Pufi 2010 (212) - LMA Alexandra,David si Raul !

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Neatza!
myky, mersi de intrebare, suntem cum am mai fost, nici mai bine, nici mai rau... mie mi se pare ca vor sa iasa vreo 4 dinti - un incisiv, un canin si 2 maselute... acum ce-a iesi nu stiu si nici cand ar trebui sa se termine febra... mi-i ca regresam... cu febra lui prelungita (5 zile) si acum 2 sapt (vreo 9 zile) nu mai stie sa mearga singur pe jos ca-l tin doar in brate... daca ne-a luat-o inainte Uca si Bobitza, e clar suntem codasul clasei...

la sondajul tau, Kay striga de parca s-ar rasti la mine, cu intonatie si final de interogatie... e modul lui de a vorbi si ma bucur ca nu e un mutalau!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

nu, nu, in niciun caz. Sa fie Kay sanatos

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

MP multumim de aprecieri. alex e un scump si el tunsulici. tu nu iai facut tava s alaeaga ceva? fai o tavita cu lucruri ca oricum e mai mult de fun ca nici eu nu cred in asta

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

se vede ca e sarbatoare ca stau si forumesc...

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

tot myky, placut baia! sa o folositi cu placere! foarte ingenioasa combinatia de culori cu faianta si instalatiile, mobilierul... dar ce mai invidioasa la interioare m-a facut alexutza...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

_

Mergi la inceput

ruxita, elefantica, lillo, MP multumesc de raspunsuri.

_

Mergi la inceput

me again. neforumita rau ce mai...
voiam sa intreb ousor fiet avem voie sa le dam acu dupa an? fiert mai moale ca galbenusul tare e inecacios.

lillo ma tineam sa intreb de moata. ai duso la gradi? tot asa teama are de educatoare?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

voiam sa intreb ousor fiet avem voie sa le dam acu dupa an? fiert mai moale ca galbenusul tare e inecacios.

lillo ma tineam sa intreb de moata. ai duso la gradi? tot asa teama are de educatoare?

_

De luni o duc. Ea sustine ca sta...acum om vedea. Si-a scos ghiozdanelul si-a facut temele, si-a pregatit si hainute....

Mergi la inceput

La multi ani !

Alexandra

David

Raul

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Citat:
citat din mesajul lui myky791

_

De luni o duc. Ea sustine ca sta...acum om vedea. Si-a scos ghiozdanelul si-a facut temele, si-a pregatit si hainute....

Mult success. Daca a spus poezia lui Mosu', fata e pregatita.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

bea , danasor, lorex, simplicity, multumim din suflet ptr urari!

Ta na na na naaa Ta na na naaaa

Azi e 2 februarie

Am trecut si noi cu bine de primele 365 de zile din viata unei comori,am schimbat si noi sufixul...asa emotii am...! anu trecut la ora asta ma pregateam sa ma duc la spital...si la 8:47 venea pe lume .Doamne cat de minunata a fost acest an in 3!!!acum ne surprinde in fiecare zi...tocmai l-am invatat sa imi arata un deget cand il intreb cati ani are...nu ma lungesc ca deja mii se pune un nod in gat...mai bine va dam de baut

Te iubesc mult de tot pui mic! Sa cresti mare si frumos ca mac'ta ta si destept ca tac'tu! Imi multumesc ca faci parte din viata noastra!
La multi ani David!
La multi ani puiutilor de azi,fratilor nostri...(se zice ca persoanele nascute in aceiasi zi ,se cauta pana se gasesc, nu? noi v-am gasit pe voi)multa sanatate si mult noroc sa aveti in viata!

Alexandra
Raul

edit: mi-a aparut un [/size din greseala
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Sa-ti traiasca feciorul si sa fiti sanatosi toti trei.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Mergi la inceput