deci Cars. Z mai nou e cu Spiderman. `Mami, `ai pune Paindenmen!`

Gynie, sanatate!

Teodora de Aleinad cum e?

Ioana deci ramase cu par.

Super, Ramo, vin si dintii vostri incet.

Z e bine, nu mai tuseste. Mai are pe-acolo ceva secretii, o mai aud, n-o mai aud, nu vreau s-o mai aud. O las in pace. In rest, devasteaza casa. Am impresia ca se razbuna oarecum ca lipsesc si eu masiv de-acasa acum. A reusit sa bata tencuiala jos de pe un perete (nu tot! acolo, vreo 10 cm patrati), scoate tot afara din dulapuri, nu le-am legat pana acu, tre sa incep, creme, sapun lichid, toate le goleste si le intinde bine-bine, scrie cu pixul pe canapea, se urca pe scaune la bucatarie si goleste cafeaua in supa (asta e ultima facuta, ieri)... dac-o iau sa ne jucam, vine, facem perechi de cartoane, puzzle-uri de lemn, il desenam pe georgica, omida, mac-mac, te miri ce, insa dac-o scap, sau daca e cu I. acasa, cand ajung si eu, imi vine sa ma intorc pe calcaie si sa plec. Zici c-a dat bomba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

Buna fetelor!

Da,eu urmez la nasteri...pe 24 avem programarea la cezariana,sper sa stea bebe cuminte in burtica pana atunci.
In rest suntem bine,chiar azi am facut o vizita pediatrei pentru un control general(ca sa stau linistita),pentru ca apoi imi va fi greu sa merg cu doi.Totul este in regula,noi nu prea am avut probleme de sanatate,doar ca ne luptam de ceva vreme cu constipatia,si bineinteles cu refuzul mancarii(mananca doar ce vrea el),incerc sa fiu mai relaxata,pentru ca altfel o iei razna cu piticii astia.
Nu mai spun de crizele de nervi,cu aruncat si tavalit pe jos,ca vad ca si voi va confruntati cu asta,asa ca se pare ca e normalitate in randul piticilor de 2 ani.
Le doresc sanatate multa cozonaceilor bolnaviori si multa putere mamicilor luptatoare,sunt cu gandul si sufletul alaturi de ei!
Va pupam cu drag!

Mamica lui Andrei Alexandru(23.nov.2008) 38+ Bogdan Gabriel

Mergi la inceput