Ian-Feb2011-Bv Baby, Ariana,Simis,Lo,Mel! (184)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata!!

se pare de bebe de Simis, Florin a vrut sa isi cunoasca mai repede parintii..s-a nascut azi la 0.39, are 2.2 kg, 42 cm, scor apgar 9, nastere naturala. sunt bine si sanatosi amandoi.
Felicitari mamico! bine ai venit bebe Florin!! sa cresti mare si frumos,sa-ti bucuri parintii!

si un mesaj pentru Tunde : ''spune-i lui Tunde sa stea locului cu harnicia ca precis si de la asta se trage''.
asta e valabil pentru toate mai..acu pe ultima suta de metri aveti grija de voi si lasati treburile pe altadata..nu pleaca casa nicaieri

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Neata!

Shubulina, daca alaptezi poti lua anticonceptionale Cerazette sau Exulton, astea sunt cele compatibile cu alaptatul. Daca nu, iei anticonceptionalele tale obisnuite.Oricum, cand incetezi alaptatul de tot, e bine sa schimbi monopilula (astea compatibile cu alaptatul) cu o pilula combinata, deoarece asta mono nu e prea sanatoasa pe termen lung.

RaluKara, inafara de ce ti-a spus Doloress, trebuie sa stii ca dupa ce masezi sanul in zonele cu lapte aglomerat, apesi pe "pompitele" de la marginea areolei, asa iese laptele. Miscarea e de usoara apasare si mai putin tras de ei, o sa vezi tu prin incercari mai exact. E foarte important sa scoti laptele de acolo, altfel risti o mastita ceea ce e mai dificil de suportat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata, fetele!!

WAW< Simis, mama, dar ce facusi??? ca tu erai odata cu mine!! Eh, vezi daca nu stai linistita?? Ce si-a zis baietelul:daca mama ma zgaltaie asa, probabil ca vrea sa ies...si a iesit!...Offf, important e ca e sanatos si tu la fel!Multumim de veste, Simo!
FELICITARI, SIMIS!!!
BINE AI VENIT, FLORIN!!

DEEA,bafta la dr! azi o sun si eu sa vad cand merg!

HAI, LO!!! NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!!!

Maine inchei sapt 37 si intru in 38...si tot maine imi vine vaccinul...Deci, o zi mare ptr ca tot maine incepe anul chinezesc...

A!!! Aveti grija fetele ca azi e sarbatoare maaareee...nu spalati, nu coaseti, nu nik...
Pupici!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 36s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna dimineata.
FELICITARI SIMIS!!!BUN VENIT BEBE FLORIN!!!
Monika-mai ai de stat cumintica o saptamana si poate veni bebe.
Va servesc cu micul dejun:ceai cu miere si lamaie,laptic,clatite si gogosele.

Andreea 38+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

'neata

FELICITARI, SIMIS!!!
BINE AI VENIT, FLORIN!!

HAI, LO!!! NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!!!

raportez o noapte de cosmar, cu plansete si gemete in continuu. Credeam ca s-a mai domolit pitica dupa noaptea trecuta cand am dormit cat de cat ( adica sugea la 2 ore si apoi adormea la loc). Ei bine....nu! Supt mai rar si frichinit tot timpul. Pe la 3 s-a trezit sotul si a luat-o el in primire, asa am dormit si eu pana la 6

Mai avem putin si ...ne facem noi mari

Bafta tuturor cu nasterea, lipsa colicilor si a bolilor ( Doamne fereste de asa ceva!), etc.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza mamici si burtici.

FELICITARI SIMIS!!!! BINE AI VENIT PE LUME BEBE FLORIN!!!sa fiti sanatosi. SImis sa ai laptic cat mai mult pt puiut, iar Florin sa fii mancacios si cu cat mai putini colici.

HAI LO!!!

Eu am prins o raceala si nu stiu de unde. Toata sarcina nu am racit si am pus-o acu. Sper sa nu o ia si puiul meu. Nu ma doare capul, doar am nasul infundat si imi curge. Nici nu stiu ce sa iau pt raceala asta.

VA pupacesc pe toti, dar de la distanta sa nu luati raceala de la mine.

Laura de dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Loutzy, nu iti face griji pentru bebe, ca el e protejat de anticorpii pe care ii fabrici si ii dai prin laptic. Poti lua paracetamol (simplu, nu sinus) si orice dintre cele homeopate, spre exemplu oscilococcinum te-ar putea ajuta foarte mult.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

HAI LO!!NASTERE USOARA!

Andreea 38+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

simis felictari!!!! bine ai venit bb florin!!

nah ca acum m a luat si pe mine frica......daca se naste bb acum asa micut este???

monika-bt....tre sa mai stam linistite macar o saptamana, apoi pot sa vina bebeii!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 17 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Felicitari Simis!!! Bine ai venit pe lume bebe Florin - ce nume frumos ai!!

Tunde I feel you, exact asa ma simteam si eu!

Shine ma sperii!!! pai asta e una din marile mele frici-lipsa de caldura pe ger- nu aveti un calorifer electric????/

Eu sunt la dupa o noapte de .... mai, multumesc Cerului ca Ana nu are inca colici sau nu s emanifesta prea urat, doar cu strangeri din picioare si scremete, insa...Robert a fost iar cu febra, a plans toata noaptea, ma cerea pe mine, ma duceam, il adormeam, atipieam si eu langa el, apoi se trezea fifi, mergeam s-o alaptez, adormeam acolo, se trezea Robert si tot asa pana dimineata.

Deci, cand simtiti ca nu mai puteti d eoboseala, ganditi-va cu 2 smecheri din astia cum e! Si poate vi s emai ridica moralul!!!

la multe lunite Catalina de Roxx!! Sanatate multa!
La multe lunite Diana Maria!
La multe lunite Darius!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput