Pufi 2010 (212) - LMA Alexandra,David si Raul !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

frison sau convulsie si eu mi-am pus intrebarea... si din moment ce nu am trait niciodata o convulsie (decat vazut in filme epileptici si altele), ci doar frisoane si stiu ca unele te pot scutura rau, am tras concluzia ca e frison, e un tremurat practic... convulsiile cred (nu stiu tre sa intreb) sunt cu alterari de constiinta...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Va servesc cu niste aperitive, salata de vinete, tartine cu icre de manciuria, mezeluri pe alese asortate cu cascaval si decorate cu salata verde, masline si rosii cherry, oua umplute, rulouri din piept de pui, mini ciupercute champinion marinate, carnaciori gustosi, tort joffre si cozonac. De baut, sampanie, suc de portocale si alte sucuri diverse. N-am apucat sa incarc poze, urmeaza. Sunt cu amandoua azi, asa ca va rog sa scuzati prezenta tarzie si putin consistenta.

Multumim de cinste...totul f. gustos!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

alexutza, daca in casa e cald si bine poti sa-i faci o baita, il scufunzi intr-un lighean mai adanc intr-o apa cu temperatura 37 si progresiv o scazi sau scade ea natural... si stati vreo 10 min... asta e singura procedura hidro care mi se pare acceptabila, restul sunt socante si "traumatizante" (inpachetari, comprese, s.a.)... asta in lipsa de altceva... in 10 min. ar trebui sa scada bine si copilul scapa de moleseala.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Alexutzzza...ii poti face o baita, asa cum a spus ruxita..dar daca face febra mare peste noapte, doamne-fereste...Parintii tai nu pot ajuta? Sau tati de yannis? nush ce sa zic....mai bine dai o fuga cu el la farmacie, impachetat bine, si te asiguri pentru noapte cu antitermice ...
Aveti grija de voi!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

ALEX, nu iesi cu el. daca ai paracetamol de adulti poti pisa un sfert de pastila, amestecat cu miere, sirop de ceva, chiar LP, pus in seringa de nurofen si dat. are 125mg asa, ca pastilaare 500 intreaga. pana vine tati poate sta si asa, daca nu-i trece de 39. dintzi sper sa fie, nu vreun virusache

RUXITA, io am experimentat convulsii, cred, o singura data cu ana,la 11 luni. avea spasme/tremurat ca la frison, plangea. au durat ff putin, secunde, dar a fost ingrozitor...nu stiu cum sa iti dai seama de diferenta, sorry. sanatate

BF, vacanta faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

deci fetele mele .........este nashpa................

deci mama lucra cu mine la un loc...si azi vine acasa..........si zice ca m-au rugat frumos sefu daca nu vreau sa stau 2 zile in concediu, ca sa vii tu la lucru, si sa am eu grija de ivan..........................

am ramas masca............
asta inseamna ca valorez si eu ceva p-acolo......nu??????????

nu asta e problema majora..............ci mi nush cum sa il las cu mama.............ca parca vad ca iar il joaca ivan pe degete si iar imi trebe 3 zile pana revenim la loc cu tot programul dat peste cap......................
ooffffffffffffffffffffffffffff

da ma si duc, ca ma ajuta si ei ca imi dau de lipit, si de acolo scot bani frumosi.............

asa ca............maine poimaine la lucru.........

maine 12 ore................
poimaine pana iese.....................holy heaven.............

aoleuuuuuuuuuuu

Forever in love...with my baby...

pai pare ca e de bine....te-ai descurcat tu cu si mai greu de atat cand era sotul bolnav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Ruxita ... pt miss

Alexutzza poti incerca sa il dezbraci pe yannis in pampers pana ii mai coboara febra si vine tati cu antitermice si/sau termometru bun...nu prea e ok de iesit cu el afara mai ales pe gerul asta... sa treaca cat mai repede si sa fie de la dinti nu virusache

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

deci fetele mele .........este nashpa................

deci mama lucra cu mine la un loc...si azi vine acasa..........si zice ca m-au rugat frumos sefu daca nu vreau sa stau 2 zile in concediu, ca sa vii tu la lucru, si sa am eu grija de ivan..........................

am ramas masca............
asta inseamna ca valorez si eu ceva p-acolo......nu??????????

nu asta e problema majora..............ci mi nush cum sa il las cu mama.............ca parca vad ca iar il joaca ivan pe degete si iar imi trebe 3 zile pana revenim la loc cu tot programul dat peste cap......................
ooffffffffffffffffffffffffffff

da ma si duc, ca ma ajuta si ei ca imi dau de lipit, si de acolo scot bani frumosi.............

asa ca............maine poimaine la lucru.........

maine 12 ore................
poimaine pana iese.....................holy heaven.............

aoleuuuuuuuuuuu

Forever in love...with my baby...

E de bine, inseamna...Cu Ivan..e pe maini bune. Poate mai incearca mami sa respecte programul. Bafta maxima!

Mergi la inceput

Cris ...eu ma chinui cu intarcarea ...dar nu prea imi iese ...la fel ca ema ...isabela nu vrea decat tzitzi ...am incercat-o chiar si cu LV cu fructoza in el...poate poate ...dar nimic ...iar de cand are dintzosi ma mai si musca ...nu rau ...dar cred ca i se pare amuzant ca eu tip

Mergi la inceput

Bea...pai 1 zi 2 e de bine ...zic eu ...te mai scoate putin din rutina si faci si un banutz acolo ...nu???...iar ivan e cu mama ta ...deci pe maini bune

Mergi la inceput