remediu la trezirile nocturne ale bebelusului

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Groaznic!

este foarte periculos sa se dea unui copil vitamine fara a se depista in prealabil carentele. Este foarte periculos sa se dea medicamente antialergice unui copil care nu sufera de alergii. Orice medic care actioneaza ca medicul descris in primul mesaj ar trebui cercetat pentru malpraxis.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Din pacate Sybille, nu e un troll, si-a dat numele real la profil si o poti gasi cu usurinta pe FB.

Oribil. Eu am stat in cumpana doua saptamani daca sa dau medicatie pt asthma copilasului meu care suferea de asthma si femeia asta ii da copilului medicatie doar ca sa doarma

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Foarte trist, femeia e profesoara de liceu, de-ar fi lelea Floare dintr-un fund de catun care crede orbeste in domnu' doftor parca ar mai avea circumstante atenuante Si a mai terminat si aceeasi facultate cu mine
Chiar mi-ar placea sa nu dispara de pe forum si de la subiect si sa detalieze ce-a facut-o sa experimenteze in halul asta pe copila si de ce i s-a parut asa de ciudat ca se trezeste des, chiar nu stie ca asa sunt bebelusii? Sau chiar e atat de egoista sa se gandeasca doar la pretiosul ei somn?!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Bebelul meu are 8 luni, au inceput sa il doara gingiile si in curand ii ies dintii, de aceea sta ff multe ore treaz noaptea si e ff plangacios, ii dau gingia cu Calgel si astept sa treaca perioada..Poate si fetita ta are dureri datorate eruptiei dentare si de aceea e nelinistita noaptea...Incearca sa te calmezi si sa ai rabdare pt ca perioada asta va trece...Nu-i mai da medicamente pt ca e sanatoasa, cere macar o alta parere altui medic daca tot ce ti s-a raspuns pana acum nu-i pe placul tau...Eu zic ca ii faci rau copilului...Stiu ca e greu sa nu dormi noaptea, la mine, cand nu mai pot de oboseala ma schimba sotul..deci uneori mai doarme si el noaptea cu copilul,...chiar daca a 2-a zi merge la lucru...asta e...E si copilul sotului, deci cere-i ajutorul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Mai sunt si alti medici care prescriu "calmante" bebelusilor.
Eu nu am stiut ce inseamna sa dormi o noapte intreaga de cand am nascut si pana a facut fiica-mea 2 ani jumate (cred ca am mai scris asta la un alt subiect). Avea nopti in care se trezea din ora in ora, dimineata plangeam de somn asa ca stiu ce inseamna ani )nu doar luni) fara somn. Am folosit toate trucurile recomandate de alte mame (jucarie de plus, un tricou cu mirosul meu sa nu se simta singura, cu lumina de veghesi fara, ceai de tei,etc). Pentru ca nimic nu a functionat am apelat la pediatra fetei care mi-a spus sa ii dau Romergan. Initial am zis OK (imi amintesc ca si fratelui meu ii dadea mama) dar ajunsa acasa am citit prospectul si nu am avut curaj sa ii dau.
Referitor la Ketof: Erica a luat pentru tuse (face laringita pe fond alergic si o ajuta mult) dar nu stiu cat e de recomandat la varste asa mici si mai ales pentru ca da somnolenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Lorikay, cand dormea langa tine se mai trezea asa des?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Supradoza vitaminei B6 poate provoca anestezia buzelor si a limbii, diminuarea sensibilitatii tactile si chiar dificultati la mers

Excesul de vitamina B6 este susceptibil de a produce neliniste nocturna si trairea prea vie a viselor.

Magneziul in exces poate determina greturi, varsaturi, hipotensiune arteriala;, bradicardie, retentie urinara; apar apoi modificari electrocardiografice, confuzie, deprimarea sistemului nervos central, diminuarea reflexelor osteo-tendinoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

deci facem un grup pe Fb si invitam pe toti prietenii ei, numit : "pt ca AB sa nu-si mai otraveasca copilasul de nici 1 an "

... e doar o gluma trista :-(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Uite, buli ti-a dat foarte concret si exemple de probleme cauzate de excesul de "mineral+vitamina care nu face nimic rau".

Acum te gandesti de 2 ori inainte sa pompezi cu medicamente bietul copil?

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Marawish, zici ca tu nu vrei decat sa faci bine. Cui??? Tie, ca sa dormi, sau copilului???

E normal ca un copil asa mic sa se trezeasca noaptea! Nu o mai seda! Ii afectezi dezvoltarea normala!

Si sa nu crezi ca nu stiu despre ce vorbesti - fata mea n-a dormit o noapte cap-coada pana la 3 ani si jumatate; baiatul are 9 luni si a avut nopti cand s-a trezit si de 20 de ori! Si dimineata la 7 ma trezesc si plec la treaba...

Mergi la inceput