Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (129*)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Intru pe fuga sa va zic ca am trecut azi pe la Anes. Ralucutza daca poti sa treci si tu maine pe zi cred ca ar fi bine, eu voi incerca sa mai trec si maine pe seara, dar sincer cred ca are nevoie de oameni cu care sa vorbeasca, iar eu azi am stat putin, ca eram pe fuga.Anes e obosita, dar este bine si pare optimista acum dupa ce medicii de aici i-au spus ca neurologic si tub digestiv bebe este ok. problema care trebuie rezolvata acum este faptul ca nu mananca si daca nu manaca nu ia in greutate si daca nu ia in greutate...nu e bine.

Am plecat de la ei asa cu o nemultumire, mi-ar fi placut sa-i pot lua acasa, ca sa se odihneasca si ea intr-un pat si sa mai aiba cu cine schimba o vorba.

Fug sa ma deratizez. Va pup si va doresc o noapte linistita.

PS. Nimeni nu mai stie nimic de Bertha?Incep sa-mi fac griji.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Malinas multumim pentru vesti. Ma bucur ca puiul mic e mai bine si sper sa inceapa sa manance. David ce mai face? Mai merge la cresa?

Zanele mele sunt iar racite. Am luat nebulizator omron, sper sa-si faca efectul ca m-am saturat de atatea medicamente. Are cineva aparat Salin S2? Merita cumparat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Malinas,multumim mult pentru vesti.Ce bine ca reusiti sa mergeti pe la ea.Sanatate multa puiului si sa dea Dumnezeu sa se rezolve toate problemele!
Fluturasha,multa sanatate fetelor!
Eli,da e printesa mea iubita,singurul regret e ca petrec putin timp cu ea...Asta e "boala" vremurilor noastre,suntem mereu contracronometru...
Eli,spor la pregatiri.
De Alex&Steli mai stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

ginye ce zice doamna 'doto' ? cum e Stef ? hai sa- i alungam pe toti care fac asa urat cu copii nostri !
o zi minunata tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Fetele am fost si eu astazi la Anes...am scris mai multe pe grup.
Ginye intra si spune-ne ce face puiul mic
Bertha chiar ca ma ingrijorez si eu, nu ai mai intrat de dinainte de sarbatori, ce faci, ce fac puii?
Nu are nimeni id-ul de mess al Berthei sau un numar de telefon, eu am avut id-ul ei de mess intr-un pm insa nu am stiut ca mesjele si pm se sterg la 3 luni si l-am pierdut.Haideti sa incercam sa dam de ea, macar un sms ceva.

Ramo tu pe unde umbli , Sara ce mai face cu iritatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

MALINAS, RALUKUTZZA, sunteti minunate, ce bine ca ati ajuns la Anes si Ovidiu! Scumpul mic, sper sa gaseasca solutia si pentru pofta de mancare... e asa de mic... stiu ca exista niste formule de lapte speciale, si picii mei au primit in spital asa ceva, se numea FM85 de la Nestle (de fapt se adauga la formula de lapte obisnuita), am vazut ceva similar si de la Aptamil in farmacie, recent. Cu el au luat f. bine in greutate.

BERTHA, RAMO, CORINA, dati un semn, fetelor.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Manumanu si Ovidiu primeste pe langa laptele formula AR si o formula speciala, un fel de lapte tratament cu ffff multe vitamine si alte cele special pentru copii subponderali, nu am retinut numele ca e complicat dar am inteles de la Anes ca nu se gaseste in Romania, este comandat de spital din Olanda si costa cam 100 lei flaconul de 100 ml.Ii da cam de 3 ori pe zi formula asta speciala si restul formula AR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna, fetelor!
Scuze ca nu am mai intrat, dar am 'desfiintat' calculatorul cand e Edi treaz...sta numai la el....vrea sa vada numai desene....asa ca mai bine fara.

Am fost aseara cu el la dr pt ca avea secretii puternice in gat si haraia f tare. febra nu mai facuse de ceva zile...dar bine ca am fost....are gatul varza, cu puncte de puroi. Asa ca e pe antibiotic.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

buna fetele

malinas, ralukutzaa bravo fetelor bine ca ati fost la anes ma bucur de asemnea vesti

manumanu de corina stiu eu ceva a fost bolnavioara raua ajuns si pe la spital,dar o las pe ea sa va povesteasca.
si aleinad si ea draga de ea s-a operat la dinte era si ea terminsata cu ate in gura si toate cele...le urez sanatate si aici

ginye bine ca ati fost la dotol si bine ca ati inceput tratamenutl...vezi nu degeaba am pus biciul in functiune...sanatate lui edi sa se faca repede bine

si de pe la noi vesti urate...stitit ca am pompa de la avent cu care ma mulg, ei bine steluta de la ea mi s-a fisurat si cand ma mulg tot sare adica dau de 3 ori din maner sare, dai desfa pune steaua la loc si tot asa...din aceasta cauza va puteti imagina ca nu mi-am putut goli sanii complet si acuma il am pe cel drept tare ca bolovanul..l-am masat, l-am bagat la dus..nici numai pot sa il ating la muls nu imi da laptele sunt disperata..azi-noapte am trecut pe antibiotic...e rosu rau deasupra memelonului si ma doare ......
eu cred ca e si de la efortul pe care l-am tot facut zilele astea stiti ca v-am zis ca sunt in curatenie generala...am dus niste mobila la tara a lui soacramea va puteti imagina ce a ramas in urma toata casa incurcata,apoi rearanjeaza corpurile ramase, fai patul sterge, aspira,spala...in fine cert este ca nu ma simt grozat

chiar citisem la inceputul anului ca va fi un an mai bolnavicios pentru persoanele de sex feminim..chia ara zice ca daca nu exista boli unele se vor declansa sau se vor acutiza cele deja prezente....unde vreau sa ajung de azi dimineata bunica nu se mai poate ridica din pat este a 3-a serie de acest gen..pe baza tensiunii..in fine probleme ca peste tot

e mai greu cu fata ca nu pot sa o prea ridic in brate ca am numai cutite in san..si treaba nu am terminat-o si maine trebuie sa fac masa pentru botez, de la salata de boeuf..pana la praji...nu va speriati mai cad si eu in depresie, dar in final ma resemnez si realizez ca nu are cine sa le faca..mai ales ca ionu e la scarbici, mama e cu a batrana si oricum ajungea dupa orelel 17..asa ca plange omule si taci toata treaaba iar o faci singurica...gata ma vaitai destul

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Aloo, Eli da-o incolo de treaba. De ce te chinui sa faci prajituri in casa? in Ro sunt atatea cofetarii si sunt convinsa ca si la voi in oras gasesti una cu bunatati.
Botezul se face pentru crestinarea copilului si normal ca se petrece, e o bucurie in familie dar nu trebuie sa fie o povara pentru mama.
Noi cand am botezat-o pe Elisa de abia ne-am descurcat cu imbracat/alaptat/schimbat scutece. Am fost contra cronometru desi n-am facut nici o pregatire acasa. De abia am reusit sa facem cateva poze inainte de plecare.
Si cand am botezat-o pe Ana acasa noi am facut salata si o friptura. Mama a adus sarmale si niste prajituri. Soacra la fel cu prajituri si tort.
Nu se merita sa-ti distrugi sanatatea doar ca sa faci tu tot tot. Destul ca ai doi copii in grija si curatenia.
Nu te supara pe mine ca te cert dar deloc nu te menajezi. Fa-ti viata mai usoara ca daca nu esti santoasa si odihnita e si mai rau sa nu aibe cine sa stea cu copii.

fetelor de milioane care o sustin pe Anes si pe Steliana.

Manumanu, am citit de lapte cu proteina de porc recomandat copiilor care au probleme cu digestia. Neocate se numeste acel lapte. Despre acela spui tu. Am inteles ca este foarte scump

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput