remediu la trezirile nocturne ale bebelusului

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Am avut dreptate, dar nu cu gunoiul . Topicul nu trebuie aruncat la gunoi, fiindca acolo il mai poate citi cineva. Topicul trebuie pur si simplu sters de pe DC!!!
Chiar nu pot intelege cum de asemenea sfaturi au trecut de moderare si au aparut pe DC :(.

Am avut insa dreptate spunand ca o sa apara corul bocitoarelor mamicilor-victime .

Citat:
chiar daca, sunt constienta ca pentru ca un copil sa fie sanatos,puternic si sa creasca are nevoie de 10-12 ore de somn neintrerupt noaptea.

Asta nu o aruncam in neant, merita sa o punem la Perle d-ale informatilor .

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Fetita mea se trezea din ora in ora sau din juma in juma de ora la varsta aia.
Si iata ca are 8 ani, scrie povesti, publica poezii in volume in urma selectiilor de la Uniunea Scriitorilor (deci nu la editura lu unchiu'), canta la pian si deseneaza ca Ilfoveanu.
A,. si se joaca cat vrea ea si se duce singura sa-si faca temele, pe care le termina repede ca sa aiba timp de harjoana, asta ca fie clar ca nu e impinsa de la spate de mine :P

So? unde e nedezvoltarea ei?:))

Cred ca exemplul fetei mele este unul cat se poate de optimist :P, ca sa vezi ca nu doar mamici de bebelusi scriu aici.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Marawish, daca intr-adevar vrei sa ajuti, asa cum ai declarat, spune-ne si noua cine e celebrul medic pediatru...

Iar daca vrei sa-ti ajuti si copilul, schimba medicul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nu cred ca mai este ceva de adaugat.
am aprobat si am lasat acest subiect deschis tocmai pentru ca marawish sa fie convinsa de faptul ca nu este in regula acest tratament, ca medicamentele magne+vitB6 sunt neurostimulante si nicidecum calmante, ca medicamentul Ketof nu este un calmant ci un antihistaminic cu efect secundar posibil de somnolenta.
in acest moment nu mai e nimic de adaugat.

Roxana

Mergi la inceput