Ian-Feb2011-Bv Baby, Ariana,Simis,Lo,Mel! (184)
Raspunsuri - Pagina 3

catal_ina10 spune:
Neata fetelor !
Multi, multi pentru sustinere!
Suntem de o saptamana si o zi acasa si abia cum am reusit sa intru pe forum. Printesa imi face un program de nu-mi vad capul. Am trecut pe rand de lipsa laptelui, zile obositoare in spital, colici inca de a doua zi de viata cand eu habar nu aveam ce are copilul si ma taram cu greu din cauza operatiei. Toate au trecut, mai putin colicii care ne mai viziteaza din cand in cand. Acum ne luptam cu organizarea noii vieti. Aseara micuta mi-a facut petrecere pana la 2 .
Incerc sa va citesc din urma, sper sa si reusesc.
Daca mai e cineva cu intrebari despre Municipal, trimiteti-mi PM.
dangabriela, un special pentru tine si Andrei. Sper ca sunteti bine.
Si sa nu uitam motatele de azi :
Hai Lo!!!
Sa-ti tii repede bebele in brate! Sa fie sanatos si voios!!!
Bravo Simis!!! Bine ai venit pe lume bebe Florin!!!
Mandra mamica de printesa Sara Maria

Wudy spune:
FELICITARI SIMIS!
BINE AI VENIT BEBE FLORIN!
Bebe Florin ce grabit ai fost tu....
Aveam de gand sa fac ceva smotru astazi dar nu mai fac nimic, chiar nu vreau sa iasa buburuza pana luni. Stau cuminte la patutz. HAI LO !
Bafta la doctor De_ea!
Alina viitoare mamica 38+
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

loutzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inaioana Loutzy, nu iti face griji pentru bebe, ca el e protejat de anticorpii pe care ii fabrici si ii dai prin laptic. Poti lua paracetamol (simplu, nu sinus) si orice dintre cele homeopate, spre exemplu oscilococcinum te-ar putea ajuta foarte mult. Multa sanatate! ![]() Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si Gruia (23 ian.2011) |
merci mult de sfat. o sa iau niste paracetamol sa vad cum ma simt.

Laura

jasmin26 spune:
FELICITARI SIMIS
BUN VENIT BEBE FLORIN
HAI LO;NASTERE USOARA
Crina,mami de baietel scump...
Lukas Christian
In sfarsit, suntem 3...!!!
Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Laura_Luiza spune:
Neata si de la mine!
Am intrat sa dau raportul, sunt tot 2 in 1, tot in asteptare, tot fara semne prevestitoare Astazi am iar monitorizare si o sa-i cer medicului sa-mi vada si colul, poaaate poate se intampla ceva pe acolo.
Doloress, vroiam sa te rog muuuult dar mult de tot ceva, imi explici si mie in cateva cuvinte de ce sarcina nu trebuie sa depaseasca termenul? Am fost ieri la diabetolog, dar parca am fost in transa si n-am deschis gura sa intreb nimic, am fost tare fraierica.. Insa mi-a spus ca daca pana la 40 de sapt implinite nu se intampla nimic, o sa ia legatura cu maternitatea sa declanseze nasterea. A spus ca pana luni,marti cel tarziu saptamana viitoare ma mai lasa.. eu ma bucur pt ca nuuuu maiiiii pooootttt!!! Nu mai am rabdare deloc..
Eu imi doream sa nasc azi..mi se pare o data asa frumoasa..Dar cui ii pasa de ce vreau eu
Va pup pe toate si felicit prospetele mamici

ziki spune:
neata!
si eu tot 2in1, si tot nerabdatoare...
abia luni ma cheama sa mai monitorizam lichidul, a scazut si bebelinul a incetinit ritmul de crestere.
Oricum, e ciudat la spital, era o tipa cu dilatatie 3 care facea tare urat ... m-am cam speriat
deci ramane luni sa vedem ce si cum, deocamdata, ramanem 2in1
si mie mi-ar fi placut sa fie azi dar nah... nu e cum vrem noi
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si
cu felix -> 38s
AMR 11 zile

Lorich spune:
ziki nu te speria asa usor; depinde de corpul fiecareia, eu la dilatatie 3 m-am internat (da zic sincer, eram in dubii daca s ama internez, nu durea deloc aproape) abia pe la dilatatie 5 am inceput sa-mi dau seama ca nu-i joaca; dar tu o sa ai happy durala ai uitat????
hai, curaj Zoe, fii barbata!
Laura Luiza hai c amai ai putin tare!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Laura_Luiza spune:
Am observat ceva gresit in listuta Datele din dreptul numelui meu nu-s ale mele... Nu ca m-ar deranja, dar m-am gandit ca poate se supara cineva si se gandeste ca sunt hoata de identitate

florintunde spune:
Buna fetelor
vad ca nu v-a servit nimeni cu o cafelutza,un ceai,un laptic.....a mai ramas niste paine cu ou daca vreti
Am o stare sa nu stea nimeni in fata mea..baietii au taiat-o de acasa...am rasturnat tot ce mi-a fost la indemana..inclusiv ulei incins..bine ca nu m-am ars...fac o varza cu carne..care cred ca nici cainii nu o mananca am avut niste carcei si amorteli azi noapte..iar am trecut pe magne b6
Stam f prost cu banii..crd ca si de aici atata tensiune in familie...sa am bani macar pt spital si dr..de ma apuca nascarea..bine ca ne-am luat masina scumpa.....miscare desteapta..dar nu-i voie sa ma pronunt
aaassa
SIMIS ...BRAVO MAMI!ESENTELE TARI SE TIN IN STICLUTE MICI!DECI CRESTETI VOI MARI SI TARI REPEJOR!BARBATEII MEI AMNDOI SUNT FLORINI SI NU SE LASA ASA USOR...ASA CA DOAMNE AJUTA..SA FITI SANATAOSI!AVEAM 4 ZILE DIFERENTA INTRE SARCINI..AI NASCUT INSEAMNA LA 37 SAPT..E OK..NU E PREMATUR!
LO! ITI MAI UREZ ODATA MARE MARE BAFTA !SA SCAPATI REPEDE SI SANATOSI!
Ralu Kara;trebuie sa fi foarrte nesimtit sa stai pana la 2 noaptea la o mamica care oricum e epuizata...sorry..asta e am ars si varza...nno bine!
aaa si SIMIS;La prima sarcina chiar am smotruit zi si noapte..la mama,la mine acasa..si am zis sa ma lase in pace ca io mi-s in forma..rezultatul a si venit la 32-33 sapt..un bebic grabit
DE_ea' iti urez bafta pe maine
MAYANE/DOLORESS ;multumesc pt incurajari
Loutzy' poti lua leacuri ce se pot lua si in timpul sarcinii...bebe e protejat..pupici..sa te f bine!
Yasmi;asta nu e sablon..la mine a masurat 2700 la 36 saptamani..Simis avea 2200 la 37 sapt...altele mult peste 3 kg...difera de la mama la mama de la bebe la bebe!
Tunde 37
saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Wudy spune:
Ziki, poate nasti luni, cu mine...
sa nu fiu si eu singura luni
sa fie o super galerie
Tunde, nu ne lasi fara galerie colorata, asa-i?
Alina viitoare mamica 38+
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"