remediu la trezirile nocturne ale bebelusului
Raspunsuri - Pagina 5
Vasari spune:
Trecand peste brutalitatea gestului, un copil de 7 luni care se trezeste constant din ora in ora cred ca are niste nevoi acute, nu e vorba numai de energie in exces, deprinderea de lucruri noi, etc.
Marawish, ar fi fost mai bine sa intri pe forum si sa ceri pareri inainte de "remediu". Poate fiind o fetita atat de isteata si intuitiva a preluat probleme care nu-i apartin neaparat. Iar sedarea sigur nu face problema sa dispara!
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
lisssa_ana spune:
wow...nu pot sa cred ca exista asa mame. Si eu ca si multe mame am stat langa patului copilului nopti la rand,am plans ca nu mai puteam,dar daca va trebui sa o iau de la capat o voi lua cu zambetul pe buze.
NIci cand am zburat 14 h cu avionul,la recomandarea unui medic,nu i-am dat medicamente de somn(antialergen) si avea 1 an si 4 luni deja.
Mama de Ana si 17+
light spune:
Marawish, uite ce scriu aceste mamici, le citez si eu, ca poate daca iti scapa postarile lor, o vezi totusi pe a mea.
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina Groaznic! este foarte periculos sa se dea unui copil vitamine fara a se depista in prealabil carentele. Este foarte periculos sa se dea medicamente antialergice unui copil care nu sufera de alergii. Orice medic care actioneaza ca medicul descris in primul mesaj ar trebui cercetat pentru malpraxis.Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Supradoza vitaminei B6 poate provoca anestezia buzelor si a limbii, diminuarea sensibilitatii tactile si chiar dificultati la mersExcesul de vitamina B6 este susceptibil de a produce neliniste nocturna si trairea prea vie a viselor.Magneziul in exces poate determina greturi, varsaturi, hipotensiune arteriala;, bradicardie, retentie urinara; apar apoi modificari electrocardiografice, confuzie, deprimarea sistemului nervos central, diminuarea reflexelor osteo-tendinoase |
my deviantArt GalleryUna Pe Zi de Victor
buli spune:
exces inseamna orice ii dai si nu s-a dovedit prin analize ca are nevoie.
imagineaza-ti ca bebe al tau are exact cat ii trebuie si tu ii dai suplimentar (nu doza de cal, ci suplimentar!!) - asta inseamna in plus, adica in exces!
si mai gandeste-te la ceva: multe mamici au trecut prin perioade grele cu copiii lor. unii erau chiar foarte bolnavi si au stat zile si nopti veghidu-i.
tu esti dispusa sa pui in pericol starea de bine a propriului copil pentru cateva ore de somn?
ps - sa stii ca vorbesc in cunostinta de cauza. am dormit prima oara doua nopti legate cand baiatul meu a implint 3 ani jumate. iar pe la 1 an a avut nopti cand ma trezea de 10 -15 -20 de ori. pe la 3-4 luni avea perioade de veghe noaptea de 3-4 ore.
buli spune:
inca ceva: starea normala a unei proaspete mamici e de maxima rabdare si empatie cu copilul ei.
daca tu nu simti asta, poate e cazul sa te vada pe tine un doctor, poate tu ai nevoie de magneziu samd.
crispro spune:
Nu as da niciodata copilului somnifere. Si al meu se trezeste des, de o vreme, ca ne luptam cu dintisorii. Am mai avut o astfel de perioada de treziri din ora in ora. Am citit carti, am reusit pana la urma sa il fac sa doarma mai bine (cu culcatul de seara mai devreme, cu ritual, cu mangaieri si leganat etc). Acum iar doarme rau(din cauza dintilor). Stiu ca va trece la un moment dat. Sunt obosita, epuizata si imi doresc sa dorm. Al meu nu doarme nici peste zi mult, ci doar reprize scurte de o jumate de ora, asa incat nu apuc sa ma odihnesc. dar tot nu i-as da somnifere. Nu sunt deloc de acord cu Marawish. dar mi se pare ca a fost foarte dur atacata aici si jignita (ceea ce nu e corect). Putem sa o sfatuim, sa i recomandam alte variante, dar nu sa aruncam vorbe atat de urate...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Sa-l ajutam pe Alex
Cristina_C spune:
citat din mesajul lui buli inca ceva: starea normala a unei proaspete mamici e de maxima rabdare si empatie cu copilul ei. daca tu nu simti asta, poate e cazul sa te vada pe tine un doctor, poate tu ai nevoie de magneziu samd. |
Kya spune:
crispro mie nu mi se pare nici ca a fost atacata nici jignita. Din contra, i s-a explicat foarte clar ce anume face gresit, i s-au dat o gramada de solutii alternative, i s-a explicat cum ii dauneaza toate astea copilului. Poate ca un pic mai dur, intr-adevar, pentru ca avea nevoie de un wake-up call!
In plus, toate aceste sfaturi au venit de la MAMICI, adica de la femei care stiu despre ce vorbesc, care au trecut prin asa ceva, si care au rezolvat-o intr-o maniera normala si sanatoasa.
Eu sper din suflet, pentru binele fetitei ei, sa citeasca tot ce se scrie aici. Chiar daca nu vrea sa raspunda, sa citeasca si sa bage la cap.
Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
rodyka spune:
citat din mesajul lui crispro Nu sunt deloc de acord cu Marawish. dar mi se pare ca a fost foarte dur atacata aici si jignita (ceea ce nu e corect). Putem sa o sfatuim, sa i recomandam alte variante, dar nu sa aruncam vorbe atat de urate... |
asa e, daca a deschis subiectul asta nu trebuie s-o punem la zid, poate una dintre multele mamici care stiu ce inseamna noptile nedormite o poate ajuta cu un sfat, cu o experienta care a avut rezultate. adica daca ii daramam ei "tratamentul", macar sa o ajutam sa faca ceva in sensul asta, cu vorba buna poate intelege mai bine decat cu pusul la zid. trebuie sa fim si noi calme cand ii explicam unde greseste...
eu nu pot decat sa-i spun sa aiba rabdare cu puiutul ei, e cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei femei. si sa-l iubeasca, sa aiba grija de el ca de bunul cel mai de pret, mai ales ca acum e atat de mic si de neajutorat, atat de dependent de mama... noptile nedormite par un cosmar fara sfarsit acum, dar va veni vremea cand se vor uita
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
buli spune:
pai n-ar fi pus-o nimeni la zid daca nu s-ar fi aratat foarte sigura de metoda ei si nu ar fi promovat-o cu agresivitate.
nu a dat nici un semn de indoiala sau de emotie.