Pufi 2010 (212) - LMA Alexandra,David si Raul !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Multumim mult de sfaturi! Sunteti niste scumpe. Tati de Yannis trebuie sa vina....sper...ca e la birou calare pe buget (prietenii stiu de ce). Nu stiu daca se descurca ce sa ii ia de la farmacie. Astept pana vine el. Intre timp i-am dat niste Nurofen desfacut in Noiembrie, nu moare nu? Vad ca a scazut la 38.3. Am Panadol si Nurofen dar sunt desfacute in Nov ambele, eu stiam ca trebuie aruncate dupa 30 de zile...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

ALEX, nu iesi cu el. daca ai paracetamol de adulti poti pisa un sfert de pastila, amestecat cu miere, sirop de ceva, chiar LP, pus in seringa de nurofen si dat. are 125mg asa, ca pastilaare 500 intreaga. pana vine tati poate sta si asa, daca nu-i trece de 39. dintzi sper sa fie, nu vreun virusache

RUXITA, io am experimentat convulsii, cred, o singura data cu ana,la 11 luni. avea spasme/tremurat ca la frison, plangea. au durat ff putin, secunde, dar a fost ingrozitor...nu stiu cum sa iti dai seama de diferenta, sorry. sanatate

BF, vacanta faina

si de unde stii ca alea au fost convulsii si nu frisoane?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

"Convulsiile febrile dureaza, in general, mai putin de 5 minute, dar se pot prelungi pana la 15 minute si se pot insotii de urmatoarele reactii:

- In timpul convulsiilor, mainile si picioarele copilului sunt spasmodice, convulsive (spasme musculare, contracturi).
- Isi pot pierde constienta.
- Pot pierde controlul sfincterului urinar si anal.
- Pot aparea modificari ale pozitiei ochilor.
- Dupa incetarea convulsiilor, copilul poate fi indispus sau obosit."

sigur nu avem asa ceva...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

alex..of,of...da mami un beep...doar stam la 2 pasi...sunt momente cand pana ajunge..mama...sotzul..etc...e tarziu...ajutam oricand cu drag...daca se poate

cris.d...ma bucur ca vine mama...dar nu sa stea cu jiji...e lesinata dupa el...insa...cred ca are un stil personal...io ii zic ca e poeta....si ca visatoare o sa moara...pana la...luca...i-a zis ba horia ba toma....nu stie cati dinti are...desi a fost mare tam tam..cand i-au iesit cei 2 de jos...ehe...grele maica....dar e MAMA...si ma bucur ca traiesc amandoi..ca sunt ok si k am unde sa ma duc cu drag...alte pretentii n-am....sunt obisnuita sa-mi port singura de grija si sa nu apelez ....

iar de jiji...am mare , mare noroc....el e pasare de noapte dar ziua e copilul ideal...nu plange , se joaca....pot sa beau cafeaua..sa fac mancare...sa fac baie...kk...etc..ba fug sa duc si gunoiu....nu stica, manaca tot, frumos, n-am dezastru in casa....dar cand vine noaptea....bine acu sunt dintii....dar nu pot renunta la alptare..nu sunt pregatita...nu stiu daca o sa mai am un bb...asa ca mai profit...de jiji cu riscul faptului ca sunt zombie....asta e...inca mai pot...

ai bb 2...chiar intrebam candva...cand trece faza cu uitatul???? eu uit de la mana pana la gura...chestii importante...of

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Multumim mult de sfaturi! Sunteti niste scumpe. Tati de Yannis trebuie sa vina....sper...ca e la birou calare pe buget (prietenii stiu de ce). Nu stiu daca se descurca ce sa ii ia de la farmacie. Astept pana vine el. Intre timp i-am dat niste Nurofen desfacut in Noiembrie, nu moare nu? Vad ca a scazut la 38.3. Am Panadol si Nurofen dar sunt desfacute in Nov ambele, eu stiam ca trebuie aruncate dupa 30 de zile...

de Yannis

Eu nu stiam de treaba cu aruncatul dupa 30 zile de la desfacere la nurofen si panadol, stiam la vigantol, la picaturile astea pt nas...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia28

Citat:

de Yannis

Eu nu stiam de treaba cu aruncatul dupa 30 zile de la desfacere la nurofen si panadol, stiam la vigantol, la picaturile astea pt nas...

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Comorile mele NATALIA (20 feb 2008) si TUDOR (21 ian 2010)

prietene DC .

cik tot ce e lichid/solutie se supune acestei reguli, regula nescrisa dealtfel dar toti doctorii spun, da da! implicit aruncati dupa 30 de zile , desigur doar e solute, cum nu stiati?!?!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:

de Yannis

Scuze ca ti-am spus sa scoti copilul din casa pe gerul asta.. Eu intelesesem ca esti singura cu el, credeam ca tati de Yannis nu e in tara...Eu sunt mai panicoasa.....
Nici eu nu stiam ca Nurofenul si Panadolul se arunca dupa 30 de zile...Tre' sa merg sa fac o triere la medicamente, inseamna.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

http://www.suplimente-naturiste.com/content/66-Convulsii

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

am pus si eu poze. am pus si cu baia mea noua... sa ma laud si eu.
cu precizarea ca la primul tort cel de ziua lui baiatul cel mare a dat el cu degetul(era scris la multi ani petru catalin cu caramel) cand nu eram pe faza si a sters numele....

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput