Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (129*)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

futuremother multumim de vesti...eu nu pot decat sa le doresc sanatate si sa le zic ca sunt in gandurile mele.speram intr-o evolutie favorabila a micului Ovidiu.Doamne ajuta!

miky-ea povesteste si tu ceva de scumpa ta.

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

eliza_cri ai o printesa minunata, zambitoare... si tu ai o voce atat de calda...este printesa ta cea dragalasa.. se observa ca iti doreai sa ai si o printesa in casa. Sanatate multa la ambii copilasi.. si tie rabdare si calmitate in continuare.

Amalia multumim frumos de informatii... si ne tii la curent.

Steliana sanatate multaaaaaaa.....si ne rugam pentru puiutzul tau drag.. sa fie bine.

MADUTZA-BRA nastere usoara si la termen... si sa ne gandim la tine sa ne scrii cum a fost.

futuremother multumim frumos de vesti... Ii uram sanatate multa micutzului ...sa se faca bine si sa fie un mancacios. Ma gandesc la ea .. si ma rog pentru puiutzului ei sa treaca cu bine peste tot si sa auzim numai vesti bune. Doamne ajuta!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Fetelor , multumim ca v-ati gandit la noi.Manumanu
Noi suntem in sfarsit bine, Bia a scapat si de bubite si de virusei, este bine acum, cu mai putina pofta de mancare dar asta este, ne revenim noi.
Analizele si biopsia mea au iesit bine, nu este cancer
Iar de aseara sunt fericita matusica a celui mai frumos baietel, cumnatica mea a nascut aseara la 21.15, la 36 de saptamani un baietel de 2.800kg si 49 de cm, apgar 10, sunt bine sanatosi si abia asteptam sa vina acasa.Sunt matusica pentru prima oara
Vreau sa urez multa sanatate lui Alex si fratiorului Cristi si multa putere Stelianei.
La fel si pentru Anes si puiutul micut, multa putere si sanatate si suntem alaturi de voi toti.
Ginye pupam ochiosul frumos sa treaca repede raceala
Eli "zana zorilor" este chiar o zana, este superba si are niste ochisori atat de expresivi ...pupam dulceata de fetita si pe fratiorul cozonacel care s-a facut mareee maree
Futuremothermultumim de vesti.Pana la urma poate ajunge cineva la Anes.Daca nu ma duc eu maine cu ceva mancarica si ce mai trebuie dar sa imi trimita si mie cineva nr ei de tel pe PM sa o pot suna inainte sa stiu unde ma duc.

Mergi la inceput

neata fetele

ralukutzza felicitari de vestile foate, foarte bune.Ma bucur din suflet ca a iesit bine analiza pacatoasa si ca fata e bine si fara virusache ....a si felicitari matusica

ginye ia zi pe la voi cum mai este a scapat edi de virusache?...pun biciul pe virusel? hai intra zine 2 vorbe

monicus

anes,printesa sanatate fetele si pentru ziua de azi si multa putere la puiuti Maica Domnului sa fie cu ei si sa ii ocroteasca

la intrebarile mele in prima poza era pavel, in a 2-a dimitrie si zana o cunoasteti .[ieri daca am facut curat prin toate cele cand am dat de poze asa m-a luat o iubire, o mandrie, o nu stiu ce si am vrut sa impartasesc cu voi clipele acelea]

sunt in zona fac ba una ba alta si astept banii sa pot sa dau drumul bine la treaba cum vin asa pleaca

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite

Mergi la inceput

Acum am vazut pe grup ca va ajunge Malinas astazi la Anes.
Daca cumva mai este nevoie de ceva ma anuntati si mai merg si eu.

Mergi la inceput

Asa deci pana la urma o sa trec si eu maine pe la Anes
Am vorbit acum si cu Steliana, puiutul este mai bine, nu a mai facut febra dar mai stau 2-3 zie sa termine tratamentul cu antibiotic.E veselic si vioi si se simte bine.Si pe Steliana am simtit-o tare bine din voce, mi-a parut ca si ea este relaxata si mai vesela asa .
Eli, Future mersi de PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

OOo ce bine ca Alex e bine.
Se poate sa fi luat ceva din spital si s- a declansat acasa, bine totusi ca nu a fost ceva grav.
Va pup cu drag pe toate si multumesc pentru mobilizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna, fetelor!

Raluca ma bucur mult pt vestile bune! Slava Domnului a esti bine!

Noi ne prezentam la dr azi, iar....Eli un bici nu ne deranjeaza.

Anes

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Ginye,multa sanatate puiutului!
MADUTZA nastere cat mai usoara si un bebe sanatos si mancacios!
futuremother ,multumim pentru vesti.
Anes,!
Alex,insanatosire grabnica puiule ,iar tie Steli multa putere!
Raluca,felicitari pentru statutul de matusa!
Eli,printesa mea este plina de energie,e un copil ambitios,vesel asta cand nu o supara durerile asociate eruptiei dentare.A inceput sa vorbeasca mai mult si mai bine.Seara de-abia astepta sa ne jucam impreuna...

Mergi la inceput

ginye na de aici soro sa plece toti virusachi

miky-ea ce frumos ne povesteste mami de fata ei

mno venira bani alocatia fiemi, lu fiumiu si indemnizatia mea in total 6 mil.....2 mil fata 42 dimi si indemnizatia mea restul....deh nu va speriati am indemnizatia asaa mica ca am inceput cic pe 12 ian deci am pierdut acele zile..bani respectivi tre sa ii primesc de la somaj..cand o sa vina nu se stie ca de la somaj nu i-am luat nici pe cei din dec, dar apoi pe ai din ian..pana la batranete ma rez astia ....merg sa cumpar bauturile si sa fac comanda de praji si gata banii

Mergi la inceput