remediu la trezirile nocturne ale bebelusului
Raspunsuri - Pagina 7
Sabina spune:
Nu sunt eroina, sunt rasfatata, si nu glumesc. ceea ce am facut eu e minimum de normalitate. Alte mame fac de o mie de ori mai mult, tin si toata casa!
Recunosc, de macare facea sotul meu, ca eu eram pe drumuri intre 2 alaptari. Si sunt convinsa ca de aia se trezea fetita mea, pt ca eu aveam alte preocupari in afara ei. Asa ca noaptea ma tinea langa ea cat putea.
Eu am cei mai buni pediatri din Ro la copii si niciunul dintre ei nu mi-a zis sa o sedez, ci mi-au explicat ca e o etapa fireasca si ca e un raspuns la situatia noastra paticulara (mama studenta etc).
Dupa ce ca eu eram in culpa fata de ea, sa ma pun tot pe mine in prim plan?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
Marawish, nu faci bine, faci RAU.
Te rog frumos sa te analizezi bine pe dinauntru si sa incerci sa vezi ca nu din rautate ne agitam noi aici, cidin FRICA!!!
Este foarte periculos ce ai facut. Ai dat copilului medicamente de care nu are nevoie.
Achizitiile motrice reprezinta un mare motiv de agitatie, de aia se trezeste des.
:((((
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Laura25 spune:
Burtocika, da! Baiatul meu se trezea din ora in ora si chiar mai des in unele perioade (nu scurte acele perioade si chiar dese). Chiar si la 10-11 luni se trezea asa. Si zau ca era sanatos si s-a dezvoltat perfect. Am 'supravietuit' dormind cu el in pat si alaptandu-l la cerere (se foia, maria, ii ofeream sanul inainte de a se trezi de tot si adormem amandoi la loc).
Editez sa precizez ca in aceeasi perioada fata se trezea la 2-3 ore si de cele mai multe ori nu se trezeau simultan.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marawish intr-o saptamana, sper, o sa punem in functiune premergatorul |
Eu una sper ca nu o sa il puneti in functiune. Si ala este daunator copilului. Cauta pareri si poate te razgandesti. Lasa copilul sa exploreze lumea asa cum e dat de la natura in 4 labe, tarash.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
light spune:
Eu deja incep sa ma intreb oare cat timp o vei tine pe fetita sub acest tratament? Vad ca esti inversunata sa continui ce ai inceput si mi-e groaza la gandul ca nu te vei opri prea curand. Ce ar fi sa incerci sa mai intrebi inca vreo 2-3 medici? Poate te razgandesti.Si legat de premergator, nici asta nu este o idee buna, da un google cu "premergator pro si contra" si te vei lamuri.
my deviantArt GalleryUna Pe Zi de Victor
mari_paun spune:
Petru a avut o vreme cand se trezea mai des si eram teleghidata, noroc ca mi-am achizitionat din timpul sarcinii un balansoar in care ma puneam sa alaptez, il sprijin pe perna de alaptat si pot sa motai stiind ca bebe e in siguranta si nu il scap.
Ema in schimb m-a terorizat pana la 2 ani si apoi a avut o perioada in care se trezea noaptea pana la 4 ani...mergeam pe pereti imi venea sa adorm pe birou...eh, a trecut si sper din suflet ca Petru sa fie asa cum e acummulta vreme somn de 8 ore/noapte
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli deci a avut dreptate denizel: la gunoi! |
Daca asta e concluzia, dupa tot ce s-a discutat aici, ma retrag si eu. Nu avem dreptul sa judecam pe altii! Credeam ca forumul DC e un loc unde gasim sfaturi, suport, mai ales in cazul unei mamici aflate aproape de depresie, si care nu a facut cea mai buna alegere (din punctul meu de vedere). Si mai ales ca suntem toate mamici, si stim ce greu e la inceput, si stim cata nevoie avem de incurajare, si nu de pus la zid. Iar jigniri de genul "si e profa de liceu, nu lelea Floare de la tara" sau "hai sa postam pe wall-ul facebook-ului una, alta" (desi spuse in gluma), sau ca e mama egoista- sunt atacuri clare la persoana ei. Eu nu le-am perceput ca pe glume, iar asta ma face sa ajung la concluzia ca mi-am pierdut eu simtul umorului, nu? Mie nu imi vine sa rad deloc. Nu ne obliga nimeni sa procedam ca si ea, sau invers- nu e copilul nostru sa ii spunem cum sa il creasca. Putem doar sa o sfatuim, sa o incurajam, sa ii impartasim din experienta noastra (cu bune si rele).
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Sa-l ajutam pe Alex
Ilinca_M. spune:
LA GUNOI!!
E clar ca ne-am racit gura (sau ne-am incins tastatura:)) de pomana. Marawish le stie pe toate si e impacata si senina cu ce a facut.NOI suntem IGNORANTE si PROST INFORMATE (si eu sunt lipsita de logica:))) Da' tie cine ti-a "betonat" asa logica? Ma indoiesc ca Draghici:P), noi trebuia sa punem intrebari suplimentare si apoi sa aplaudam. Caci ea are o fetita isteata si energica pe care o sedeaza (ii induce "stari de oboseala" ca urmare a administrarii unui medicament recomandat pentru o afectiune pe care fetita nu o are!!) si pe care o va pune in premergator, caci si ala e foaaarte sanatos pentru copii, probabil i l-a scris don' doftor pe retzeta, alaturi de ketof si ce alte matragune i-o fi dat.
Si Burtocika, oricat ti se pare de nefiresc, sunt si copii MAI MARI de 7 luni care se trezesc periodic din ora-n ora. Majoritatea celor alaptati, dar nu numai. A, marawish mai da o intelepciune pe goarna:"un copil nu se poate dezvolta sanatos fara 10-12 ore de somn LEGAT". Inseamna ca forumul asta e plin de copii nedezvoltati si bolnavi din acest motiv...
Iaca, fiica mea intr-un an si 9 luni de zile n-a dormit noaptea mai mult de 3-4 ore legate (tot la maximum 4 ore e o pauza de tzitzi) si zau ca e foarte bine dezvoltata si sanatoasa. Si da, periodic, de cate ori i-a iesit un dinte/masea/canin s-a trezit cate o saptamana sau doua din ora-n ora. Dar unii nu pot face diferenta intre normal si patologic.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
katalina spune:
Marawish, te rog eu sa mai ceri si parerea altui pediatru
NEdormitul noaptea e normal sa zic asa si pt mama si pt bebe,este o etapa care va trece,si ignora tratamentul acelui medic ,nu este ok,au dreptate fetele.
Eu te invit la topicul"Delfinasi jucausi de iulie -august",cind e nascuta fetita ta?
rodyka spune:
sunteti rele, tu mamici! dar RELE! adica daca nu va place sau nu sunteti de acord cu metoda ei si a pediatrului, v-ati spus punctul de vedere si gata, e alegerea ei si de acum incolo, cu premergator si toate celelalte!! dar ati facut din subiectul asta o troaca de porci, in care sa va varsati oful pe mame denaturate si doctori incompetenti. aici s-a vrut un dialog civilizat, din cate inteleg eu. si nu cred ca faptul ca esti profesoara sau lele te faci sa-ti iubesti mai mult sau mai putin copilul si sa-i doresti binele/raul. daca sunteti asa obosite ca nu va lasa copiii sa dormiti, pai profitati acum, in loc de a posta de 100 de ori acelasi lucru!! cred ca v-ati facut intelese din prima, nu e nevoie sa ne laudam care e mai rasfatata, care are un pediatru mai renumit sau care a dormit mai putin in ultimii ani...
mi se face lehamite deja, balaceala placuta in continuare!
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)