remediu la trezirile nocturne ale bebelusului
Raspunsuri - Pagina 3
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marawish Draga mea, cred ca si tu ai nevoie de un tratament cu magneziu si b6 :-)))))))))este pentru intarirea nervilor. daca nu stii nici atata lucru , e un mineral +o vitamina, care daca nu ajuta, rau nu are cum sa faca. eu vreau doar sa fac bine, pentru ca stiu ce inseamna sa nu dormi luni de zile, sa fii in prag de depresie si nimeni sa nu iti poata oferi un ajutor. nu am obligat pe nimeni la nimic.cum nu te oblig nici pe tine, nici macar sa-mi citesti topicul. |
Stii ce inseamna sa nu dormi luni de zile...wow, m-am umplut de respect. Hello, suntem pe un forum cu muuulte mame, majoritatea stiu ce inseamna sa nu dormi luni de zile. Dar unele stiu si ca asta face parte din "fisa postului" de mama si s-au adaptat, nu rezolva asa zisa problema sedand copilul si dandu-i "minerale si vitamine" care "rau n-au ce sa-i faca"- esti sigura de asta? Ca n-au ce rau sa-i faca?
Te inteleg ca tu ai o problema cu lipsa somnului, nu te poti obisnui, adapta; dar nu confunda problema ta cu problema copilului.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Kya spune:
citat din mesajul lui marawish Draga mea, cred ca si tu ai nevoie de un tratament cu magneziu si b6 :-)))))))))este pentru intarirea nervilor. daca nu stii nici atata lucru , e un mineral +o vitamina, care daca nu ajuta, rau nu are cum sa faca. |
Excesul de magneziu nu face rau?? Excesul de vitamna B6 nu face rau?? Te inseli amarnic! Din pacate, in defavoarea copilasului tau.
Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
Laura25 spune:
marawish, toate alea scrise de tine acolo sunt MEDICAMENTE!! Nu se dau medicamente oamenilor sanatosi. Mai bine ia tu niste distonocalm si calmeaza-te! Sunt mame cu 2-3 copii, care nu dorm o noapte intreaga ani la rand, dar nu am auzit sa isi sedeze copiii ca sa poate dormi ele. Ce faci tu e cumplit de egoist si ii faci rau copilului. Opreste-te si nu mai spune la nimeni sa faca asemenea tampenii.
Tu nu stii ce inseamna boala si suferinta, nu stii ce insemana sa ai intr-adevar nevoie sa dai medicamente copilul, nu stii ce inseamna sa te rogi la toti sfintii sa iti fie copilul sanatos, sa poata fi energic. Multumeste ca ai un copil sanatos si inceteaza sa ii faci rau.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
denizel spune:
Laura, inchide subiectul si da-l la gunoi pana nu apare corul bocitoarelor mamelor in prag de depresie fiindca se trezeste copilul noaptea . O sa re-re-aflam ca lumea ar fi mai buna fara mamele perfecte :)).
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
Laura25 spune:
denizel, primul impuls a fost sa il dau la cos, sa nu-l mai vada nimeni. Dar pe urma m-am gandit ca daca intra 10-20 mame si ii spun ca nu e ok ce face, poate se opreste si nu nenoroceste copilul ala. Poate isi da seama ca al ei bebelush nu e singurul care se trezeste si ca de fapt e normal sa se trezeasca. Cine stie ce idei ii mai da domnul pediatru renumit peste cateva luni ?!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Chuny spune:
eventual editeaza primul ei mesaj so scrie mare cu rosu ca e periculos sa dai medicamente si sa sedezi un copilas
kariguld spune:
eu 5 (cinci) ani nu am dormit decat in reprize, in primii doi mai ales. si nu m-am dilit, nu m-am dezintegrat, nu am fost la psiholog/psihiatru.
vezi ca minerelale si vitaminele date asa dupa ureche, ingrasa! stii ce-i aia?
ma duc sa ma impusc!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
denizel spune:
citat din mesajul lui Sibylle eventual editeaza primul ei mesaj so scrie mare cu rosu ca e periculos sa dai medicamente si sa sedezi un copilas |
Daa, daaa, uite ce idee buna are Sibylle!!! :)
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
Ioanna81 spune:
bai, cum sa dai calmante unui copil de 7 luni? ketof-ul asta se da in tratamentul manifestarilor astmatice si are ca efect secundar starile de somnolenta
frate, daca nu doarme, vezi de ce nu doarme... nu-i da sedative ca sa poti sa dormi tu!!!!!!!!
cand baietelul meu se tezeste noaptea si nu mai adoarme stau langa el si-l mangai, il tin de mana, ii dau apa, il invelesc/dezvelesc etc... il ajut sa adorma la loc! nu-l indop cu sedative
Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii